دانوش ارسال شده در بهمن 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 16، 2015 با درود و سلام به کاربران فارسی زبان پرستاشاپ پس از حدود ده روز از انتشار نسخه جدید پرستاشاپ، اکنون نسخه فارسی پرستاشاپ به صورت بومی شده آماده شده و میتوانید به رایگان دانلود کنید.مثل همیشه سعی کردیم نسخه به نسخه بهتر باشیم و تا حد امکان بومی سازی را بهینه کنیم بر همین اساس تغییرات و بهینه سازی هایی را در نسخه جدید اعمال کردیم. تغییرات جدید:بخش تقویم دوباره نویسی شد و کدها بهینه تر و بسیار سریعتر شدتغییری در بومی سازی های نصبحل مشکل نصب بدون نیاز به اینترنت در لوکال هاستافزوده شدن تابع local_date و convertLocalDate برای استفاده از تقویم شمسی توسط برنامه نویساناصلاح نمایش و ویرایش تاریخ شمسی در صفحه ویرایش قوانین سبد خرید.اصلاح تاریخ شمسی در صفحه آمارامکان وارد کردن تاریخ شمسی در تقویم داشبود و دریافت آماراصلاح برعکس شدن آیکون های مدیریتاصلاح مشکل تاریخ شمسی در صفحه ویرایش اطلاعات شخصیاصلاح ربان های «جدید» و «ویژه» روی محصول در صفحه کاربریو چند تغییر و بهینه سازی دیگر نکته مهم : پرستاشاپ 1.6.1.2 فارسی به مدت یک هفته به صورت آزمایشی خواهد بود. چنانچه در این یک هفته مشکلی در نصب و اجرای اسکریپت وجود داشته باشد پس از رفع آن اصلاحیه ارایه خواهد شد. دانلود پرستاشاپ 1.6 - نسخه نهایی و پایدار پرستاشاپ 1.6.1.2 واکنش ها : sokhan، asasoal، esmaeel و 13 نفر دیگر 16 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alirezaramezan ارسال شده در بهمن 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 17، 2015 با سلام و عرض تشکرروش ارتقا از 1.6.1.0 چگونه است ؟چه اطلاعاتی از دستکاری هایمان در قالب و ارسال SMS و ماژولها از دست می رود ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 17، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 17، 2015 روش ارتقا تغییری نداشته و با استفاده از ماژول است. راهنما در انجمن موجود است.ترجیحا تا زمانی که از طرف طراح قالب سازگاری با نسخه را دریافت نکردید پرستاشاپ را به نسخه جدید ارتقا ندهید.اکثر ماژول هایی که با نسخه 1.6 سازگارند مشکلی در کارکردشان نخواهند داشت. واکنش ها : alirezaramezan، asasoal و jafar1374 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
asasoal ارسال شده در بهمن 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 17، 2015 دانوش جان این ارتقا مشکلی با قالب پیش فرض 1.6.1.0 ندارد؟در ضمن از زحمات شما و همه برو بچه های آی پرستا و همه عزیزانی که در بومی سازی و ترجمه نقشی بر عهده داشته اند بی نهایت تشکر می کنم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 18، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 18، 2015 دوستانی که بتا رو دانلود کردن یک فایل مشکل داشته و قابل نصب نیستبا همان لینک قبلی میتونید بتا 2 رو دانلود کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alirezaramezan ارسال شده در بهمن 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 18، 2015 من فروشگاهم رو با نگارش ۱.۶.۱.۰ قالب پیش فرض درست کردم و در حال اخذ نماد هستم.آیا می توانم به جدید ارتقا بدهم !؟چه اطلاعاتی از قالبم از دست می رود ؟مثلا تغییرات در حذف کپی رایت ...!؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 18، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 18، 2015 هیچ چیزی از دست نمیدید و برعکس امکانات بیشتری دریافت میکنید.میتونید ارتقا بدید و کپی رایت در قالب فوشگاهی هم اجباری نیست. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farhadbasati ارسال شده در بهمن 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 19، 2015 با سلام و درود مثل همیشه عالی بود ، ممنون از زحمات شما http://softaria.ir واکنش ها : دانوش 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alirezaramezan ارسال شده در بهمن 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 19، 2015 روش ارتقا تغییری نداشته و با استفاده از ماژول است. راهنما در انجمن موجود است.ترجیحا تا زمانی که از طرف طراح قالب سازگاری با نسخه را دریافت نکردید پرستاشاپ را به نسخه جدید ارتقا ندهید.اکثر ماژول هایی که با نسخه 1.6 سازگارند مشکلی در کارکردشان نخواهند داشت. راهنمای ارتقا به نگارش جدید را در انجمن پیدا نکردم. اگر ممکنه لینکش را بفرستید یا راهنمایی کنید. سپاس لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sokhan ارسال شده در بهمن 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 19، 2015 برو بچ عالی بود. دم همتون گرم.http://iranbook.ir واکنش ها : دانوش، sokhan و Mr.Mersad 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
2derang ارسال شده در بهمن 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2015 سلام. بازم از بروزسانی ها تشکرم میکند .فقط این نسخه تا چه زمانی ازمایشی باقی میمونه ؟یعنی آیا نسخه 1.6.1.2 قراره ازمایشی باشه یا قراره به نسخه ی توصیه شده تبدیل بشه ؟با توجه به اینکه یک هفته از زمان انتشار گذشته ، ایا این نسخه توصیه شده است ؟ با تشکر فراوان . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2015 سلامفعلا هیچ گزارشی از خرابی یا مشکل در این نسخه نداشتیم و اگر هم باشد بسیار جزئی و قابل حل خواهد بود. به احتمال قوی این نسخه مشکلی نداره و به توصیه شده تبدیل خواهد شد. موفق باشید واکنش ها : 2derang و saman_e_rsa 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
asasoal ارسال شده در بهمن 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2015 سلاممن در نصب بر روی لوکال و همچنین هاست فعلا به مشکل برخوردمارتقای 1.6.1.0 به این نسخه هم با شکست روبرو شده است. البته برخی از خطاهایی که داده قابل رفع هستش ولی با برخیشون هنوز مشکل دارمکلا تو ورژن 1.6نسخه 1.6.0.14 از همه خوشدست تر بوده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ZADEH ارسال شده در بهمن 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2015 با سلام نظر به اينكه قرار بود يك هفته بعد از گذشت فعاليت نسخه جديد پرستا اين نسخه به صورت اصلي ( نه آزمايشي) در سايت قرار گيرد ، هنوز اتفاقي نيفتاده ؟!؟ خواهشمند است در صورت تأييد اين نسخه آن را هر چه زودتر اعلام فرماييد . تا با تاييد شما نسبت به راه اندازي اقدام كنيم . در غير اين صورت زمان اين كار را به صورت دقيق إعلام فرماييد . واکنش ها : 2derang و koroosh_kabir 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koroosh_kabir ارسال شده در بهمن 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2015 1.6.1.3 هم منتشر شد.چرا هر هفته یه ورژن جدید میدند بیرون؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2015 1.6.1.3 هم منتشر شد.چرا هر هفته یه ورژن جدید میدند بیرون؟والا زیادی دارن نسخه میدن دیگه ، اینجوری هم برای ما سخت میشه بومی کردن ، هم برای مشتری ها و هم برای طراحا که هی باید قالب ها رو سازگار کنن و تکلیف مشخص نیست یه ماه هم فرصت نمیدن در هر حال تغییر آنچنانی در این نسخه وجود نداره و باید ببینیم ارزش بومی کردن رو داره یا باید منتظر نسخه بعدی باشیم واکنش ها : koroosh_kabir 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
asasoal ارسال شده در بهمن 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2015 سلامفکر کنم نزدیک سال نو هستند، تو جو آخر سال پر جنب و جوش شدند. واکنش ها : koroosh_kabir 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در بهمن 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2015 سلامفعلا هیچ گزارشی از خرابی یا مشکل در این نسخه نداشتیم و اگر هم باشد بسیار جزئی و قابل حل خواهد بود. به احتمال قوی این نسخه مشکلی نداره و به توصیه شده تبدیل خواهد شد. موفق باشید مهندس تو پست فرموده بودید چند تا باگ در نسخه 1.6.1.1 وجود داره آیا در این نسخه باگهای مورد نظر حضرتعالی برطرف شده و ارزش بروز رسانی دارد سپاس ، از زحمات همه اعضای تیم پرستای فارسی متشکرم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 28، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2015 چند روزی صبر کنید تا تکلیف نسخه 1.6.1.3 رو مشخص کنیم. بعد تصمیم بگیرید برای ارتقا. مشکلات و باگ هایی که بود رفع شدند لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamedkhan ارسال شده در بهمن 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2015 با درود و خسته نباشید پرستاشاپ نسخه 1.6.1دارم الان برای آپدیت به نسخه جدید 1.6.1.2 که همان آخرین نسخه منتشر شده پرستاشاپ هست باید، میبایست باید اول پشتیبان بگیرم و بعد ماژول ارتقاء یا upgrade نصب کنم و بعد در قسمت مدیریت پرستاشاپ حالت تعمیر را فعال کنم و روی ماژول upgrade کیک کنم که به نسخه جدید ارتقاء پیدا کنه ؟ البته ناگفته نمونه من قالب خریداری کردم و میبایست تغییر در حالت قالبم ایجاد نشه ؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمائید . !؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در بهمن 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2015 ایا برای هر اپدیت سایت ما باید دویست تومن بدیم اخه پرستا هر دو ماه یه اپدیت میده Sent from my G4_NFC using Tapatalk لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
اکبر مقدم ارسال شده در بهمن 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 29، 2015 سلامدوست عزیز شما چرا برای هر آپدیت 200 هزینه میکنین مگه آپدیت هزینه هم داره؟؟ برای چه کاری این هزینه گرفته میشه؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ZADEH ارسال شده در بهمن 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 29، 2015 با سلام خدمت تمامي دوستان١٢ روز قبل سوالي رو در همين پست نسبت به اينكه چقدر زمان ميبرد كه ١.٦.١.٢ از نسخه آزمايشي به اصلي تغيير پيدا كنه با توجه به اينكه يك هفته زمان شما تمام شده بود ، گذاشتم كه جواب نداديد ؟ از طرفي قالب رو به ١.٦.١.٢ ارتقا داديم . حالا هم كه ١.٦.١.٣ آمده ، البته تجربه سالهاي قبل نشان داده كه نزديك سال نو به فاصله كم چند به روز رساني مياد و چون پشت سر هم ارائه ميشه معمولا از نظر محتوا خيلي با هم فرق ندارند و حتي ممكن هست چون زمان بررسي انها كمه و باگهايشان خوب در نيامده مجبور بشن براي سال نو دوباره ورژن جديد بدن !!!! به هر حال كار براي ما خيلي سخت شده ! از طرفي پرستاي نهائي وجود نداره كه با خيال راحت دانلود كنيم ! از طرفي بايد بشينيم ببينيم تكليف ١.٦.١.٣ كي مشخص ميشه ؟ كه اونم ١٠ روز ديگه طول ميكشه ! از طرفي تكليف قالب كه باز بايد مزاحم طراح قالب بشيم و جدا از هزينه اش براي آپديت كلي زمان ميبره تا برايمان آپديتش كنه :-( در نهايت خواهشا اگر صلاح مي بينيد ١.٦.١.٢ رو توصيه شده كنيد يا لطفا بفرماييد كه ١.٦.١.٣ رو دقيقا منتشر ميكنيد يا نه ؟ و زمان انتشار -توصيه شده - دقيق ان را هم بگوييد تا بشود برنامه ريزي كرد . تا بعد ببينيم قالب رو بايد به ١.٦.١.٣ بايد تبديل كنيم يا با همين ١.٦.١.٢ ميشود كار را راه انداخت . تمام اينها بستگي به تصميم شما دارد كه اميدوارم بهترين تصميم رو همين امروز بگيريد ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ZADEH ارسال شده در بهمن 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 29، 2015 سلامدوست عزیز شما چرا برای هر آپدیت 200 هزینه میکنین مگه آپدیت هزینه هم داره؟؟ برای چه کاری این هزینه گرفته میشه؟؟با سلام بله درست عزيز ، براي آپديت قالب حدودا ١٠٠ و براي آپديت پرستا هم ١٠٠ ، كلا براي آپديت قالب چون ما زياد وارد نيستيم اين هزينه رو ميديم تا برايمان آپديت كنن دوستان ... نظر شما چيست ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
siavash ارسال شده در بهمن 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 29، 2015 من که رفتم روی ١.٦.١.٢ دیگه تا عید تکان نمیخورم واقعا مشخص نیست چه خبر هست فرضا من از یک قالب لئو تم و قالب الکترو استفاده میکنم اپدیت بومی قالب لئو تم هنوز منتشر نشده طبق صحبتی کردم اعلام میکند طبق نوبت هست قالب شما 20 روز دیگر با نسخه ١.٦.١.٢ بومی میشه حالا جا شکر باقی هست قالب الکترو با نسخه ١.٦.١.٢ سازگار شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده