shikotak ارسال شده در بهمن 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 19، 2015 من برای تعریف هر محصول فقط زیر شاخه رو انتخاب می کنم و وقتی تو سایت روی شاخه اصلی که در زیرشاخه هاش محصول تعریف کردم کلیک می کنم محصولی نشون داده نمیشه.فکر می کنم که وابستگی باید یکتا باشه یعنی من وابستگی یک محصول در شاخه اصلی و زیرشاخه اش نباید تعریف کنم.ایا درسته یا باید برای همه محصولات علاوه بر انتخاب زیر شاخه، شاخه اصلی روش هم تعریف کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
digikadeh ارسال شده در بهمن 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 19، 2015 من برای تعریف هر محصول فقط زیر شاخه رو انتخاب می کنم و وقتی تو سایت روی شاخه اصلی که در زیرشاخه هاش محصول تعریف کردم کلیک می کنم محصولی نشون داده نمیشه.فکر می کنم که وابستگی باید یکتا باشه یعنی من وابستگی یک محصول در شاخه اصلی و زیرشاخه اش نباید تعریف کنم.ایا درسته یا باید برای همه محصولات علاوه بر انتخاب زیر شاخه، شاخه اصلی روش هم تعریف کنم؟ با تیک زدن می تونید شاخه یا زیرشاخه ای که لازم هست محصول توی اون نمایش داده بشه رو مشخص کنیدبله اگر می خواید هم تو شاخه هم زیر شاخه نشون بده باید هم شاخه و زیرشاخه رو تیک بزنید . واکنش ها : B.A.H.M.A.N 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در بهمن 19، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 19، 2015 ممنونم. اونوقت این تو سئو درست هست؟توی وردپرس این مورد اخطار می داد و می بایست هر محصول فقط به یک زیرشاخه وصل می شد. و خودش وقتی شاخه اصلی رو انتخاب می کردی همه محصولات زیر شاخه هاش میاورد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در بهمن 19، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 19، 2015 الان درست شد.ناوبری لایه ای برای قالب من غیرفعال بود یعنی روی دمو فقط تیک داشت. اون فعال کردم درست شدالان تو شاخه اصلی محصولات همه زیر شاخه ها رو میاره. واکنش ها : B.A.H.M.A.N 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .