asasoal ارسال شده در بهمن 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 20، 2015 سلام دوستان گرامیدر نسخه 1.6.1.0من وقتی در سایت یک عبارت را جستجو می کنم. مطابق شکل پیوست شده :در گوشه پایین سمت راست لوگوهای پرداخت پیش فرض Paypal VISA Mastercard ظاهر می شود. که نمی خواهم این لوگوها نمایش داده شوند و یا اگر بشود آنها را با لوگوهای سفارشی مناسبتر جایگزین کرد.این لوگوها در واقع برای لینک "localhost/content/1-delivery" می باشند که localhost برای سایتهای مختلف همان دامین آن سایت می باشد و متغییر است. این آدرس به لینک "ارسال کالا" در مدیریت محتوا ختم می شود. که اصلا متناسب آن نیست.http://s3.picofile.com/file/8223722534/%D9%84%D9%88%DA%AF%D9%88%D9%87%D8%A7%DB%8C_%D9%BE%DB%8C%D8%B4_%D9%81%D8%B1%D8%B6.JPG نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 20، 2015 ماژول هست این ، خاموشش کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
asasoal ارسال شده در بهمن 20، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 20، 2015 سلام آقا بهمن ممنونم منظورتون همون ماژول:"بلوک لوگوهای درگاه پرداخت "هستش، اونو پیدا کردم تشکر و غیر فعال کردم.البته در پیکربندیش میشه لینکش رو به آیتم های دیگری از مدیریت محتوا تغییر داد. و تنها ضعف این ماژول اینه که در پیکربندیش گزینه اختصاص و تغییر عکس و لوگو نداره. واکنش ها : دانوش 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .