mehdi72 ارسال شده در بهمن 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 21، 2015 سلام من میخوام سه فیلد اول ماژول براورد ارسال و حمل را حذف کنم ممنون میشم بگید کجای کدش باید تغییر بردم با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 21، 2015 کلا ماژولش رو خاموش کنید ( کل ماژول همین سه فیلده ) واکنش ها : mehdi72 و jafar1374 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi72 ارسال شده در بهمن 21، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 21، 2015 نه من میخوام اون قسمت پایینیش برای انتخاب نوع حامل که توی مرحله اوله سبد خریده باقی بمونه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در بهمن 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 21، 2015 شما ماژول را حذف کنید اون بخش بجای خود باقی خواهد ماند. اگرم دوست دارید مشتری توی مرحله اول بتونه حامل را انتخاب کنه به منو تنظیمات /سفارشات برید و گزینه 5 مرحله ای رو به یک مرحله ای تغییر بدین. واکنش ها : jafar1374 و mehdi72 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi72 ارسال شده در بهمن 22، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 22، 2015 سلام اخه من میخوام فقط حامل انتخاب بشه و به صورت پنج مرحله ای باشهمیدونم این ماژول کاربرد فراوان داره و برای این کار که من میگم نیست ایا ماژول یا تنظیمات هست که بشه این کار کرد اگرم امکانش نیست که بیخیال میشم ممنونم از راهنمایی هاتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .