B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 21، 2015 سلام بر کاربران عزیز پرستاشاپداریم به فصل زمستون نزدیک میشیم و چه بهتر که فروشگاه پرستاشاپیمون رو هم زمستونی کنیم و برای اینکار باید یک قالب شیک و تمیز خریداری کنید ، اگه شماهم مثل من کمی ولخرجی کردین و کاپشن و لباس زمستونی و کفش و اینا تهیه کردین و پولی ته جیبتون برای خرید قالب باقی نمونده ، اصلا نگران نباشین ، امشب به زحمت طرحی این قالب زمستونی رو تموم کردم و این قالبو تقدیم میکنم به تمامی کاربران عزیز و گل و گلاب پرستاشاپ . این قالب بالاتر از یک قالب رایگانه و از لحاظ ظاهر و برنامه نویسی خیلی بهینه و شیک طراحی شده . امیدوارم لذت ببرید . راستی این قالب با نسخه 1.6.1.2 سازگار می باشد . http://ipresta.ir/idemo/free/themes/b/zemeston/img/zemestoni.jpg استفاده از این قالب رایگان می باشد ، کلیه حقوق آن متعلق به ipresta.ir بوده و انتشار آن در سایر سایت ها و انجمن ها فقط با درج لینک منبع به همین تاپیک امکان پذیر می باشد . برای مشاهده دموی آنلاین کلیک کنیددانلود قالب از بازارچه اینجا کلیک کنید واکنش ها : asasoal، alirezasaberi، mb071 و 7 نفر دیگر 10 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepehrsr ارسال شده در بهمن 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2015 خیلی زیبا و فوق العاده هست.ممنون واکنش ها : B.A.H.M.A.N 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
noroozi ارسال شده در بهمن 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 24، 2015 عاااالی شدهخدا قوت ممنونم 😍😍😍 Sent from my Kingzone K1 Turbo using Tapatalk واکنش ها : B.A.H.M.A.N 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Foroozan ارسال شده در بهمن 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2015 بسم الله الرحمن الرحیم باسلام بنده در هارد کامپیوترم بر روی لوکال هاست اقدام به نصب پرستاشاپ ۱.۶.۱.۲ کرده و از طریق منوهای «تنظیمات > قالبها > افزودن قالب» با وارد کردن فایل فشرده قالب Zemeston در کادر «واردسازی از کامپیوترتان» ، قالب zemeston را بارگزاری کردم و سپس با استفاده از دکمه «استفاده از این قالب» آن را به عنوان قالب پیشفرض انتخاب کردم تا به عنوان «قالب فعلی» و پیش فرض انتخاب شد و بالا آمد، اما هیچ تغییری در قالب فروشگاه هنگام مشاهده سایت دیده نشد! با جستجویی که در سایت شما انجام دادم با مطالعه «مشکلات و سوالات پرتکرار (قبل از هر سوالی بخوانید)» و رسیدن به این نکته که « در پرستاشاپ 1.5 و 1.6 به بخش پارامترهای پیشرفته (ابزارها) ، کارایی ها مراجعه کرده و حافظه موقت (کش) قالبها را روی کامپایل اجباری و حافظه نهان را روی خیر تنظیم کنید.» اقدام به این اعمال نمودم ودر عین حال کش مرورگر را نیز پاک کردم ولی باز هم نمای سایت همان قالب پیشفرض خود پرستا میباشد نه قالب Zemeston سپس با پیدا کردن آموزش ویدیویی نصب قالب در پرستاشاپ و دوبار عمل مطابق آن باز هم به نتیجه نرسیده و باز هم قالب دیفالت پرستاشاپ نمایش داده میشود بنابر این اقدام به فیلمبرداری از مراحل کار کرده و آن را آپلود کردم تا اساتید با دیدن آن بهتر بتوانند مشکل را حل کنند لینک دانلود : http://www.4shared.com/video/JiMDhcAjba/Video_2015-11-26_231734.html با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
asasoal ارسال شده در بهمن 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2015 سلام بهمن عزیز ممنون بخاطر زحمتی که کشیدی و این قالب رو طراحی کردی، قالب زیبایی از کار دراومدهبرای شروع و استارت آپ سایت قالب بسیار خوبی است.من با نصب این قالب بر روی نسخه 1.6.0.1 این موارد را مشاهده کردم :شاخه بندی و زیر شاخه ها مانند قالب پیش فرض است اما وقتی بر روی شاخه ماوس را نگه می داریم در دور شاخه ها یکسری فریم و استروک می اندازد .وقتی هم که بر روی یک شاخه اصلی کلیک می شود محصولات مانند قالب پیشفرض در تعداد 12 یا 24 عددی نمایش داده نمی شود و به ازای هر صفحه فقط یک محصول نمایش داده می شود. یعنی برای دیدن همه محصولات یک شاخه باید به ازای هر محصول یک دکمه فلش را کلیک نمودنمیدانم تا چه اندازه تونستم منظور خودم را رسونده ام .کلاً میخوام بدونم آیا این قالب رایگان نسخه اصلاحی دارد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 27، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2015 باسلامبنده در هارد کامپیوترم بر روی لوکال هاست اقدام به نصب پرستاشاپ ۱.۶.۱.۲ کرده و از طریق منوهای «تنظیمات > قالبها > افزودن قالب» با وارد کردن فایل فشرده قالب Zemeston در کادر «واردسازی از کامپیوترتان» ، قالب zemeston را بارگزاری کردم و سپس با استفاده از دکمه «استفاده از این قالب» آن را به عنوان قالب پیشفرض انتخاب کردم تا به عنوان «قالب فعلی» و پیش فرض انتخاب شد و بالا آمد، اما هیچ تغییری در قالب فروشگاه هنگام مشاهده سایت دیده نشد! سلام ، چطور هیچ تغییری مشاهده نکردین !؟ یعنی شما نمیبینید که آخر فیلم قالب تغییر کرده ؟! فقط یه چهار تا عکس از قالب پیشفرض باقی مونده که اونا رو از ماژول پیکربندی قالب میتونید حذف کنید . سلام بهمن عزیز ممنون بخاطر زحمتی که کشیدی و این قالب رو طراحی کردی، قالب زیبایی از کار دراومدهبرای شروع و استارت آپ سایت قالب بسیار خوبی است.من با نصب این قالب بر روی نسخه 1.6.0.1 این موارد را مشاهده کردم :شاخه بندی و زیر شاخه ها مانند قالب پیش فرض است اما وقتی بر روی شاخه ماوس را نگه می داریم در دور شاخه ها یکسری فریم و استروک می اندازد .وقتی هم که بر روی یک شاخه اصلی کلیک می شود محصولات مانند قالب پیشفرض در تعداد 12 یا 24 عددی نمایش داده نمی شود و به ازای هر صفحه فقط یک محصول نمایش داده می شود. یعنی برای دیدن همه محصولات یک شاخه باید به ازای هر محصول یک دکمه فلش را کلیک نمودنمیدانم تا چه اندازه تونستم منظور خودم را رسونده ام .کلاً میخوام بدونم آیا این قالب رایگان نسخه اصلاحی دارد؟ این قالب روی نسخه 1.6.1.2 فقط قابل نصب هست نه نسخه های دیگر .اینکه چند محصول در هر صفحه نشان دهد از تنظیمات / محصولات قابل تغییر است . واکنش ها : asasoal 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Foroozan ارسال شده در بهمن 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2015 سلام ، چطور هیچ تغییری مشاهده نکردین !؟ یعنی شما نمیبینید که آخر فیلم قالب تغییر کرده ؟! فقط یه چهار تا عکس از قالب پیشفرض باقی مونده که اونا رو از ماژول پیکربندی قالب میتونید حذف کنید .با سلام و تشکر از قالبی که طراحی کردهاید.عکسی که در هنگام انتخاب قالب رمستان دیده میشود یک عکس سرتاسری و یک جدول دو ردیفه و چهار ستونه با عکسهای متفاوت است و بنده فکر میکردم که باید در صفحه اول چنین جدول و نمایی را مشاهده کنم در حالیکه در قالب لود شده نیز عین قالب پیش فرض در بالا یک جدول ۲ ستونه با عرض های متفاوت است.بله بنده متوجه تغییرات مربوط به تغییر نما و عکس دکمههای «خرید - توضیحات» و حذف جدول عکسها نسبت به کادر پیشفرض شدم.از زحمتی که کشیدهاید متشکرم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 27، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2015 با سلام و تشکر از قالبی که طراحی کردهاید.عکسی که در هنگام انتخاب قالب رمستان دیده میشود یک عکس سرتاسری و یک جدول دو ردیفه و چهار ستونه با عکسهای متفاوت است و بنده فکر میکردم که باید در صفحه اول چنین جدول و نمایی را مشاهده کنم در حالیکه در قالب لود شده نیز عین قالب پیش فرض در بالا یک جدول ۲ ستونه با عرض های متفاوت است.بله بنده متوجه تغییرات مربوط به تغییر نما و عکس دکمههای «خرید - توضیحات» و حذف جدول عکسها نسبت به کادر پیشفرض شدم.از زحمتی که کشیدهاید متشکرم. با تشکرچنین نمایی رو باید داشته باشید اما با تغییراتی که میدین ، قالب موقع نصب همه چیز رو خودش نمیتونه تنظیم کنه متاسفانه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در بهمن 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2015 با سپاس از این قالب زیبا و کسانی که روش زحمت کشیدن دوستان در سایت efarvahar.ir پس از ریختن قالب زمستون اسلاید من به این صورت اومده و یک فضای سفید رنگ پایینش به وجود اومده 1- عکس های اسلاید به این صورت در اومدن و یک بخش سفید رنگ به وجود اومده که در پایین می بینید: - اندازه ی عکس های اسلایدر به نظر دیگه همخوانی نداره. باید عکس های اسلایدر رو چند در چند طراحی کنیم؟ http://uupload.ir/files/grto_capture.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jamalborz ارسال شده در اسفند 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 12، 2015 سلامچطور میشه عکس بک گراند این قالب رو حذف کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در اسفند 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 12، 2015 آقای رستمی چطور قسمت ویژگی ها رو غیر فعال کنم.مثل این آدرس http://almarket.ir/software-pack/9-%D9%85%D8%AC%D9%85%D9%88%D8%B9%D9%87-%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%DA%A9%DB%8C%D9%86%DA%AF-43.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 12، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 12، 2015 سلامچطور میشه عکس بک گراند این قالب رو حذف کرد؟باید فایل های css قال رو ادیت کنید اگر برنامه نویسی بلدین . آقای رستمی چطور قسمت ویژگی ها رو غیر فعال کنم.مثل این آدرس http://almarket.ir/software-pack/9-%D9%85%D8%AC%D9%85%D9%88%D8%B9%D9%87-%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%DA%A9%DB%8C%D9%86%DA%AF-43.htmlقیمت ویژگی ها که غیرفعال نمیشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jamalborz ارسال شده در اسفند 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 13، 2015 اگر امکان داره بفرمایید آدرس قسمتی که باید تغییرات انجام بشه رو بفرمایید. من تو این آدرس public_html/themes/zemeston/css تو پوشه global_rtl.css رو گشتم ولی نتونستم.e-sin.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در اسفند 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 22، 2015 دوستان این فاصله و فضای خالی که ایجاد می شه رو چجوری می شه در قالب رایگان زمستون از میان برد؟ http://uupload.ir/files/j9to_capture.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در اسفند 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 24، 2015 ببخشید در قالب زمستون اندازه ی عکس های دمو و دقیق اسلایدر چند در چند هست که دقیق و بدون مشکل در بیاد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 24، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 24، 2015 خب عکسا رو تو سیستموتن ذخیره کنید و بعد با فتوشاپ باز کنید و ببینید چند در چند هستند . این موارد سادس و نیاز به سوال نداره . واکنش ها : nasimparsi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در اسفند 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 24، 2015 خب عکسا رو تو سیستموتن ذخیره کنید و بعد با فتوشاپ باز کنید و ببینید چند در چند هستند . این موارد سادس و نیاز به سوال نداره .بله همیشه همین کارو می کنم ولی بدبختانه قبلا عکس های دمو رو با عکس های دیگه تعویض کردن و من اکنون به عکس های دمو دسترستی ندارم برای همن گفتم شاید کسانی در اینجا از قالب زمستون بهره می برند و بتونن اندازه رو بگن این راه حل رو به ذهنم نرسیده بود. از دموی قالب می شه اندازه رو به دست آورد اندازه رو تونستم از دمو پیدا کنم. برای دوستانی که ممکنه در آینده نیاز داشته باشن اندازه ی پیش فرض اینه: 1170 * 331 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
[email protected] ارسال شده در اردیبهشت 15، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2016 سلام من این قالب رو نصب کردم ولی قسمت های Lorem Ipsum Dolor Sit Amet Ctetur Voluptate Custom Blockرو حذف یا ویرایش کنم لطفا بگید کجا ویرایش یا حذف میشن ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در اردیبهشت 16، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 16، 2016 سلام من این قالب رو نصب کردم ولی قسمت هایLorem IpsumDolor Sit Amet Ctetur Voluptate Custom Blockرو حذف یا ویرایش کنم لطفا بگید کجا ویرایش یا حذف میشن ممنون از بخش ماژول ها > ماژول بلوک اطلاعات مدیریت محتوای سفارشی رو ویرایش کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
[email protected] ارسال شده در اردیبهشت 19، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 19، 2016 سلام من قالب زمستون نصب کردم ولی وقتی میرم به یک شاخه فقط یک محصول در صفحه وجود داره و باید برای دیدن دیگر محصول ها صفحه رو عوض کرد لطفا یه راه حلی ارائه بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
[email protected] ارسال شده در اردیبهشت 19، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 19، 2016 سلام من قالب زمستون نصب کردم ولی وقتی میرم به یک شاخه فقط یک محصول در صفحه وجود داره و باید برای دیدن دیگر محصول ها صفحه رو عوض کرد لطفا یه راه حلی ارائه بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 19، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 19، 2016 سلام و دروداز بخش تنظیمات / محصولتعداد نمایش محصولات در هر صفحه را افزایش دهید ( الان روی 1 تنظیم شده حتما ) بذارین روی 16 یا هر عددی که میخواینموفق باشید واکنش ها : masoode 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alirezasaberi ارسال شده در خرداد 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 1، 2016 قالب خوب ، زيبا ،خوش دست و بي دردسري است نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoode ارسال شده در آذر 28، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 28، 2016 سلاممن قالب زمستون را نصب کردم. در مجموع راضی کننده است. اما نمی دانم چرا عکس بک گراند را نشون نمی ده؟فایلش موجوده و با firebug هم که روی لینکش می رم عکس را نشون می ده اما توی سایتم نه! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoode ارسال شده در آذر 28، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 28، 2016 و یک سوال دیگه ....چطور می تونم اسلایدر و باکسهای تبلیغاتی ام را از حالتی پیش فرض به حالتی که گذاشته ام تغییر بدم:تا حدودی هم تغییرات در فایلهای css و tpl را کار کرده ام و اگر راهنمایی فنی کنید ممنون می شوم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .