K1-Aria ارسال شده در بهمن 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2015 با سلام خدمت دوستان یکی از فروشگاه های بنده با مشکلی مواجه شده که هیچکدوم از محصولات و شاخه ها در سایت باز نمیشه و صفحه سفید نمایش داده میشه اما صفحه اصلی مشکلی نداره www.damatec.ir ولی مثلا این محصول نمایش داده نمیشه http://damatec.ir/%D9%BE%DA%A9%DB%8C%D8%AC/8-%D9%BE%DA%A9%DB%8C%D8%AC-%D9%85%D8%A7%D8%AA%DB%8C%D8%B3-24ff.html همه محصولات و شاخه ها اینجور شده خیلی حیاتی هست ممنون میشم اساتید راهنمایی کننتشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
K1-Aria ارسال شده در بهمن 28، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2015 من دیباگ رو فعال کردم الان کسی متوجه میشه مشکل از چیه؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2015 مشکل کش دارین و شاید مجوز نوشتن و ایجاد فایل در پوشه کش . بهتره از پارامترهای پیشرفته / کارایی ، کامپایل را روشن کنید و کش رو خاموش ، ببینید مشکلتون رفع میشه یا نه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
K1-Aria ارسال شده در بهمن 28، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2015 عجیبه این منویی که گفتید هم باز نمیشه سفید هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2015 دیباگ رو خاموش کنید بعد برین به اونجایی که گفتم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
K1-Aria ارسال شده در بهمن 28، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2015 بله دیباگ خاموش هست اما هیچی نمیاد اگه دیباگ رو هم روشن کنم همون ارور ها نمایش داده میشهمال پرمیژن ها نیست؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
K1-Aria ارسال شده در بهمن 28، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2015 کسی بتونه کمک کنه خیلی ممنون میشمواقعا مشکل اساسیهسایت هم مال مشتریه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2015 تیکت بزنید اینطوری نمیشه نظر خاصی داد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .