B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 12، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 12، 2016 آپدیت شماره 1.2 قالب مینا به تاریخ 1395/01/24 منتشر شد حل مشکل بهم ریختگی ردیف محصولات در صفحه اصلی و صفحه شاخه ها با روشن شدن ستون راستحل مشکل باقی ماندن عکس جایگزین شده ماژول آیکون شاخه ها در هاستحل مشکلات ریز و درشت در نمایش قالب در حالت غیر ریسپانسیوحل مشکل ماژول وفاداری در صفحه محصولحل شدن مشکل بهم ریختگی زیرشاخه ها در صفحه شاخه هااضافه شدن قابلیت غیرفعال سازی افکت های عکس محصولات در تنظیمات قالباضافه شدن قابلیت کوچک و بزرگ سازی آیکون های بالای سایت در تنظیمات قالباضافه شدن قابلیت غیرفعال سازی بخش ویژگی های پیشفرض قالب ( برای استفاده از ماژول دسته بندی ویژگی ها و ماژول های مشابه )و چند تغییر و بهینه سازی کوچک دیگر این آپدیت را میتوانید هم اکنون از حساب کاربری خود در بازارچه و تاریخچه سفارشات خود دانلود نمایید ( کل فایل قالب را دانلود کنید ، فایل زیپ آپدیت داخل آن وجود دارد + راهنمای نصب )دوستانی که از تاریخ 1395/01/20 به بعد قالب را خریداری کرده اند یا خواهند کرد ، نیازی به نصب این آپدیت ندارند . واکنش ها : mor و sam302 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gplpilot ارسال شده در تیر 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 13، 2016 با سلام قالب مینا را به تازگی نصب کرده ام بخش ماژول تنظیم منوی شاخه ها که می روم و می خواهم این منو را اضافه کنم با این ارور مواجه می شومProperty iCategoryMenuCore->id_category is empty نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 13، 2016 سلامقالب شما دارای پشتیبانی میباشد. تیکت بزنید تا اصلاح بشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
baztabroh ارسال شده در تیر 16، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 16، 2016 سلامآیکون شاخه ها رو چطور کوچیک کنمعکس رو سایزش رو کوچیک میزارم باز اطرافش رو سفید نشون میدهhttp://www.8pic.ir/images/gndw8j6xthn2m0tj7kk9.pngاکر امکانش باشه میخوام آیکونهاش مثل دمو که عکسش رو در زیر قرار دادم کمی کوچیکتر باشه چطور رفعش کنمhttp://www.8pic.ir/images/hjao63lpwi64yfl9tv0d.png جواب رو از طریق پشتیبانی دریافت کردم برای دوستانی میزارم که با این مشکل روبرو میشند و نیاز نباشه وقت پشتیبانان نازنین رو بگیرندبرای آیکون های بالای صفحه به منوی ماژول ها >> منوی شاخه ها برید و منوی مورد نظرتون رو اضافه کنید. اگر میخواید مشابه دمو بشه سایز تصاویرتون 64*64 باشه با فرمت PNGیک نمونه اضافه شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
baztabroh ارسال شده در تیر 16، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 16، 2016 از کجای قالب میتونم این متن رو مثل دمو بزارمhttp://www.8pic.ir/images/95bdh85pp46zu14y5cfr.jpgاین عکسهارو از کجا و چطور باید اضافه کنمhttp://www.8pic.ir/images/8umktjmlqz5q8f2vqxyk.png جوابمورد اول هم ماژول editorial هست.3) مورد دوم هم ماژول پیکربندی قالب هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Meshkat313 ارسال شده در تیر 17، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2016 سلام آقا بهمن، خسته نباشیدچند سوال داشتم خدمت شما 1-هاست با کیفیت و مناسب برای نیاز های پرستا و سازگار با امکانات این قالب چه پیشنهاد میکنید؟2-امکان غیر فعال کردن نسخه موبایل وجود داره ولی قالب اصلی حالت رسپانسیو رو داشته باشه؟3-آیا امکان ساخت اپلیکیشن آندرویدی برای این قالب وجود داره؟ ممنون واکنش ها : Meshkat313 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amin4193 ارسال شده در تیر 17، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2016 سلام. من قاب شما رو 1 ساعت پیش خریداری کردم و روی دامنه خودم نصب کردم. هنگام ورود به بخش پیکربندی تنظیمات قالب با خطای زیر مواجه میشم:[PrestaShop] Fatal error in module file :/home/namadika/public_html/modules/mnsetting/mnsetting.php:Class 'Serial' not found نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Meshkat313 ارسال شده در تیر 17، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2016 سلام. من قاب شما رو 1 ساعت پیش خریداری کردم و روی دامنه خودم نصب کردم. هنگام ورود به بخش پیکربندی تنظیمات قالب با خطای زیر مواجه میشم:[PrestaShop] Fatal error in module file :/home/namadika/public_html/modules/mnsetting/mnsetting.php:Class 'Serial' not foundسلام، آیا شما قبل از این افزونه ای رو برای پرستاشاپ نصب کردید؟به احتمال زیاد مشکل از افزونه های نصبی شماست. بهتره اول ماژول های قبلی رو غیر فعال کنید و بعد مجدد تست کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amin4193 ارسال شده در تیر 17، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2016 سلام، آیا شما قبل از این افزونه ای رو برای پرستاشاپ نصب کردید؟به احتمال زیاد مشکل از افزونه های نصبی شماست. بهتره اول ماژول های قبلی رو غیر فعال کنید و بعد مجدد تست کنیدخیر من ماژولی نصب نکردم. شما این قالب رو استفاده کردین؟ مشکلی نداشتین؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mor ارسال شده در تیر 17، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2016 سلام. من قاب شما رو 1 ساعت پیش خریداری کردم و روی دامنه خودم نصب کردم. هنگام ورود به بخش پیکربندی تنظیمات قالب با خطای زیر مواجه میشم:[PrestaShop] Fatal error in module file :/home/namadika/public_html/modules/mnsetting/mnsetting.php:Class 'Serial' not found با سلاممن احتمال میدم مشکل لایسنس داشته باشه.این قالب دارای کد لایسنس هستش.لایسنس رو وارد کردین؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mor ارسال شده در تیر 17، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2016 ورژن جدید این قالب با پرستا 1.6.1.5 سازگار هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amin4193 ارسال شده در تیر 17، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2016 با سلاممن احتمال میدم مشکل لایسنس داشته باشه.این قالب دارای کد لایسنس هستش.لایسنس رو وارد کردین؟بله قالب رو خریدم و لایسنس رو هم وارد کردم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mor ارسال شده در تیر 17، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2016 بله قالب رو خریدم و لایسنس رو هم وارد کردم. پس بهتره تیکیت بزنید براتون حل میکنن اگه از طرف هاستتون نباشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
baztabroh ارسال شده در تیر 19، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 19، 2016 محصولات مشابه جایگاهش زیاد جالب نیست یعنی دقیقا زیر عکس محصول قرار میگیره بعد ویژگی ها و توضیحات قرار میگیره چطور جای اون رو به بعد از توضیحات جابه جا کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mor ارسال شده در تیر 19، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 19، 2016 محصولات مشابه جایگاهش زیاد جالب نیست یعنی دقیقا زیر عکس محصول قرار میگیره بعد ویژگی ها و توضیحات قرار میگیره چطور جای اون رو به بعد از توضیحات جابه جا کنم؟ سلاماز طریق ویرایش زنده ی پیکربندی میتونید این کارو انجام بدین. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
baztabroh ارسال شده در تیر 19، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 19، 2016 سلاماز طریق ویرایش زنده ی پیکربندی میتونید این کارو انجام بدین. وقتی میرم چیزی برای جابه جا کردن نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kamelkhan ارسال شده در تیر 20، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 20، 2016 سلام. من قاب شما رو 1 ساعت پیش خریداری کردم و روی دامنه خودم نصب کردم. هنگام ورود به بخش پیکربندی تنظیمات قالب با خطای زیر مواجه میشم:[PrestaShop] Fatal error in module file :/home/namadika/public_html/modules/mnsetting/mnsetting.php:Class 'Serial' not foundدقیقا من هم همین مشکل رو دارم با این تفاوت که من اصلا نتونستم وارد پیکربندی بشم که بخوام لایسنس رو وارد کنمپرستای من نسخه 1.6.1.5 هس آیا امکان داره بخاطر این باشه؟راه حل چیه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
baztabroh ارسال شده در تیر 20، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 20، 2016 دقیقا من هم همین مشکل رو دارم با این تفاوت که من اصلا نتونستم وارد پیکربندی بشم که بخوام لایسنس رو وارد کنمپرستای من نسخه 1.6.1.5 هس آیا امکان داره بخاطر این باشه؟راه حل چیه؟پشتیبانی پیام بده برات درست میکنند من دقیقا مشکل شمارو داشتم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
baztabroh ارسال شده در تیر 20، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 20، 2016 سلام.طی بررسی بخش جایگاه ها متوجه این قالب فازش اینه که محصولات مشابه رو اونجا نشون بده و امکان جابه جایی ندارهحالا طراح میپرسم راهکاری داره محل قرار گیری این ماژول رو عوض کنیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
baztabroh ارسال شده در تیر 20، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 20، 2016 سلام.طی بررسی بخش جایگاه ها متوجه این قالب فازش اینه که محصولات مشابه رو اونجا نشون بده و امکان جابه جایی ندارهحالا طراح میپرسم راهکاری داره محل قرار گیری این ماژول رو عوض کنیمhttp://www.8pic.ir/images/ntp85as092iau8tdd6ju.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
baztabroh ارسال شده در تیر 20، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 20، 2016 سلام.طی بررسی بخش جایگاه ها متوجه این قالب فازش http://www.8pic.ir/images/ntp85as092iau8tdd6ju.jpgاینه که محصولات مشابه رو اونجا نشون بده و امکان جابه جایی ندارهحالا طراح میپرسم راهکاری داره محل قرار گیری این ماژول رو عوض کنیمhttp://www.8pic.ir/images/ntp85as092iau8tdd6ju.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kamelkhan ارسال شده در تیر 20، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 20، 2016 پشتیبانی پیام بده برات درست میکنند من دقیقا مشکل شمارو داشتم از ظهر تیکت زدم و همچنان منتظر پاسخگویی دوستان هستم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amir-h ارسال شده در تیر 22، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 22، 2016 با سلام و احترام من از بین قالب های شما قالب مینا را انتخاب کرده و میخواهم طی این دو روزه از وبسایت شما بخرم. ممنون میشم این نکاتی که در ادامه می گم رو مطالعه کنید و اگر میشه پاسخ بدین تا با خیال راحتی خرید کنم. 1- میشه مستقیم با طراح قالب (که گویا آقای ذاکریان نیستن) برای پشتیبانی در ارتباط باشیم؟ 2- آیا میشه ماژول های محصولات پرطرفدار و محصولات جدید، در هر سطر به جای 4 محصول 5 محصول رو نمایش بدن که اندازه هر محصول کوچکتر بشه؟ 3- آیا امکان فیکس کردن منوی افقی قالب وجود داره؟ که با پایین اومدن وبسایت اون منو ثابت بمونه؟ 4-امکان فارسی شدن اعداد در این قالب وجود داره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 23، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 23، 2016 سلام و درود بر شمابه جز گزینه یک باقی موارد در قالب وجود نداردمیتوانید با طراح و پشتیبان قالب مستقیم از طریق بخش پشتیبانی و تیکت ارتباط داشته باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amir-h ارسال شده در تیر 24، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 24، 2016 سلام و درود مجدد بر شمابا تشکر از پاسخگویی شماامکانش هست آدرس چند تا سایتی که با قالب مینا بالا هستش رو ببینم. با سپاس از شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .