Mehr.iman ارسال شده در مهر 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2016 سلام.منوی تنظیمات >> قالب ها، تنظیمات پیشرفته ، ستون رو غیرفعال کنیدببخشید نماد اعتماد رو توی این قالب کجا باید قرار داد و اینکه اسلایدر رو چجوری میشه تو صفحه اول نمایش داد؟ مثله دموی لوازم دیجیتال نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مهر 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2016 ببخشید نماد اعتماد رو توی این قالب کجا باید قرار داد و اینکه اسلایدر رو چجوری میشه تو صفحه اول نمایش داد؟ مثله دموی لوازم دیجیتال مگه اسلایدر ندارید توو صفحه اول؟قالبتون پشتیبانی داره تیکت بزنید و اطلاعات مدیریت رو بفرستید براتون تنظیم کنم.https://ipresta.ir/support/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mehr.iman ارسال شده در مهر 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2016 مگه اسلایدر ندارید توو صفحه اول؟قالبتون پشتیبانی داره تیکت بزنید و اطلاعات مدیریت رو بفرستید براتون تنظیم کنم.https://ipresta.ir/support/ممنون تیکت زدم قبلا.شمارش 827420 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sadre ارسال شده در مهر 17، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 17، 2016 سلام.منوی ماژول ها >> ماژول ها، ماژول تنظیمات قالب رو پیدا کنید و لایسنس رو وارد کنید خیلی ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sadre ارسال شده در مهر 17، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 17، 2016 سلام مجددمن قالب رو نصب کردم ولی در قسمت راست بخشی به نام تولید کننده ها وجود داره و باعث کوچیک شدن سایر بخش های قالب شدهمن بخش تولید کننده ها رو حذف کردم و از بخش تنظیمات پیشرفته قالب ستون راست رو از حالت پیش فرض خارج کردم ولی بازهم مشکل حل نشد و همین طور بودلدفا راهنماییم کنید که چطور ستون راست رو حذف کنم و قالب به شکل دمو بشهبا تشکر ................... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 17، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 17، 2016 سلام مجدد من قالب رو نصب کردم ولی در قسمت راست بخشی به نام تولید کننده ها وجود داره و باعث کوچیک شدن سایر بخش های قالب شدهمن بخش تولید کننده ها رو حذف کردم و از بخش تنظیمات پیشرفته قالب ستون راست رو از حالت پیش فرض خارج کردم ولی بازهم مشکل حل نشد و همین طور بودلدفا راهنماییم کنید که چطور ستون راست رو حذف کنم و قالب به شکل دمو بشه با تشکر ...................در همون صفحه تنظیمات پیشرفته ، برین پایین صفحه ،ایندکس رو پیدا کنید و جلوش ببینید کدوم ستون فعاله ، اونو خاموش کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mehr.iman ارسال شده در مهر 17، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 17، 2016 وقت بخیرببخشید میشه توضیح بدید چجوری میشه برای اینقالب ساید بار رو فعال کرد تا بشه تو منوی سمت راست نماد و آخرین خبر ها و غیره رو قرار داد؟من دموی دوم این قالب رو خریدم اما چون قالبم ستون سمت راست یا همون ساید نداره نمیتونم نماد رو توش نمایش بدم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mehr.iman ارسال شده در مهر 18، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 18، 2016 سلام مجددیه سوال دیگه اینکه این قالب این امکان رو داره که تصویر هدر و بکراند رو تغییر داد. اما مشکل اینجاست که هرعکسی که برای هدر انتخاب شه همون رو برای بکراند هم انتخاب میکنه. نمیشه برای هدر یه عکس و برای بکراند یه عکس دیگه انتخاب کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مهر 18، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 18، 2016 وقت بخیرببخشید میشه توضیح بدید چجوری میشه برای اینقالب ساید بار رو فعال کرد تا بشه تو منوی سمت راست نماد و آخرین خبر ها و غیره رو قرار داد؟من دموی دوم این قالب رو خریدم اما چون قالبم ستون سمت راست یا همون ساید نداره نمیتونم نماد رو توش نمایش بدم. سلام بر شما.از منوی تنظیمات >> قالب ها، دکمه ""تنظیمات پشرفته "" رو بزنید و ستون رو فعال کنید. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mehr.iman ارسال شده در مهر 18، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 18، 2016 سلام بر شما.از منوی تنظیمات >> قالب ها، دکمه ""تنظیمات پشرفته "" رو بزنید و ستون رو فعال کنید. موفق باشید مرسیمن اینکار رو انجام داده بودم قبلا و ستون راست پیشفرض رو روی بله گذاشتم، ماژول نماد اعتماد رو هم دانلود و نصب کردم و توی displayRightColumn جایگذاریش کردم اما نه ستونی اضافه شده نه نمادی نمایش داده میشه اونجا.تیکت که گذاشتم نماد رو برام شناور تنظیم کردن اما نماد شناور روی نسخه های موبایلی خیلی رو مخه.چیکار کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مهر 18، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 18، 2016 مرسیمن اینکار رو انجام داده بودم قبلا و ستون راست پیشفرض رو روی بله گذاشتم، ماژول نماد اعتماد رو هم دانلود و نصب کردم و توی displayRightColumn جایگذاریش کردم اما نه ستونی اضافه شده نه نمادی نمایش داده میشه اونجا.تیکت که گذاشتم نماد رو برام شناور تنظیم کردن اما نماد شناور روی نسخه های موبایلی خیلی رو مخه.چیکار کنم؟ماژول جدید نماد رو نصب کردید دیگه؟یا دوباره تیکت بزنید یا همینجا توو پیام خصوصی اطلاعات مدیریت رو بفرستید ببینم مشکل چیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sadre ارسال شده در مهر 18، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 18، 2016 در همون صفحه تنظیمات پیشرفته ، برین پایین صفحه ،ایندکس رو پیدا کنید و جلوش ببینید کدوم ستون فعاله ، اونو خاموش کنید سپاس فراوان از شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mehr.iman ارسال شده در مهر 18، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 18، 2016 ماژول جدید نماد رو نصب کردید دیگه؟یا دوباره تیکت بزنید یا همینجا توو پیام خصوصی اطلاعات مدیریت رو بفرستید ببینم مشکل چیه لطف کردید.مشکلم حل شد.برای دوستانی که نمیدونن اینم بگم که قالب مینا امکان نمایش نماد تو فوتر رو نداره متاسفانه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sadre ارسال شده در آبان 6، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 6، 2016 با سلام و عرض خسته نباشیدمن در بخش زیر شاخه ها به مشکل برخوردمممنون میشم اگه راهنماییم کنیدمن میخوام برای زیر شاخه خود عکس انتخاب کنمبرای انتخاب عکس سه بخش وجود دار :Category Cover ImageCategory thumbnailتصاویر بندانگشتی منومن میخوام فقط برای Category thumbnail عکس انتخاب کنم و تصویر رو بارگذاری هم میکنم ولی در سایت نمایش داده نمیشهبخش Category thumbnail فقط در صورت فعال بودن Category Cover Image فعال میشه ولی من فقط میخوام برای Category thumbnail عکس انتخاب کنمایا راه ای هست ؟با تشکر ....................... واکنش ها : Armin_72 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sooroosh ارسال شده در آبان 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 12، 2016 با سلام و عرض ادب و احترام بنده هرچقدر عمق شاخه ها رو 1 قرار میدهم و حالت پویا رو تغییر میدهم فایده ای ندارد میخواهیم زیرشاخه ها نمایش داده نشود مثل این سایت که براتون عکسش رو گذاشتم سایت ما : http://uupload.ir/fi...shakheha_ma.jpg جوری که میخواهیم بشود : http://uupload.ir/files/oe1d_shakheha_dostan.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آبان 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2016 سلام بر شما.منوی افقی امکان تعیین سطح نداره . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Armin_72 ارسال شده در آبان 28، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 28، 2016 لطف کردید.مشکلم حل شد.برای دوستانی که نمیدونن اینم بگم که قالب مینا امکان نمایش نماد تو فوتر رو نداره متاسفانه با سلام دوست عزیز، منم از قالب مینا استفاده می کنم و قالب بسیار زیباییه. برای نمایش لوگوی ای نماد و ساماندهی در فوتر قالب از ماژول مدیریت کد های کوچک استفاده کنید. ماژول بسیار خوب و به درد بخوریه.اینم لینک دانلود ماژول واکنش ها : Armin_72 و MILAD99 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sadre ارسال شده در دی 4، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 4، 2016 سلام و عرض خسته نباشیدمن چند مورد رو نمیدونم باید از کجا فعال کنملدفا راهنمایی کنید ......1 - علامت تخفیف در کنار محصولات .....2- همون علامت تخفیف وقتی که موس رو میبری روی یک محصولی ..........3 - ستاره ی نشانگر امتیاز مشتریان به این محصول .......... قالب من اصلا ماژول نظرات نداره ....... من الان باید چی کار کنم4- گزینه نمایش سریع ............. این گزینه رو من بایذد از کجا فعال کنم ؟5- قیمت خط خورده و قیمت اصلی ................موارد بالا رو در عکس زیر نشون دادم لدفا عکس رو هم نگاه کنیدhttp://uupload.ir/files/tcpx_untitled.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 4، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 4، 2016 لطفا تیکت ارسال فرمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mehr.iman ارسال شده در دی 8، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 8، 2016 کاش همینجا جوابشون رو میدادین ما هم استفاده میکردیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در دی 8، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 8، 2016 برای قیمت تخفیف خورده باید برای محصول تخفیف بزارید مثلا از صفحه ایجاد محصول >> تب قیمت ها، یک قیمت ویژه برای محصول در نظر بگیرید.ماژول نظرات رو فعال کنید. از منوی ماژول ها >> ماژول ها، توی کادر جستجو بزنید comment ، ماژولی رو که میاره نصب کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza2011 ارسال شده در دی 24، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 24، 2016 سلام خدمت تیم پشتیبانی بنده چند ماهی هست که قالب مینا را خریداری کرده ام و داشتم استفاده می کردم ولی چند روز پیش برای اینکه سرعت لود سایتم بیشتر شود در قسمت پارامترهای پیشرفته -کارایی -سرورهای رسانه اومدم یک دامین دیگر اضافه کردم که سرعت لود سایت بیشتر باشد ولی به محض اضافه کردن دامین کل قالب مینا بهم ریخت حتی دامینی که در قسمت (پارامترهای پیشرفته -کارایی -سرورهای رسانه )اضافه کرده بودم امدم پاک کردم و تنظیمات را ذخیره کردم ولی بازم کل قالب بهم ریخته در انجمن های پرستاشاپ جستجو کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم لطفا در صورت امکان سریعتر راهنمایی بفرمایید با تشکراقا بهمن 2-اطلاعات قسمت سرور رسانه در تنظمات پرستا شاپ در کدام tableذخیره می شود یا در داخل فایل httaccessذخیره می شود؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza2011 ارسال شده در دی 24، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 24، 2016 کسی نیست راهنمایی کنه فقط موقعی که تصمیم داریم قالب را بخریم خوب راهنمایی می کنید بعد خرید قالب پشتیبانی تون خیلی ضعیف میشه واکنش ها : Perspolisi93 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 25، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 25، 2016 دوست عزیز اینطور مشلاک رو از طریق تیکت پیگیری کنید سریع پاسخ میگیرید. تیکت بخش پشتیبانی اختصاصی شماست که پول دادید و این قالب رو تهیه کردید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza2011 ارسال شده در دی 25، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 25، 2016 اول تیکت زدم به پشتیبانی قالب با تاخیر فرمودند در انجمن مطرح کن حالا که در انجمن مطرح می کنم می فرمایید تیکت بزن تا سریعتر راهنمایی بشه . اگه وقت و حوصله ندارید پشتیبانی محصول فروخته شده را انجام بدید اقا محصول به مردم نفروشید یا اگه می فروشید ذکر کنید که پشتیبانی نداره نه اینکه عنوان کردید که این قالب پشتیبانی داره ولی هرموقع مشکلی با قالب برام پیش میاد یا خیلی دیر راهنمایی می کنید یا اصلا پاسخ نمی دید.یا اینکه بین انجمن و قسمت تیکت اختصاصی پاس کاری می کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .