reza2011 ارسال شده در دی 25، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 25، 2016 دوستان اگه کسی می دونه راهنمایی کنه می خوام بدونم اطلاعات قسمت تنظیمات -کارایی-سرور رسانه (ccc)در کدام tableذخیره می شود یا اینکه اصلا در tableذخیره نمی شود داخل فایل httaccses اعمال میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در دی 25، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 25، 2016 در پوشه کش هاست ذخیره میشن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza2011 ارسال شده در دی 27، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 27، 2016 در پوشه ی کش ذخیره نمی شود در جداول دیتا بیس ذخیره می شود ولی نمی دونم کدام جدول اگه کسی میدونه راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amin_No20 ارسال شده در دی 29، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 29، 2016 http://ipresta.ir/idemo/themes/b/mina3/ 1محصولات این فروشگاه چهار ستونه هست. 2 تصاویر محصولات نیز بدون حاشیه. خب این دو مورد مهم رو چطوری روی وبسایت خودم پیاده سازی کنم؟؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در بهمن 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 1، 2016 تیکت بزنید واستون انجام میدن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 16، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 16، 2016 آپدیت 1.3 قالب مینا منتشر شد - 1395/08/27 http://ipresta.ir/img/cms/bahman/mina/mina1.3.jpg با آپدیت سوم قالب مینا در خدمت شما هستیم . تغییرات اساسی که در این نسخه انجام شده برای ظاهر بهتر در موبایل و تبلت بوده و فونت قالب نیز تغییر یافته است . تغییرات عمده در این نسخه : ریسپانسیو بهتر در گوشی های موبایل فونت استاندارد ایران سنس به جای فونت یکان مخفی نبودن ستون راست و چپ در موبایل و تبلت ، هم اکنون میتوانید از ماژول های ستون ها در موبایل نیز استفاده کنید نسخه جدید ماژول منوی ایکون ها ، هم اکنون میتوانید هر چقدر که میخواهید آیکون در بالای سایت قرار دهید ( به صورت گردونه ، سازگار با لمس ) نصب برخی داده های نمونه برای ماژول ها در نصب اولیه قالب به صورت خودکار افزوده شدن تلگرام به ماژول آیکون شبکه های اجتماعی ارتقا فونت fontawesome قالب به آخرین نسخه رفع مشکل عدم نمایش درست تخفیف در ماژول وفاداری و .... برای دانلود آخرین نسخه قالب و راهنمای آپدیت به حساب کاربری خود در بازارچه مراجعه کنید واکنش ها : search2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
search2 ارسال شده در بهمن 18، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 18، 2016 سلام، خسته نباشید . . . من قالب رو نصب کردم، کد لایسنس رو کجا باید وارد کنم؟! موفق باشید . . . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SilverSaeeD ارسال شده در بهمن 18، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 18، 2016 با سلام. قالب موفقیت امیز نصب شد. اما پایین سایتم بهم ریخته. آقا بهمن بگید مشکل از کجاست و چطوری برطرف میشه. http://uupload.ir/files/ttso_3mina.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kamelkhan ارسال شده در بهمن 20، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 20، 2016 سلام میشه توضیح بدین چطور آپدیت رو دانلود و نصب کنم؟ کجای حساب کاربری؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SilverSaeeD ارسال شده در بهمن 20، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 20، 2016 سلام میشه توضیح بدین چطور آپدیت رو دانلود و نصب کنم؟ کجای حساب کاربری؟ سلام. برو تو همون تاریخچه خریدت اسم قالب رو نوشته روش کلیک کن دوباره دانلود کن. توضیحات مراحل نصب اپدیت هم تو همون فایل هست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
t.salehi ارسال شده در بهمن 24، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 24، 2016 سلاممن به تازگی قالب مینا رو نصب کردم، چطور میتونم ایکون های اعتمادسازی ر بدون نوشته قرار بدم، میخوام با نگه داشتن موس روی هریک، نوشته ها نشون داده بشن نه اینکه همیشه به شکل ثابت کنارشون نوشته شده باشه.مرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jabera ارسال شده در اسفند 27، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 27، 2016 سلام یک مشکل اساسی داریم عنوان محصولات دو خطه هست ولی اینجا ناقص نشونمیده تو گوشی های آیفون این طوری نمایش میده راحل را پیشنهاد میدید؟ http://uupload.ir/files/4siu_photo_2016-12-27_19-23-19.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
peyman.nt ارسال شده در فروردین 8، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2017 با سلام و عرض ادب ایا امکان سفارشی سازی و یا تغییرات وجود دارد؟ درخواست من تغییر رنگ قهوه ای به صورتی برای مثال در همه جای قالب... برای اینکار چقدر هذینه دریافت می کنید ؟ یا اینکه راهنمایی بفرمایید که CSSها و یا در کل تغییرات ازکجا باید اعمال بشود تا خودم انجام بدم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در فروردین 8، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2017 سلام. از ماژول تنظیمات قالب می تونید رنگ مورد نظرتون رو اعمال کنید. موفق باشید واکنش ها : peyman.nt 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jeyshop ارسال شده در فروردین 24، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 24، 2017 سلام اگه توي قالب مينا بشه به جاي افكت بلور تصاوير به صورت سياه سفيد نمايش داده بشه خيلي عالي ميشه كسي ميدونه اين امكان وجود داره يا ميشه اضافه كرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jeyshop ارسال شده در فروردین 24، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 24، 2017 باز هم سلام بالاخره براي گذاشتن نماد توي اين قالب چه كاري بايد كرد؟ ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در فروردین 24، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 24، 2017 باز هم سلام بالاخره براي گذاشتن نماد توي اين قالب چه كاري بايد كرد؟ ممنون سلام. ستون رو فعال کند و نماد رو بزارید توی ستون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jeyshop ارسال شده در فروردین 24، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 24، 2017 سلام. ستون رو فعال کند و نماد رو بزارید توی ستون ممنون منظور همين ستون سمت راسته كه ميشه توش شاخه ها را گذاشت ديگه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jeyshop ارسال شده در فروردین 25، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 25، 2017 سلام برای ادیت کردن قسمتهای 1- شرایط و ضوابط 2- درباره ما 3- فروشگاه های ما از چه قسمتی باید استفاده کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در فروردین 25، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 25، 2017 سلام. از منوی تنظیمات >> مدیریت محتوا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jeyshop ارسال شده در فروردین 26، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 26، 2017 سلام سایز پیکسلی عکس محصولات باید چقدر باشه؟ من امتحان کردم توی صفحه بزرگتر از نمونه خودتون نشون میده. میتونید ببینید: jeyshop.com ممنون مرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jeyshop ارسال شده در فروردین 26، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 26، 2017 در ضمن اگه بخواهم در رابطه با نحوه شاخه بندی محصولات و فایده آن بیشتر بدونم متنی دارید؟ البته بی زحمت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jeyshop ارسال شده در فروردین 26، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 26، 2017 ایا میشه توی این قالب از واحد پول تومان استفاده کرد؟ اگه قالب به تومان باشه توی درگاه و پرداخت اینترنتی مشکلی پیش نمیاد؟ وای ببخشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alirezaghafouri ارسال شده در فروردین 29، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 29، 2017 با سلام دوستا دو مشکل اساسی دارم تو قالب مینا میتونید راهنمایی بکنید زمانی محصولی را میزنیم بطور مثال کد کالا 4033 و 4034 دو کالا مجزا هستند یکی گلس ایفون 7 و دیگری گلس ایفون 7 پلاس تو پنل کاربری درست نشون میده اما توی سایت این دو کالا را با کدکالا 4033 نمایش می دهد http://uupload.ir/files/k2jt_1.png http://uupload.ir/files/u9bb_2.png http://uupload.ir/files/rbux_94q_4.png http://uupload.ir/files/uzyz_b1tj_untitled.png چه راه حلی پیشنهاد میدید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jeyshop ارسال شده در فروردین 31، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 31، 2017 سلام دوستان عزیز من نمیدونم چکاری کردم که توی صفحه اصلی 2 تا قسمت ورود به حساب ایجاد شده یکی سر جای اصلی یکی بالای بنر بزرگ به نظر شما کدام ماژول اشتباه شده که این مشکل پیش اومده؟ jeyshop.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .