jeyshop ارسال شده در فروردین 31، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 31، 2017 سلام دوست عزیز که مشکل کد کالا را گفتید لطف می کنید ادرس سایتتون را بدید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jeyshop ارسال شده در اردیبهشت 1، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 1، 2017 سلام يه سوال در قالب مينا قسمت بالاي سايت اولين كادر آبي رنگ كه شاخه ها در آن نوشته ميشوند را اگر بخواهيم تغيير كنه و لينكهايي كه مد نظر خودمون است را بياره چكار بايد كرد؟ توي عكس هاي چند پست قبلي هم نشان داده شده است. واکنش ها : Armin_72 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jeyshop ارسال شده در اردیبهشت 1، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 1، 2017 سلام يه سوال در قالب مينا قسمت بالاي سايت اولين كادر آبي رنگ كه شاخه ها در آن نوشته ميشوند را اگر بخواهيم تغيير كنه و لينكهايي كه مد نظر خودمون است را بياره چكار بايد كرد؟ توي عكس هاي چند پست قبلي هم نشان داده شده است. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jeyshop ارسال شده در اردیبهشت 1، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 1، 2017 سلام توي اين قالب ارتفاع باكسي كه محصولات را نمايش مي ده زياده و توي دموها اين طور نيست و ارتفاع باكس كمتره از كجا ميتونم اين را مديريت كنم كه ارتفاع كمتر بشه مثل دموها بشه jeyshop.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jeyshop ارسال شده در اردیبهشت 1، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 1، 2017 سلام ماژول نوار اخبار حرفه اي كه در قسمت ماژولهاي خودتون گذاشتيد لينك دانلود نداره ايا مشكلي داره با قالب مينا؟ ايا ميشه استفاده كرد؟ لينك ميزاريد؟ مرسي نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در اردیبهشت 1، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 1، 2017 سلام. فروش این ماژول متوقف شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jeyshop ارسال شده در اردیبهشت 1، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 1، 2017 سلام. فروش این ماژول متوقف شده سلام آيا ماژولي هست كه اين كار را انجام دهد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jeyshop ارسال شده در اردیبهشت 3، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 3، 2017 سلام يه سوال در قالب مينا قسمت بالاي سايت اولين كادر آبي رنگ كه شاخه ها در آن نوشته ميشوند را اگر بخواهيم تغيير كنه و لينكهايي كه مد نظر خودمون است را بياره چكار بايد كرد؟ توي عكس هاي چند پست قبلي هم نشان داده شده است. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ar_torabi ارسال شده در اردیبهشت 3، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 3، 2017 سلام من در فروشگاهم زیر شاخه زیاد دارم ( مثلا : شاخه اصلی > زیر شاخه > زیر شاخه ) میخوام زیر شاخه دومی در منو نمایش داده نشه !؟ چطور میتونم غیر فعال کنم که فقط شاخه اصلی و یک زیر شاخه نمایش داده بشه !؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hosseini ارسال شده در اردیبهشت 4، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2017 سلام اگر تعداد زیر شاخه هاتون زیاده می تونید از ماژول مگامنوی سایت پرستااستور استفاده کنید. اما غیرفعال کردن شاخه ها به این صورتی که شما مد نظرتونه امکان پذیر نیست یعنی برای منوی افقی نمی تونید عمق تعیین کنید اما برای بخش شاخه ها که توی ستون نمایش داده میشه می تونید اینکار رو بکنید. موفق باشید واکنش ها : ar_torabi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Shabro ارسال شده در اردیبهشت 11، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 11، 2017 سلام دمو قالب محصولات در بخش موبایل ایراد داره بزرگنمایی محصولات به صورت نا مناسبی در صفحه موبایل نمایش داده میشه آیا این مشکل قابل حل هست؟ واکنش ها : Armin_72 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
peyman.nt ارسال شده در اردیبهشت 16، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 16، 2017 سلام و عرض ادب لوگوی اینماد رو چطور میتونم در این قالب به صورت شناور در همه صفحات یا ثابت در هدر قرار بدم.؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jeyshop ارسال شده در اردیبهشت 18، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 18، 2017 سلام یه سوال دارم که تا حالا چند بار پرسیدم دوستان کسی جواب نداده ولی اگه امکان داره یکی راهنمایی کنه چطوری میشه عکس محصولات از لحاظ اندازه طول و عرض کنترل کرد؟ جایی هست برای تنظیم؟ برای کالاهای من خیلی بزرگه و میخام کوچکترش کنم خانم فهیمه1992 لطف کنید راهنمایی داشته باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در اردیبهشت 19، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 19، 2017 سلام. برای تنظیم سایز عکس ها می تونید از منوی تنظیمات >> تصاویر، سایزها رو تغییر بدید. بعد هم عکس های موردی رو که تغییر داید بازسازی کنید. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jeyshop ارسال شده در اردیبهشت 21، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2017 سلام توی دموی این قالب روی محصولات ستاره زده شده است که فکر کنم ماژول Product rating باشه ولی توی لیست ماژول ها نیست من توی پست های گذشته گشتم و این ماژول را پیدا کردم ولی توی نصب مشکل داره. آیا لینک این ماژول بدون مشکل را در اختیار می گذارید؟ ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jeyshop ارسال شده در اردیبهشت 21، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2017 سلام یه سوال دارم ایا ماژولی وجود داره که روی عکس محصول یک گزینه توضیحات اضافه بشه و روی اون که کلیک می کنیم توضیحات نوشته شده برای محصول را به صورت حباب پاپ آپ نشون بده؟ ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jeyshop ارسال شده در اردیبهشت 21، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2017 سلام ماژول محصولات دوست داشتنی را توی پست های قدیمی صحبتش شده ولی از ورژن های قبلیه آیا برای 1.6 این ماژول هست؟ ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SilverSaeeD ارسال شده در اردیبهشت 22، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 22، 2017 سلام. برای تنظیم سایز عکس ها می تونید از منوی تنظیمات >> تصاویر، سایزها رو تغییر بدید. بعد هم عکس های موردی رو که تغییر داید بازسازی کنید. موفق باشید سلام. میخوام قیمت محصولات تو قالب در صورت عدم موجودی نمایش داده نشه! اینطوری خیلی سوتفاهم پیش اومده برای ما و مشتری. اما چنین چیزی رو تو قالب نمی بینم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در اردیبهشت 22، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 22، 2017 سلام توی دموی این قالب روی محصولات ستاره زده شده است که فکر کنم ماژول Product rating باشه ولی توی لیست ماژول ها نیست من توی پست های گذشته گشتم و این ماژول را پیدا کردم ولی توی نصب مشکل داره. آیا لینک این ماژول بدون مشکل را در اختیار می گذارید؟ ممنون سلام ماژول نظرات رو نصب کنید تا اون ستاره ها نمایش داده بشه ( توی لیست ماژول ها comment جستجو کنید) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در اردیبهشت 22، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 22، 2017 سلام. میخوام قیمت محصولات تو قالب در صورت عدم موجودی نمایش داده نشه! اینطوری خیلی سوتفاهم پیش اومده برای ما و مشتری. اما چنین چیزی رو تو قالب نمی بینم سلام. به صورت کلی نمی تونید تعیین کنید اگر محصولاتی ناموجود بودند قیمت اونها نمایش داده نشه اما اگر محصولی ناموجود شد می تونید به صورت دستی از صفحه ویرایش محصول >> تب اطلاعات، تیک نمایش قیمت رو بردارید. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jeyshop ارسال شده در خرداد 3، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2017 سلام ماژول شمارش معکوس را چطوری میشه فعالش کرد؟ ایا توی قالب مینا زمانی که ستون سمت راست فعاله میشه استفاده کرد؟ ماژول بنر با شمارش معکوس وجود داره که میگه باید لایسنس داشته باشید. ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در خرداد 4، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 4، 2017 سلام تمامی ماژول ها رو می تونید از منوی ماژول ها >> ماژول ها، فعال کنید. بله. اگر ستون فعال باشه هم می تونید از این ماژول استفاده کنید. لایسنسی که موقع خرید بهتون داده شده رو وارد کنید. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza2011 ارسال شده در تیر 15، 2017 گزارش Share ارسال شده در تیر 15، 2017 سلام و خسته نباشید سایز عکس های محصولات در قالب مینا باید چند در جند پیکسل باشه تا بهترین سازگاری با قالب را داشته باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali_00731 ارسال شده در مرداد 19، 2017 گزارش Share ارسال شده در مرداد 19، 2017 قالب زیبایی هست فقط اینکه مدیریتش به چه صورت بلوک ها ماژول های متفاوتی دارد یا نه بعد وقتی قالب رو خریدیم شما نصبش میکنید یا نصبش راحته خودمونم هم میتونیم نصبش کنیم ممنوم میشم پاسخ بدید چون یه قالب از یه جایی گرفتم که پشیمون شدم نه پشتیبانی میکنه نه جواب سوال رو درست و درمون نمیدن کلا قالب ایراد زیادی داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali_00731 ارسال شده در مرداد 19، 2017 گزارش Share ارسال شده در مرداد 19، 2017 قالب زیبایی هست فقط اینکه مدیریتش به چه صورت بلوک ها ماژول های متفاوتی دارد یا نه بعد وقتی قالب رو خریدیم شما نصبش میکنید یا نصبش راحته خودمونم هم میتونیم نصبش کنیم ممنوم میشم پاسخ بدید چون یه قالب از یه جایی گرفتم که پشیمون شدم نه پشتیبانی جواب سوال رو درست و درمون نمیدن کلا قالب ایراد زیادی داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .