armin008 ارسال شده در تیر 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 3، 2012 ايا امكان تبديل پرستا به ورد پرس يا يكي از سيستم هاي مديريت محتوا هست از دوستاني كه اطلاعاتي در اين مورد دارند لطف كنن اطلاعاتشون رو شر كنن ما هم استفاده كنيم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در تیر 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 3، 2012 هدفتون چيه و اصلا چه ضرورت و چه فايده اي داره دوست عزيز؟!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
armin008 ارسال شده در تیر 3، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 3، 2012 از نظر seo حالا چه seo باشه چه بخوايم seo كنيم بيشتر seo كارا هم ورد پرس رو پيشنهاد ميكنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 4، 2012 متوجه منظور شما نمیشم! شما یک سیستم فروشگاهی رو چطور میخواید به یک cms ساده تبدیل کنید؟ اگر قصد استفاده از یک سایت محتوایی رو دارید چه نیازی به نصب پرستا هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
armin008 ارسال شده در تیر 4، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 4، 2012 خوب ورد پرس هم با پلاگين فروشگاهي كه داره ميشه تبديلش كرد به يك فروشگاه و اينكه نيوك رو با اسكريپ مخصوص ميشه تبديل كرد به ورد پرس و در اخر تو قسمت ماژول ها پرستا بخش نقل و انتقالات (واردکننده فروشگاه v1.0 توسط PrestaShopاین ماژول به شما اجازه می دهد فروشگاهتان را از یک سیستم دیگر به پرستاشاپ بیاورید.) گفتم شايد برعكس اين قضيه هم باشه اما فقط باعث تعجب دوستان شد من الان 3 تا فروشگاه روي پرستا دارم هر فروشگاه نزديك 1200 تا محصول داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 4، 2012 وارد کننده فقط میتونه از یک سیستم فروشگاهی این کار رو انجام بده. به هرحال کار نشد نداره اما این کار فقط از کسی برمیاد که آشنایی کامل با دیتابیس هر دو سیستم داشته باشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در تیر 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 4، 2012 شما قاشق رو برعكس مي خوري خود سيستم پرستا قابليت SEO بسياري داره و يكي از قدرت هاي سيستم محسوب ميشه در مورد افزونه هاي فروشگاهي ورد پرس هم فراموشش كنيد چون من خودم ي دوره اي قبل از پرستا براي مشتريانم دنباله پياده سازيش و بومي سازيش بودم كه اصلا به درد نمي خورد حتي الانم! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .