mona67 ارسال شده در تیر 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 3، 2012 با سلاممن مراحل نصب رو کامل انجام دادم اما بعضی از ماژول ها رو که نصب کردم دیگه سایت بالا نمیاد.نمیدونم مشکل کجاست.میشه راهنماییم کنین؟ ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در تیر 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 3، 2012 سه حالت بيشتر نداره هاست نامعتبر و ناسارگار با پرستا ( دوستان هاست رو اصلا جدي نمي گيرن و متاسفانه 70 درصد مشكل دوستان هاست ناسازگاره)عدم دسترسي 777 و يا 755 درست به پوشه هاماژول ناسازگار با نسخه 1.4 و يا با اون نسخه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 4، 2012 دیباگ رو فعال کنید و خطاهای گزارش شده رو اینجا بنویسید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در تیر 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 15، 2012 دیباگ رو فعال کنید و خطاهای گزارش شده رو اینجا بنویسید.آقا يه سوال دارم وقتي ديباگ رو فعال ميكنيم اگر خطايي وجود داشته باشه كجا نمايش داده ميشه؟گشتم تو انجمن ولي همش راجب فعال كردن ديباگ بود و راجب نشان دادن پيغام خطا چيزي نبود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در تیر 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 15، 2012 توي خود سايتت كه قبل از فعال كردن ديباگ صفحه سفيد مي اد ديگه! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در تیر 16، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 16، 2012 توي خود سايتت كه قبل از فعال كردن ديباگ صفحه سفيد مي اد ديگه! يعني وقتي ديباگ رو فعال ميكيني و سايت درست باز ميشه يعني مشكلي نيست و اگر ارور و پيغامي باشه توي صفحه اصلي نشون ميده درست متوجه شدم؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 16، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 16، 2012 خیر. دیباگ برای نمایش خطاهایی هست که داخل سایت رخ میده. ممکنه در هر صفحه ای نمایش داده بشه. اما هدف ما از روشن کردن دیباگ نمایش خطاها در صفحاتی است که سفید باز میشه و یا نصفه لود میشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .