shetab7 ارسال شده در تیر 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 4، 2012 سلاممن هنگام دانلود فایل وقتی فایل رو انتخاب میکنم لود میشه ولی فایل آپلود نمیشه تازه به این مشکل برخورد کردم قبلا اینطوری نبود اندازه فایل هم مناسب هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
modirane ارسال شده در آذر 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 22، 2012 دقیقا مشکل منم همینه. خواهشا هر کسی میدونه جواب بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 22، 2012 مفهوم نيست سوالتون موضوع : مشکل در آپلود فایل نوشته : من هنگام دانلود فایل وقتی فایل رو انتخاب میکنم لود میشه ولی فایل آپلود نمیشه اگه كسي متوجه شد به منم توضيح بديد ولي اگه شايد اشتباه املايي داشتيد و من متوجه شدم: معمولا به خاطر عدم دسترسيه صحيحه پوشه download و upload بايد755 يا 777 باشن در ضمن من سايتتون رو ديدمكل سايتتون مشكل داره و اصلا چيزي به سبد خريد اضافه نميشهhttp://www.eprozhe.com/ و مشكل عدم سازگاري هاست داريد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .