f12 ارسال شده در فروردین 16، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 16، 2016 با سلام و خسته نباشید من میخوام منو بالایی سایت رو تغییر بدم . میخوام یکی دوتا مورد ( مثل :پرفروشترینها) رو حذف کنم و یکی دو مورد اضافه کنم .چطور میتونم منو بالایی سایت رو تغییر بدم ؟ لطفاً راهنمایی کنید . ممنون و تشکر عکس مشکل مورد نظر : http://8pic.ir/images/potlingb5ju6gmoqzyk0.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 16، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 16، 2016 بستگی به قالبتون داره دوست عزیز . اگه از ماژول خاصی برای منو استفاده میکنید باید از طریق همون ماژول اقدام کنید واکنش ها : f12 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
f12 ارسال شده در فروردین 16، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 16، 2016 بستگی به قالبتون داره دوست عزیز . اگه از ماژول خاصی برای منو استفاده میکنید باید از طریق همون ماژول اقدام کنید نه بهمن خان ، از ماژول خاصی استفاده نمیکنم . حالت پیشفرض هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mitram ارسال شده در فروردین 22، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 22، 2016 بستگی به قالبتون داره دوست عزیز . اگه از ماژول خاصی برای منو استفاده میکنید باید از طریق همون ماژول اقدام کنیدسلام آقای مدیر لطفا به سوال منم جواب بدین خیلی فوریه. من پرستا 1.6 دارم . تو منوی بالا افقی میخوام وقتی که با موس روی یک منو رفتم زیر منو ها باز شوند(زیر منوها نمایش داده شوند) چی کار باید کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 22، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 22، 2016 سلام و درودتا زمانی که شما در پرستاشاپ به حد متوسط نرسیده اید هیچ چیزی فوری نیست و نیازی هم نیست در مورد کارها عجله کنید ، چون سوالات و مشکلات یکی دو تا نیست ، این مشکلتون حل شد یه مشکل دیگه به سبب ناآشناییتون پیش میاد و ...ابتدا از بخش کاتالوگ / شاخه ها ، کلیه شاخه و زیرشاخه های خود را بسازیدسپس به ماژول منوی افقی مراجعه کرده و شاخه های اصلی را انتخاب کنید تا نمایش داده شودموفق باشید واکنش ها : mousanajafi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mitram ارسال شده در فروردین 22، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 22، 2016 سلام و درودتا زمانی که شما در پرستاشاپ به حد متوسط نرسیده اید هیچ چیزی فوری نیست و نیازی هم نیست در مورد کارها عجله کنید ، چون سوالات و مشکلات یکی دو تا نیست ، این مشکلتون حل شد یه مشکل دیگه به سبب ناآشناییتون پیش میاد و ...ابتدا از بخش کاتالوگ / شاخه ها ، کلیه شاخه و زیرشاخه های خود را بسازیدسپس به ماژول منوی افقی مراجعه کرده و شاخه های اصلی را انتخاب کنید تا نمایش داده شودموفق باشیدمتشکر. ولی من خیلی وقته پرستا کار میکنم و مشکل من ساختن شاخه یا نمایش شاخه و محصول در منوی افقی نیست. مشکل من hover منو هستش یعنی این که وقتی موس روی منو قرار میگیرد زیر منوها نمایش داده نمیشوند و حتما باید روی منو کلیک کنیم تا زیر منوها که همون زیر شاخه هستند نمایش داده شوند.من میخوام که زیر منو با hover نمایش داده شوند و نه با کلیک.میشه راهنمایی کنید؟ واکنش ها : mitram 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در فروردین 22، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 22، 2016 متشکر. ولی من خیلی وقته پرستا کار میکنم و مشکل من ساختن شاخه یا نمایش شاخه و محصول در منوی افقی نیست. مشکل من hover منو هستش یعنی این که وقتی موس روی منو قرار میگیرد زیر منوها نمایش داده نمیشوند و حتما باید روی منو کلیک کنیم تا زیر منوها که همون زیر شاخه هستند نمایش داده شوند.من میخوام که زیر منو با hover نمایش داده شوند و نه با کلیک.میشه راهنمایی کنید؟ سلامهمیشه همراه با تاپیک آدرس سایت رو هم ذکر کنید تا بشه یه نگاهی کردامکان داره خطای JQuery داشته باشید و سایر فرامین رو هم باعث تداخل کرده باشهموفق باشید واکنش ها : mitram و B.A.H.M.A.N 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mitram ارسال شده در فروردین 22، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 22، 2016 سلامهمیشه همراه با تاپیک آدرس سایت رو هم ذکر کنید تا بشه یه نگاهی کردامکان داره خطای JQuery داشته باشید و سایر فرامین رو هم باعث تداخل کرده باشهموفق باشیدسلامkhodchasb.ir واکنش ها : mitram 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 23، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2016 شما اصلا زیرشاخه ای ندارید که نمایش داده بشه واکنش ها : mitram 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mitram ارسال شده در فروردین 23، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2016 شما اصلا زیرشاخه ای ندارید که نمایش داده بشهقبلش داشت نمایش نمیداد ولی الان دوباره دو تا زیر شاخه براش گذاشتم که شما ببینید و بتونید راهنماییم کنید. ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 24، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 24، 2016 بنظر میرسه قالبتون ویرایش شده و کلاس ها یا فایل های JS تغییر کرده واکنش ها : mitram 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mitram ارسال شده در فروردین 26، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 26، 2016 بنظر میرسه قالبتون ویرایش شده و کلاس ها یا فایل های JS تغییر کردهاگر من این ماژول رو حذف کنم و دوباره نصب کنم درست میشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 26، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 26، 2016 ممکنه. تست کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mitram ارسال شده در فروردین 28، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 28، 2016 ممکنه. تست کنیدخودم مشکلش پیدا کردم مشکل js یا jquery نیست. این شاخه محصولات آخرین شاخه ساخته شده من بود یعنی شناسه اش از همه بالاتر بود و وقتی من چند شاخه بعد از آن شاخه ساختم که شاخه موردنظر از شاخه ی آخر درآمد، درست شد و زیر شاخه هایش در منو با hover نمایش داده شدند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .