new_sra ارسال شده در بهمن 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 17، 2012 يعني نديديد؟ http://presta-shop.ir/forum/Thread-2185-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%A8%D9%87%E2%80%8F%D8%B1%D9%88%D8%B2-%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%86%DB%8C-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C-%D9%85%D8%AD%D8%B5%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AA%D8%8C-%D8%B4%D8%A7%D8%AE%D9%87-%D9%87%D8%A7-%D9%88-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-csv نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jabera ارسال شده در اردیبهشت 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 12، 2013 بسیار عالیهمن حتی 1خانه هم اضافه کردم برای موجود بودن و نبودن کالا-با 1 و 0 دادن فقط 2مورد برایم سواله: 1)چطوری قسمت ترکیبها را هم در این جدول قرار بدیم!؟!؟مثلا در ترکیب برای رنگهای متفاوت قیمتهای مختلف تعیین کرده ایم--در این فایل چطوری اونا را هم تغییر بدیم 2)اگر یک محصول در 3شاخه مختلف باشه چطور میشه؟!؟یعنی با اضافه کردن 2ستون به جدول و نوشتن شاخه دیگر مشکل حله!؟!؟ ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 18، 2013 ترکیب ها دارای فایل نمونه جداگانه هستبرای شاخه هم کافیه شاخه ها رو با , جدا کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در بهمن 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 9، 2013 دوستان نمیشود گزینه ایی هم برای ترکیبات اضافه کرد مثلا برای تبلت اپل اومدم خصوصیت حجم 16/32/64 تعریف کردم و یک محصول معرفی کردم و وقتی مشتری داخل محصول میرود میتواند نوع حجمش را انتخاب کندچطور میتوانم قیمت انها را تغیر بدهم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mamad.noise ارسال شده در بهمن 10، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 10، 2013 دوستان نمیشود گزینه ایی هم برای ترکیبات اضافه کرد مثلا برای تبلت اپل اومدم خصوصیت حجم 16/32/64 تعریف کردم و یک محصول معرفیکردم و وقتی مشتری داخل محصول میرود میتواند نوع حجمش را انتخاب کند چطور میتوانم قیمت انها را تغیر بدهمشما باید از فایل مربوط به ترکیبات استفاده کنیدو با CSV محصولات امکان پذیر نیست ترکیبات رو تغییر بدیدو قیمت ها رو با توجه به فیلد های داخل CSV ترکیبات میتونید تعیین کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 10، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 10، 2013 سلاماین روش رو تست کردید ؟من فکر میکنم اشتباههقسمت ترکیبات احتمالا مربوط به جدول ترکیبات و مقادیرشه و ربطی به محصولات نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در بهمن 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 11، 2013 یعنی هیچ راهی نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mamad.noise ارسال شده در بهمن 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 11، 2013 سلام این روش رو تست کردید ؟ من فکر میکنم اشتباهه قسمت ترکیبات احتمالا مربوط به جدول ترکیبات و مقادیرشه و ربطی به محصولات ندارهرامتین جان مخاطبت منم؟ یعنی هیچ راهی ندارهراهش اینه که CSV محصولات رو جداگانه و CSV ترکیبات رو جداگانه آپلود کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 11، 2013 چرا گفته های دوستان رو نادیده میگیرید. ترکیبات جدا از محصولات داری فایل نمونه جدا هستند. باید جداگانه فایل براشون بسازید و آپلود کنید Sent from my Xperia using tapatalk 4 Pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در بهمن 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 12، 2013 دو ستان من در وارد کردن ترکیبات موفق شدم هر کی خواست به من بگه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
davood.jafari ارسال شده در اسفند 17، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 17، 2013 سلاممن با استفاده از راهنمایی هایی که توی این مطلب بود تونستم فایل CSVم رو درست کنم، تنها مشکلی که دارم حرف ی هست، هنوز برای این مشکل راه حلی پیدا نشده؟ چون اگه بخوام تو فایلی که درست کردم یکی یکی حرف ی فارسی رو با ی عربی جایگزین کنم هم کلی وقت می بره هم تو سرچ کالا اگر ی فارسی نوشته بشه محصول رو پیدا نمی کنه. ممنون از راهنمایی دوستان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farbodmahini ارسال شده در فروردین 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 16، 2015 سلامبرای وارد سازی قیمت ها با کمک CSV محصولاتی که دارای ترکیب بندی هستند رو قادر به اپدیت نیستم ولی محصولاتی که در آن ترکیب بندی نشدن به راحتی قیمتشون تغییر میکنهشناسه و نام و قیمت بدون مالیات رو پارامتر هایی هستن که وارد CSV میکنملطفا راهنمایی کنیدممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در فروردین 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 16، 2015 نمونه فایل CSV رو برای ترکیبات از قسمت وارد سازی CSV دانلود کنید خودش توضیح داده اگر سوالی تی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farbodmahini ارسال شده در فروردین 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 28، 2015 نمونه فایل CSV رو برای ترکیبات از قسمت وارد سازی CSV دانلود کنید خودش توضیح داده اگر سوالی تیمن برای ترکیبات میتونم اپدیت کنم مشکلی ندارم ، مشکل اینجاست که قیمت خود محصولات ( قیمت پایه ) تغییر نمیکنه لطفا کمکم کنیدممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sasanactor ارسال شده در مرداد 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2015 برای آپدیت کردن یه قسمت از مشخصات محصولات ، مثلن آپدیت کلی قیمت ها ، باید فقط ستون مربوطه به قیمت ها تغییر کنه ، یا کلن از اول محصولات باید وارد بشه ؟چون در مورد قیمت ها میزان کاهش باید ثبت بشه ، یا مثلن برای تغییر عکس محصولات .برای آپدیت کردن قیمت محصولات باید تعریف کنی چه محصولی و در چه شاخه ای رو می خوای تغییر قیمت بدی ، به پست اول مراجعه شود ممنون از بحثتون استفاده کردم عالی بودتشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammad-i ارسال شده در آذر 11، 2018 گزارش Share ارسال شده در آذر 11، 2018 دوستانی که مشکلشون حل نشده میتونن از این نرم افزار استفاده کنند.(تست شده و آموزش ویدیویی هم هست)نرم افزار تغییر گروهی قیمت کالاها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .