mohammad.m061 ارسال شده در فروردین 17، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 17، 2016 در بخش ترجمه با خطایی مواجه میشم مثلا برای ترجمه ماژول ها با این خطا مواجه میشم.:هشدار! پیکربندی PHP شما حداکثر تعداد فیلدهایی که در یک فرم ارسال میشوند را محدود میکند به:1000 برای max_input_vars.لطفا از ارایه کننده هاست خود درخواست کنید محدودیت را افزایش دهد به حداقل حداقل 2692، یا شما باید فایلهای ترجمه را ویرایش کنید.برای رفعش با ارایه کننده هاست تماس گرفتم . حالا اون گفته باید با چه ورژنی از php تغییرات اعمال بشه؟حالا من هم از شما دوستان همین سوال رو دارم کمک کنید واکنش ها : mohammad.m061 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 17، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 17، 2016 این خطا ارتباطی با ورژن PHP نداره دوست من. بهشون اطلاع بدید که باید مقدار max_input_vars رو در php.ini هاست به 5000 تغییر بدند واکنش ها : mohammad.m061 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammad.m061 ارسال شده در فروردین 17، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 17، 2016 این خطا ارتباطی با ورژن PHP نداره دوست من. بهشون اطلاع بدید که باید مقدار max_input_vars رو در php.ini هاست به 5000 تغییر بدندمن بهشون گفتم اتفاقا ولی میگن باید حتما ورژن php رو بگین واکنش ها : mohammad.m061 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammad.m061 ارسال شده در فروردین 17، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 17، 2016 این خطا ارتباطی با ورژن PHP نداره دوست من. بهشون اطلاع بدید که باید مقدار max_input_vars رو در php.ini هاست به 5000 تغییر بدندمن خودم که دنبال php.ini گشتم تو هاست پیداش نکردم. سرچ میزدم اصا همچین فایلی پیدا نمیکردم. راه حل هست خودم تغییر بدم؟ واکنش ها : mohammad.m061 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 17، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 17، 2016 هاست باید تغییر بده ، این فایل در اختیار شما نیست که بتونید تغییر بدین . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammad.m061 ارسال شده در فروردین 17، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 17، 2016 هاست باید تغییر بده ، این فایل در اختیار شما نیست که بتونید تغییر بدین .ببخشید بهترین ورژن php برای پرستا کدومه؟ 5.2 ،53 یا 5.4 واکنش ها : mohammad.m061 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammad.m061 ارسال شده در فروردین 18، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 18، 2016 کسی نمیدونه بهترین نسخه php مناسب پرستا چه ورژنیه؟ واکنش ها : mohammad.m061 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 18، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 18، 2016 نسخه 5.4 پی اچ پی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kia777 ارسال شده در خرداد 8، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 8، 2016 هاست باید تغییر بده ، این فایل در اختیار شما نیست که بتونید تغییر بدین .هاست من نت افراز هست و گفتند یک فایل با نام .user.ini در پوشه ی Public_html ایجاد کنم و بنویسم max_input_vars=6000 یا هر عددی که خودم میخوام ! ایجاد کردم و حل شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ebisat ارسال شده در بهمن 7، 2018 گزارش Share ارسال شده در بهمن 7، 2018 سلام من ماژول جدید ای نماد رو نصب کردم و توی سایت هم ظاهر شد بعد می خواستم توی قسمت فروشگاه سایت، بالای لوگوی ای نماد، متنی رو که نوشته شده "نماد اعتماد الکترونیکی" رو حذف کنم ، بنابراین اومدم تو ترجمه ماژول mynamad بجای همین عبارت کاراکتر اسپیس گذاشتم در نتیجه عبارت "نماد اعتماد الکترونیکی" از بالای لوگوی آبی نماد حذف شد اما... بعضی از ترجمه های سایت رو از دست دادم مثلا این قسمت ها: - اطلاعات فروشگاه شده: Store Information - ترجمه های سبد خرید انگلیسی شدن - لینک پرفروش ترین ها در فوتر سایت شده: Topsaler - و ... خودم فکر میکنم بعد از ترجمه اون قسمت به کاراکتر اسپیس اینطور شده لازمه بگم این کارها هم انجام شده... - قبلاً مقدار max_input_vars در php.ini هاست به 5000 تغییر داده شده - حافظه کش رو خالی کردم، کامپایل اجباری رو زدم، حافظه نهان رو هم خیر گذاشتم - بارها رفرش و کنترل اف5 هم زدم ولی ترجمه ها درست نمیشن بکاپم هم جدید نیس که برگردونم تنظیمات رو... ممنون میشم دوستان و اساتید راهنمایی کنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
M0hammad ارسال شده در آذر 1، 2019 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2019 در بخش ترجمه با خطایی مواجه میشم مثلا برای ترجمه ماژول ها با این خطا مواجه میشم.: هشدار! پیکربندی PHP شما حداکثر تعداد فیلدهایی که در یک فرم ارسال میشوند را محدود میکند به: 1000 برای max_input_vars. لطفا از ارایه کننده هاست خود درخواست کنید محدودیت را افزایش دهد به حداقل حداقل 2692، یا شما باید فایلهای ترجمه را ویرایش کنید. برای رفعش با ارایه کننده هاست تماس گرفتم . حالا اون گفته باید با چه ورژنی از php تغییرات اعمال بشه؟ حالا من هم از شما دوستان همین سوال رو دارم کمک کنید سلام یه همچین خطایی برای من اومده و نمی تونم ترجمه را تغییر دهم به هاستم تیکت زدم و مشکل را گفتم آنها هم گفتند که هاست های اشتراکی روی 1000 هستند و نمی توان آن ها را تغییر داد می خواستم بپرسم راه حل دیگری است من در قسمت حامل ها به جای عبارت رایگان می خواهم عبارت بر عهده مشتری درج شود فقط همین البته همین مشکل کوچک خیلی برای سایتم حساس و مهم هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 2، 2019 گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2019 می تونید قالبتون رو روی لوکال (کامپیوتر) نصب کنید، ترجمه رو اصلاح کنید و در نهایت فایل ترجمه رو از مسیر themes/YOURTHEME/translations/fa.php به همین مسیر در هاست منتقل کنید و یکبار هم کش (حافظه موقت) پرستاشاپ رو پاک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .