mor ارسال شده در فروردین 19، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 19، 2016 سلام دوستاننمیدونم چرا الویت ویژگی های محصول خود به خود عوض میشه.میام مرتب و ذخیره میکنم.دوباره که برمیگردم باز به هم خورده مثلا مشاهده میشه ایندکس(موقعیت) 3تا ویژگی شده 5.خودم تعجب کردم مگه میشه ایندکس 3تاشم بشه 5. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در فروردین 19، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 19، 2016 سلام این مشکل متاسفانه فقط برای کاربرهای ایرانی پیش میاد که 2 دلیل عمده داره 1. وقتی ویژگی رو جا به جا شده قبل از اینکه صبر بشه تا پیغام ذخیره رو بده ویژگی بعدی جا به جا شده2. این وسط یه تداخلی یا مشکلی بین ارسال و دریافت اطلاعات از کامپیوتر کاربر به سرور یا سرور به کاربر پیش اومده که بیشترین موردی که به من مراجعه کردن از نوع 1 بوده موقعیت تمامی ویژگی ها باید از 0 شروع بشه تا الی آخر و این وسط نباید عدد تکراری باشه یا تعدادی عدد گم شده باشه را حل تغییر دستی از دیتابیس و جدول ps_feature و در ستون position هست موفق باشید واکنش ها : mor 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mor ارسال شده در فروردین 19، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 19، 2016 مرسی از راهنمایی عالی تون.مشکلم حل شد.بینهایت سپاسگزارم. واکنش ها : mor 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi72 ارسال شده در تیر 29، 2017 گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2017 درود کسی ادرس دقیق این فایل برای تغییر دستی میدونه من نتونستم این فایل پیدا کنم ممنون میشم راهنماییم کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در تیر 29، 2017 گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2017 درود کسی ادرس دقیق این فایل برای تغییر دستی میدونه من نتونستم این فایل پیدا کنم ممنون میشم راهنماییم کنید سلام وارد هاست بشید ، بخش phpmyadmin و جدول feature رو جستجو کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .