reza914 ارسال شده در فروردین 19، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 19، 2016 سلام.من پس از انتخاب محصول میرم که پرداختم رو نهائی کنم یک صفحه خالی میاد که پیغام " سبد خرید شما خالی می باشد " را میدهد.از کجا درست کنم؟انتخاب محصول / خرید / پرداخت نهایی = سبد خرید شما خالی است. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در دی 29، 2017 گزارش Share ارسال شده در دی 29، 2017 درسته من هم مدتی هست با این مشکل روبرو می شم. هم اقلب پیش فرض و هم پوسته ی پانیذ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در دی 30، 2017 گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2017 سلام نیاز به بررسی دارد، میتونید تیکت بزنید و درخواست بررسی فنی بدید. https://ipresta.ir/support/ واکنش ها : nasimparsi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .