mehdininja ارسال شده در فروردین 20، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2016 سلاممن وقتی تصویری به محصول اضافه میکنم که حجمش 100 کیلوبایت هست و کیفیت خوبی داره تبدیل به یک عکس چند مگی بی کیفیت میشه !از تنظیمات روی JPG قرار دادم . ولی کیفیت اصلی تصویر از بین میره . لطفا راهنمایی کنید . من نمیخوام تصویر رو تغییر بده . تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 20، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2016 لینک یکی از این تصاویر چند مگی بی کیفیت رو لطف کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdininja ارسال شده در فروردین 20، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2016 سلامپ.خ شد .آیا راهی هست که تصویر رو با سایز و کیفیت و اندازه خودش نمایش بده و دخل و تصرف روش انجام نده ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در فروردین 20، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2016 سلام آیا راهی هست که تصویر رو با سایز و کیفیت و اندازه خودش نمایش بده و دخل و تصرف روش انجام نده ؟ خیر پرستاشاپ در حالت پیشفرض عکس ها رو از اول generate میکنه شاید ماژولی باشه من بهش بر نخوردم موفق باشید واکنش ها : mehdininja و Mehrab 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 20، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2016 خب حجم عکسی که ارسال کردین 130 کیلوبایت بود نه چند مگ !این عکس مال محصول هست ؟ اگر برای محصول هست ، نه نمیشه با سایز اصلی باشه ، پرستاشاپ عکسو میگیره و براساس اندازه های مختلفی که تعیین شده ، از اون عکس حداقل 10 عکس در اندازه های مختلف میسازه . کوچیک و بزرگ . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .