mohammad.m061 ارسال شده در فروردین 23، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2016 با سلام برای اجرای پرداخت نهایی در سبد خرید در مرحله ارسال این خطا رو میده ( 1 خطا وجود داردهیچ حاملی برای ارسال به آدرس انتخابی شما موجود نمیباشد.) دلیل چیه؟ گفتن از مشکل ترجمس ولی نمیدونم ترجمه کجا. واکنش ها : mohammad.m061 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در فروردین 23، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2016 سلامخیر دوست عزیز. تنظیمات حامل رو در انجمن جستجو کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در اردیبهشت 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2016 سلاممن هم این مشکل دارم. تا حالا چند بار تماس گرفتن و گفتن برای آدرسی که وارد می کنن هیچ حاملی نیست در حالی که همه حامل ها تعریف شده و مشکلی وجود نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در اردیبهشت 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 14، 2016 آقا این مشکل خیلی شایع شده تو فروشگاه منبه وفور می بینم که کالا انتخاب می کنند و سفارش هم ثبت می کنند اما به اتمام نمی رسونن و خیلی هم تماس می گیرند می گن که خطای هیچ حاملی یافت نشد می زنهلطفا کمک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در اردیبهشت 15، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2016 سلام به موارد زیر توجه کنید1. در زمان ساخت یا ویرایش حامل و در مرحله مناطق تیک تمام قسمت ها علاوه بر Asia رو فعال کنید2. در قسمت افزودن یا ویرایش محصول در تب حامل ها به صورت پیشفرض نیاز نیست فیلتری جهت حامل تعریف کنید و به حالت پیشفرض رها کنید3. از تنظیمات صحیح بازه وزن یا قیمت در افزودن یا ویرایش حامل مطمئن شوید موفق باشید واکنش ها : shikotak و Mehrab 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در اردیبهشت 15، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2016 سلام به موارد زیر توجه کنید1. در زمان ساخت یا ویرایش حامل و در مرحله مناطق تیک تمام قسمت ها علاوه بر Asia رو فعال کنید2. در قسمت افزودن یا ویرایش محصول در تب حامل ها به صورت پیشفرض نیاز نیست فیلتری جهت حامل تعریف کنید و به حالت پیشفرض رها کنید3. از تنظیمات صحیح بازه وزن یا قیمت در افزودن یا ویرایش حامل مطمئن شوید موفق باشید سلام و ممنون از پاسخ توناما یه مشکلی هست من سه نوع حامل دارم که براساس مناطق مختلف (استان بومی، استان همجوار و غیر همجوار) تعریف کردم. مثلا برای تهران نمیخام حمل با تیپاکس باشه. خوب اگر تیک مناطق بزارم روی all این مشکل ایجاد میشه.و محدوده وزن اصلا تعریف نکردم فقط قیمت تعریف کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در اردیبهشت 15، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2016 من فکر کنم مشکلم حل شد. یسری از محصولات براشون تو قسمت ارسال حامل تعریف نکرده بودم. یعنی واسه همه محصولات چون انتخاب می کنم با چه حاملی بره برای بعضی ها اشتباها تعریف نشده.فکر کنم رفع بشه مشکل نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در اردیبهشت 15، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2016 سلام منظور از مناطق همون قاره هاست تا حدودی اینکه شما عوض کردین و کاربری دیگه ای دارید میکنید اشتباهه و باعث تداخل میشه، برفرض مثال شما آسیا رو کردین همجوار بعد تیک آسیا واسه حامل دومتون نیست بعد کسی با آی پی روسیه یا ترکیه بیاد تو سایت که تو منطقه همجوار هم باشه حامل رو نشون نمیده برای اینکار باید درخواست بدین ماژول مختص کار شما رو بنویسن موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در اردیبهشت 16، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 16، 2016 نه منظور از مناطق قاره ها نیست.مناطق استان ها هستند که تعریف شدن و به تفکیک استان های همجوار و غیرهمجوار آورده شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .