mortaza2006 ارسال شده در آبان 7، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 7، 2011 سلام دوستاناینم به نظر خودم قشنگ بود برای پرستا راست چینش کردم همچنین برای ورژن 1.3.1 هست شاید با بقیه ورژن ها هم سازگاری داشته باشه (امتحان نکردم )اسم قالب هم likatemplate هست دو ستونه هست همراه با 4 ماژول و اسلایدری که زیباش کرده من این قالب رو متناسب با سلیقه خودم درستش کردم بعضی ها دوست دارند بلوک ها سمت چپ باشه حالت پیشفرض و بعضی ها مثل من هم سمت راست میخوان باشند من اینو به سمت راست کشیدم. اینم یه دمو ازش : تا اونجایی که تونستم مشکلاتش رو درست کردم اگه مشکلی چیزی داشت اینجا بگین اگه تونستم درستش می کنم وگرنه دوستانی که تبحر بیشتری دارند به یاری ما بیان همچنین دو تا عکس از تنظیماتش هست که بهتر درستش انجام بدید تا قالب به همون صورتی که توی تصویر هست در بیاد موفق و پیروز باشید. توجه : دوستان محل بلوکها را درست مثل عکس تنظیم کنید هیچ بهم ریختگی بوجود نمیاد در ضمن این قالب برای ورژن 1.3.1 پرستاشاپ هست. دانلود قالبlikatemplate نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
omid مهمان ارسال شده در آبان 8، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 8، 2011 قالب قشنگی بود مرسی ماژول هاش رو چه جوری باید نصب کرد ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
milad ارسال شده در آبان 8، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 8، 2011 قالب قشنگی بود مرسی ماژول هاش رو چه جوری باید نصب کرد ؟ با سلام،ممنون از جناب mortaza2006؛ من فایل رو دانلود کردم اما قالب رو نصب نکردم ببینم چه جوریاست ولی زحمت شما برای فارسی سازی این قالب جای تشکر ویژه داره. اما خدمت omid خان هم عرض کنم که برای اینکه از ماژول های این قالب استفاده کنین، می بایست اونا رو اول زیپ کنین و بعد به صورت یکی از دو روش زیر نصب کنین:1. ورود به بخش مدیریت پرستاشاپ، ماژولها، اضافه کردن ماژول جدید، و آدرس دهی مسیر ماژول زیپ شده از روی سیستم. بعد از اون هم نصب و در صورت لزوم پیکربندی ماژول رو انجام میدین.2. از طریق پنل هاستتون، به محلی که پرستاشاپ رو نصب کردین برین، ماژول رو توی پوشه ی Modules آپلود و بعدش اکسترکت کنین. بعد به مسیر: مدیریت پرستاشاپ، ماژولها برگردین و ادامه ی نصب و پیکربندی رو از اونجا انجام بدین.[JUSTIFY]من واسه نمونه یه دونه از ماژول های این قالب رو زیپ کردم، بقیه ی اونها رو هم خودتون به سادگی می تونین زیپ کنین و بعدش نصب کنین. البته بعید می دونم که ماژول های ارائه شده برای این قالب فارسی سازی و راستچین شده (در صورت لزوم) باشن.[/JUSTIFY]blocknewproducts.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
omid مهمان ارسال شده در آبان 8، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 8، 2011 میلاد جون ممنونمن راه اول رو انجام دادم و جواب داد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
milad ارسال شده در آبان 8، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 8، 2011 میلاد جون ممنونمن راه اول رو انجام دادم و جواب داددرود بر شما،امیدوارم که همیشه موفق باشین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sub0_ir ارسال شده در آبان 9، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 9، 2011 سلامممنون از زحماتتون قالب زیبایی هست. امکانش هست اینو تبدیلش کنید واسه نسخه ی 1.4.4؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آبان 24، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 24، 2011 یه سوال من دارم نسخه 1.3.1 رو نصب میکنم برای اینکه از این قالب استفاده کنم یا قالب موبایل استور باید چیکار کنم مبتدی هستم لطفا کمک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mortaza2006 ارسال شده در آبان 24، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 24، 2011 یه سوال من دارم نسخه 1.3.1 رو نصب میکنم برای اینکه از این قالب استفاده کنم یا قالب موبایل استور باید چیکار کنم مبتدی هستم لطفا کمک کنیدشما قالب رو در پوشه themes و اگه ماژول داشت در پوشه modules قرار می دهید بعد از مدیریت سایت به قسمت تغییر قالب برید و قالب رو فعال کنید و همچنین از قسمت مدیریت ماژولها ، ماژولهای مروبوطه رو فعال کنید. انشالله که محل تغییر قالب رو میدونید و همچنین مازولها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آبان 25، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 25، 2011 دوست من از کجا بفهمم که ایا این قالبی که الان دانلود کر دم مثلا همین موبایل استور ماژول همراهش هست یا نه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mdvdbasic ارسال شده در دی 1، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 1، 2011 این چرا اینطوری شده؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pep30 ارسال شده در دی 7، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 7، 2011 این چرا اینطوری شده؟؟؟؟؟؟؟؟ منم همین مشکل رو دارم توروخدا یه کمکی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mortaza2006 ارسال شده در دی 7، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 7، 2011 دوستان این قالب برای ورژن 1.3.1 هست نه ورژن 1.4.4 پس از انتخاب قالب طبق عکس داخل پوشه باید موقعیت ماژولها رو تنظیم کنید تا این بهم ریختگی پیش نیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در دی 8، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 8، 2011 سلام دوستان بابت قالب ممنون . ولي منم همين مشكل رو دارم كه توي صفحه اول سايت ماژول محصولات پر طرفدارو به صورت ناقص نمايش ميده شايد اين ماژول با اين اين قالب مشكل دارهلطفا يكي كمك كنه http://www.sepandkala.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
titan2 ارسال شده در دی 9، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 9، 2011 چطوری میشه رنگ هر جنس رو عوض کرد مثلا در نمونه شما بعضی کالا ها سبزند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pep30 ارسال شده در دی 23، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 23، 2011 من دقیقا همین تنظیمات و درست کردم...اما باز هم همین مشکل هست ... لطفا یه راهیی بذارید...شاپ مردم مونده رو دستم!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 23، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 23، 2011 دوستان محترم توجه کنید که این ماژول برای نسخه 1.3 طراحی شده و به هیچ وجه ممکن با نسخه 1.4 سازگاری نداره . برای این که مشکلتون حل بشه اول قالب رو از حالت فشرده خارج کنید . بعدش داخل پوشه قالب یه پوشه دیگست به اسم modules هر چی داخلشه رو کپی کنید تو پوشه ماژولهای سایت خودتون . حالا خود پوشه تم رو بریزید داخل پوشه theme موجود در سایتتون .مرحله بعدی اینه که وارد قسمت مدیریت بشید و ماژولهای جدید این پوشه رو نصب کنید . در مرحله بعد به قسمت موقعیت ماژول ها برید و طبق عکس زیر با بالا یا پایین کشیدن ماژول ها ( و یا حذف برخی از آنها ) بهم ریختگی قالبتون رو درست کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
siamak_ramp ارسال شده در فروردین 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 24، 2012 دوستان اون لینک های پائینش رو کجا باید ویرایش کنیم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
lived ارسال شده در اردیبهشت 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 7، 2012 سلاممن این قالب رو با اینترنت اکسپلورر 9 تست گرفتم یه کوچولو ایراد پیدا میکنهاگر کسی تست گرفته بگه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mina_rp ارسال شده در آذر 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 30، 2012 من هنوز مشکل دارم با محصولات صفحه اصلیتغییراتم عین اینی که گفتید انجام دادم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mina_rp ارسال شده در بهمن 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 17، 2012 سلامبرای حل این مشکل ستون ها فقط کافیه توی سورستون برید توی قسمت ماژول ها و توی ماژول home product توی ایندکس اصلی 4 ستون رو به 3 ستون تغییر بدیدکاملا درست میشه حتی بدون اون تغییراتی که دوستامون گفتند.حالا 1 خواهش!!میشه این لینک دانلود قالب رو دوباره بذارید!لینکش کار نمی کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .