csim31 ارسال شده در فروردین 28، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 28، 2016 با سلام خدمت دوستاندر یک تاپیک گفته شده بود که برای آپدیت پرستا باید نسخه پرستا آی پرستا رو در /home/mydomin/public_html/admin/autoupgrade/latest/prestashopبریزیم اما من همچین آدرسی در هاست خودم پیدا نکردم یعنی تا public_html مشکلی نیست اما فولدر ادمین به بعد رو پیدا نکردم http://uupload.ir/files/atg1_untitledطس.jpgکل هاست رو زیر رو رو کردم اما چیزی پیدا نکردمممنون میشم کمکم کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeed.5570 ارسال شده در فروردین 28، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 28، 2016 این عکس شما ناقص بود.یک عکس از بالا تا پایین فابل هات بفرس تا بهت بگم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeed.5570 ارسال شده در فروردین 28، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 28، 2016 بعد یک چیزی.شما پرستاشاپو نصب کردی؟اخه همه پوشه هات خالیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
csim31 ارسال شده در فروردین 28، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 28، 2016 سلام http://uupload.ir/files/3pn0_999999.jpgاین عکس دومفایلها خالی نیست سایز خود فولدر رو میزنه نه سایز محتویات فولدر رو ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 28، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 28، 2016 پوشه admin همان پوشه مدیریت فروشگاه شماست ( تغییر نام دادین )ضمنا برای موضوعات مشابه تاپیک جدید ایجاد نکنید ، در همان تاپیک آموزش ارتقا میتونستید این سوالو مطرح کنید و نیازی به باز کردن تاپیک جدید منشهب کردن موضوعات نیست واقعا . واکنش ها : amirrzd و mousanajafi 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در فروردین 28، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 28، 2016 یعنی تا public_html مشکلی نیست اما فولدر ادمین به بعد رو پیدا نکردم سلام همون اسمی که انتهای دامنه فروشگاهتون میزنید و user pass میپرسه که برید تو مدیریت میشه همون پوشه admin به احتمال زیاد همون پوشه glori1 باشه که تغییر نام دادین موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .