HSEC ارسال شده در خرداد 3، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2016 سلامیک مشکلی در خصوص انتقال پرستاشاپ از لوکال به هاست دارم.من پرستاشاپ 1.6 رو روی لوکال تغییرات دادم، الان که آوردم توی هاست خودم، قسمت مدیریت باز میشه، اما خود وبسایت رو نمایش نمیدهwww.3dacenter.comhttp://www.8pic.ir/images/jr4j4a76568ak645a1jv.jpgاین پیغام رو نمایش میدهممنون میشم که کمکی برسونید که مشکلم برطرف بشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
digikadeh ارسال شده در خرداد 3، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2016 سلامیک مشکلی در خصوص انتقال پرستاشاپ از لوکال به هاست دارم.من پرستاشاپ 1.6 رو روی لوکال تغییرات دادم، الان که آوردم توی هاست خودم، قسمت مدیریت باز میشه، اما خود وبسایت رو نمایش نمیدهwww.3dacenter.comhttp://www.8pic.ir/images/jr4j4a76568ak645a1jv.jpgاین پیغام رو نمایش میدهممنون میشم که کمکی برسونید که مشکلم برطرف بشه.دوست عزیز حالت تعمیرات رو فعال کردین . برین به تنطیمات >> تعمیرات رو درست کنید تا سایتتون به نمایش در بیاد واکنش ها : B.A.H.M.A.N 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
HSEC ارسال شده در خرداد 3، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2016 دوست عزیز حالت تعمیرات رو فعال کردین . برین به تنطیمات >> تعمیرات رو درست کنید تا سایتتون به نمایش در بیادخیر دوست من،تعجب و سوال بنده هم دقیقاً به خاطر همین بود، چون فروشگاه رو در حالت فعال قرار دادم، اما بازم نتیجه همونی هست که ارسال کردم، یعنی نوشته تحت تعمیر!!از دوستان کسی دلیل رو میدونه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
HSEC ارسال شده در خرداد 4، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 4، 2016 کسی نیست راهنمایی کنه!!؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در خرداد 4، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 4، 2016 مشکل از کش هست احتمالا ، پارامترهای پیشرفته / کاراییدر این صفحه از سمت چپ / بالاروی پاک کردن حافظه موقت کلیک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 6، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 6، 2016 فکر میکنم هاست شما چند فایل html داره. ببینید اگه فایلی به نام index.html دارید پاکش کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_torkaman ارسال شده در فروردین 30، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 30، 2017 من هم همین مشکل رو دارم. راه حل های پیشنهاد شده رو هم انجام دادم اما تاثیری نداشت. همچنان صفحه مدیریت بالا میاد و صفحه اصلی سایت نمایش داده نمیشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hosseini ارسال شده در فروردین 30، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 30، 2017 سلام از منوی ماژولها،ماژول statsdata رو جستجو کنید و غیر فعالش کنید. واکنش ها : sepehr و javad_torkaman 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_torkaman ارسال شده در فروردین 31، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 31، 2017 سلام از منوی ماژولها،ماژول statsdata رو جستجو کنید و غیر فعالش کنید. خیلی از شما سپاسگذارم. ماژول statsdata رو غیرفعال کردم و مشکلم برطرف شد. متشکرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .