behdad_TNT ارسال شده در تیر 23، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 23، 2012 سلام خسته نباشید دوستان من از ورژن 1.4.6.2 استفاده میکردم که سایتی که ازش هاست گرفتم (PhpNuke.ir ) یه ایمیل فرستاد و گفت تمامی سیات ها به سرور جدید منتقل میشنبعد از منتقل شدن سایت به سرور جدید (5.3PhP ) سایتم دیگه بالا نیومد با هاست ایمیل زدم گفت سايت شما كد نويسي قديمي تري دارد و از اين رو مشكل به وجود آمادهمیخواستم ببینم باید چه خاکی تو سرم بریزم ممون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 23، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 23، 2012 سلام خسته نباشید دوستان من از ورژن 1.4.6.2 استفاده میکردم که سایتی که ازش هاست گرفتم (PhpNuke.ir ) یه ایمیل فرستاد و گفت تمامی سیات ها به سرور جدید منتقل میشن بعد از منتقل شدن سایت به سرور جدید (5.3PhP ) سایتم دیگه بالا نیومد با هاست ایمیل زدم گفت سايت شما كد نويسي قديمي تري دارد و از اين رو مشكل به وجود آماده میخواستم ببینم باید چه خاکی تو سرم بریزم ممون کی گفته پرستا کد نویسی قدیمی داره؟؟؟!!!! آفرین به مدیر این هاست ، عجب اطلاعات عمومی زیادی داره !! دوست عزیز فکر کنم ایشون خواستن یه جوری شما رو پی نخود سیاه بفرستن و از جواب دادن در رفتن . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در تیر 23، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 23، 2012 پشتيباني روي سرور هاي ما براي همين جور مشكلات هست كه بنا شديم دست به فروش هاست ويژه بزنيمارایه هاست خارجی سازگار با پرستا شاپ ویژهی اعضای انجمندسترسي پوش هايي كه 777 بايد باشن رو چك كنيد و اگه بازم نيومد ديباگ رو باي دفعال كنيد ببين خطاش چيه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
behdad_TNT ارسال شده در تیر 23، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 23، 2012 ای بابا بد شانسی در چه حد برای من هم Cpanel 2012 هست ولی پرستا شاپ رو اونجوری که میبینم ساپورت نمیکنه و Error Log بنده این میشه(تا تو عمرم انقدر ارور یجا باهم ندیده بودم)حالا باید چیکار کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 24، 2012 mcrypt در هاست شما خاموشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
behdad_TNT ارسال شده در تیر 24، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 24، 2012 mcrypt در هاست شما خاموشه. ممنونبهشون گفتم ببینم چی جواب میدناحساس میکنم اینا بلد نیستن هی میپیچونن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .