irantaze ارسال شده در تیر 23، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 23، 2012 سلامببخشید قالبی که بازارچه داره برای دانلود هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
p3ym4n ارسال شده در تیر 23، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 23، 2012 تا اونجایی که می دونم اون قالب اختصاصی هست ، دوستان قالب های زیادی رو برای فروش گذاشتند و مثل این سایت ،و ایشون هم قالب های زیبایی طراحی می کنن. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 24، 2012 قالبهایی در بازارچه موجود هست که میتونید دانلود کنید و یا بخرید و یا از لینک هایی که آقا پیمان دادن استفاده کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irantaze ارسال شده در تیر 25، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 25، 2012 این قالب کامپیوتر موقع ثبت نام کاربر میرسه فکر کنم فارسی سازیش ایراد داره میتونید درست کنید؟میخوام بخرم من الان توماتو دارم میتونم محصولاتی رو که ثبت کردم منتقل کنم به پرستا دیگه حوصله ثبت این همه محصول رو ندارمنکته بعدی اگر ورژن جدید اومد میتونید قالب رو همسازیش کنید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 26، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 26، 2012 این قالب کامپیوتر موقع ثبت نام کاربر میرسه فکر کنم فارسی سازیش ایراد داره میتونید درست کنید؟ میخوام بخرم من الان توماتو دارم میتونم محصولاتی رو که ثبت کردم منتقل کنم به پرستا دیگه حوصله ثبت این همه محصول رو ندارم نکته بعدی اگر ورژن جدید اومد میتونید قالب رو همسازیش کنید؟ ببینید دوست عزیز قالب هایی که تو بازارچه هست همه طراحشون یک نفر نیست و فرق داره ، اینو من یا مدیر این سایت نمیتونیم جواب بدیم که مثلا این پشتیبانیش چطوریه یا همسان سازی با ورژن جدید داره یا نه . باید از طراحش سوال کنید که فکر میکنم سهیل خان باشن . واسه منتقل کردن محصولات از توماتو به پرستاشاپ شاید افرونه داشته باشه اینو بررسی میکنم بهتون اطلاع میدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در تیر 26، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 26، 2012 توي ويژگي ها و يا جزئيات بيشتر هر محصول نوشته شده كه آيا پشتيباني دارد و سازگار با چه نسخه اي نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در تیر 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 28، 2012 این قالب کامپیوتر موقع ثبت نام کاربر میرسه فکر کنم فارسی سازیش ایراد داره میتونید درست کنید؟میخوام بخرم من الان توماتو دارم میتونم محصولاتی رو که ثبت کردم منتقل کنم به پرستا دیگه حوصله ثبت این همه محصول رو ندارمنکته بعدی اگر ورژن جدید اومد میتونید قالب رو همسازیش کنید؟ اون قالب نسخه اصلاح شدش موجوده هنوز فرصت نکردیم روی دمو درستش کنیمدر مورد توماتو باید توی انجمن خودش سوال کنید ولی فکر میکنم مشکلی نباشه اگه فایل سی اس وی محصولاتتون رو خروجی بگیریدقالب های 1.4 با نسخه 1.5 سازگار هستند اگر هم مشکلی داشته باشه پشتیبانی میکنیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .