hidden ارسال شده در تیر 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2012 سلاممن در حال حاضر از یک کد HTML برای دسته بندی یا همون شاخه بندی برای محصولات سایتم استفاده میکنم که مشکلی که باهاش دارم اینه که هر کاربر جدیدی وارد سایت میشه این شاخه بندی رو حالت بسته هست و کاربر حتما باید رو گزینه گشودن همه کلیک کنه تا منوی درختی باز بشه اگر امکانش هست بگید چطوری باید این مشکل رو حل کنم که همیشه منوی درختی باز باشه یا اگر نمیشه یه ماژول منوی درختی برام معرفی کنید ( عکس از مشکل ضمیمه شد ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در تیر 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2012 خود ماژول اين قابليت رو داره به پيكربندي اين ماژول بريد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در تیر 29، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2012 خود ماژول اين قابليت رو داره به پيكربندي اين ماژول بريد عزیز مثل اینکه توجه نکردی به پست !من در حال حاضر از یه کد html استفاده میکنم که گذاشتمش تو یه بلوک خالی پیکربندی نداره در واقع این یه کد جاوا اسکریپت دسته بندی هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
شوییچی ارسال شده در تیر 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2012 شما مثکه توجه نکردی !! اون کد و حذف کن چون خود ماژول دسته ها این امکان رو داره !! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در مرداد 1، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 1، 2012 خود ماژول اين قابليت رو داره به پيكربندي اين ماژول بريد من خیلی از ماژول ها رو از رو هاستم پاک کردم ممنون میشم نمونه ای از اون ماژل ( دمو ) بهم بدید ببینم چطوری هست یا ماژول رو ضمیمه کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مرداد 1، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 1، 2012 نمونه تمامي سايت هاي فروشگاهيه كه توي سايت توي امضاهاي افراد مي بينيد خود ماژول هم از بسته موجود در انجمن براي دانلود بگيريد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در مرداد 5، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 5، 2012 من تو امضا چند تا از بچه ها نگاه کردم ماژول دسته بندی ندیدم....مدیر محترم اگر امکانش هست اپلود کنه ماژول رو برام ,به دلیل سرعت کم اینترنتم نمیتونم دانلود کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 5، 2012 تو امضا ماژول دسته بندی وجود نداره. نمونه فروشگاه ها هست که ماژول شاخه ها رو نصب دارندشما مگه پرستاشاپ رو دانلود نکردید؟ داخل پک انجمن و در پوشه modules یک پوشه هست blockcategories همون رو کپی کنید. http://www.google.com/uds/css/small-logo.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در مرداد 24، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2012 تو امضا ماژول دسته بندی وجود نداره. نمونه فروشگاه ها هست که ماژول شاخه ها رو نصب دارندشما مگه پرستاشاپ رو دانلود نکردید؟ داخل پک انجمن و در پوشه modules یک پوشه هست blockcategories همون رو کپی کنید. http://www.google.com/uds/css/small-logo.pngدانوش عزیز من نصب کردم این ماژول رو اما چپ چین هست ایکون ها و چیزی که میخوام نیست در حال حاضر از یه کد جاوا اسکریپت استفاده میکنم که خیلی هم زیباس اما کاربر میاد تو سایت باید روی گزینه باز کردن منو کلیک کنه تا منو باز بشه شاخه ها رو بتونه ببینه من میخوام منو کلا باز باشه قبلا یه نفر این کارو انجام داده بود برام اما بک اپ ریستور کردم پرید شما میشه یه نگاه بندازی بهش ادرس سایتم تو امضا هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 25، 2012 چپ چین بودن شاخه ها به ماژول مربوط نمیشهقالب صحیح راست چین نشده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در مهر 2، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 2، 2012 دانوش عزیز من این کد html که برای سایتم استفاده میکنم دسته بندی ساده هست یه کد جاوا اسکریپت و html ساده هست ممنون میشم اگر میدونید بهم بگید چطوری این امکان رو بهش بدم که همیشه باز باشه نیاز نباشه کاربر رو باز شدن دسته بندی کلیک کنه تا منوی دسته بندی باز بشه به سایتم یه نگاه کنیدwww.iroption.com ممنون میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .