iimmaann ارسال شده در مهر 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 9، 2016 با سلام خدمت دوستان من از پرستا 1.6 و قالب دستچین استفاده میکنم و در ایمیل های ارسالی توسط پرستا به مشتری (زمان ثبت نام و خردید و کلن تمامی فعالیت هایی که باعث ارسال ایمیل میشه) در زیرنویشس عبارت "راه اندازی شده توسط پرستاشاپ" نوشته میشه(فایل پیوست) و عبارت پرستاشاپ یه لینک هست که سایت پرستاشاپ وصل میشه.چطور میشه این عبارت رو از ایمیل های ارسالی حذف کرد ؟؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مهر 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 9، 2016 سلام بر شما.بومی سازی >> ترجمه ها: ترجمه های قالب رایانامهانتخاب قالبزبان پارسی بخش رایانامه هسته رو بازکنید مورد preparation رو ویرایش کنید. واکنش ها : hidden 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
iimmaann ارسال شده در مهر 9، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 9، 2016 سلام بر شما.بومی سازی >> ترجمه ها: ترجمه های قالب رایانامهانتخاب قالبزبان پارسی بخش رایانامه هسته رو بازکنید مورد preparation رو ویرایش کنید. با توجه به گفته های شما این تغیراتو انجام دادم (پیوست 1 و 2 و 3) اما نه تنها اون نوشته "راه اندازی شده توسط پرستاشاپ" پاک نشد بلکه لوگوی سایت هم که تو سربرگ ایمیل نشون میداد الان فقط اسم فروشگاهو مینویسه (پیوست 4) و لوگو فروشگاهو به صورت عکس تو پیوست ایمیل میکنه برای مشتری.اشتباه از من بوده یا مشکل از جای دیگست ؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 9، 2016 باید به این شکل کار میکردین :بومی سازی / ترجمه هادر این صفحه در فیلد اول : ترجمه قالب رایانامهدر فیلد دوم : هسته ( بدون انتخاب قالب )در فیلد سوم : زبان فارسیحالا دکمه اصلاح رو میزنید و تغییرات دلخواه رو انجام میدین و فقط دقت میکنید که خرابکاری نشه . الان شما اول برین تو هاست به پوشه زیر : themes/dastchin/داخل پوشه قالب اگر پوشه ای به اسم mails وجود داره ، کلا این پوشه رو حذف کنید .حالا مراحل ترجمه ایمیل ها رو طبق روال بالا که عرض کردم انجام بدین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
iimmaann ارسال شده در مهر 10، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 10، 2016 باید به این شکل کار میکردین :بومی سازی / ترجمه هادر این صفحه در فیلد اول : ترجمه قالب رایانامهدر فیلد دوم : هسته ( بدون انتخاب قالب )در فیلد سوم : زبان فارسیحالا دکمه اصلاح رو میزنید و تغییرات دلخواه رو انجام میدین و فقط دقت میکنید که خرابکاری نشه . الان شما اول برین تو هاست به پوشه زیر : themes/dastchin/داخل پوشه قالب اگر پوشه ای به اسم mails وجود داره ، کلا این پوشه رو حذف کنید .حالا مراحل ترجمه ایمیل ها رو طبق روال بالا که عرض کردم انجام بدین با سلام من طبق فرمایشات شما تغیرات انجام دادم ولی باز هم تغییری حاصل نشد و هنوز هم تو ایمیل های ارسالی عبارت "راه اندازی شده با پرستاشاپ" مینویسه و تو بعضی از ایمیل ها هم تو سربرگ ایمیل لوگو سایت نمیش نمیده و به صورت فایل پیوست ارسال میکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
iimmaann ارسال شده در مهر 17، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 17، 2016 باید به این شکل کار میکردین :بومی سازی / ترجمه هادر این صفحه در فیلد اول : ترجمه قالب رایانامهدر فیلد دوم : هسته ( بدون انتخاب قالب )در فیلد سوم : زبان فارسیحالا دکمه اصلاح رو میزنید و تغییرات دلخواه رو انجام میدین و فقط دقت میکنید که خرابکاری نشه . الان شما اول برین تو هاست به پوشه زیر : themes/dastchin/داخل پوشه قالب اگر پوشه ای به اسم mails وجود داره ، کلا این پوشه رو حذف کنید .حالا مراحل ترجمه ایمیل ها رو طبق روال بالا که عرض کردم انجام بدین با سلام دوباره من این تغییراتو انجام دادم و پوشه mail رو هم پاک کردم و نوشته قدرت گرفته از پرستا شاپ پاک شد ولی لوگو ایمیل دیگه بالای ایمیل به نمایش در نمیاد و به صورت فایل پیوست ارسال میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .