hidden ارسال شده در آبان 29، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2011 سلام من ماژول اخرین محصولات جدید رو که ادمین سایت برام گذاشته بود رو دانلود و نصب کردم اما قالب سایتم با مشکل مواجه شده و ردیف های محصولات و مشکل ساز کرده چیکار باید بکنم درست بشه ؟؟؟ مشکل اصلیم این هست که میخام اخرین محصولات سایت رو نشون بده اما ماژوا پیبشرفض محصولات پرطرفدار بود که به دردم نمیخورد چون محصولات جدید رو صفحه اول نشون نمیداد ممنون میشم پیگیری کنید لینک دانلود ماژول http://presta-shop.ir/attachment.php?aid=68 لینک مشکل http://presta-shop.ir/attachment.php?aid=70 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آبان 29، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2011 اساتید لطفا کمک کنید مشکلم حل بشه... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
peymaniran ارسال شده در آبان 29، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2011 سلاماین فایل homeNew.tpl و که پیوست کردم بریز تو شاخه همین ماژول ببین مشکلت حل میشه ؟homeNew.zip لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آبان 29، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2011 نه عزیز حل نشد , مشکل هم اکنون پابرجاست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آبان 30، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2011 ماژول من اکی هست تنها مشکلش این هست که اول فارسی نیست دوم این که یه تیکه از ماژول اضافی هست نمیدونم چطوری ادیتش کنم عکسشو گذاشتم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 2، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2011 کسی اینجا ماژول محصولات جدید فارسی بدون مشکل رو نداره ؟؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در آذر 2، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2011 اگه لینک صفحه ای که مشکل در اون به وجود اومده رو قرار بدید خیلی راحت تر میشه مشکل رو حل کرد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 3، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2011 www.iroption.com لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 3، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2011 طبيعي است چون تعداد نمايش داده شما از تعداد محصولات "خانه" بيشتره به پيكربندي مازول مربوطه رفته و تعداد محصولات نمايش داده شده در مازول رو بكنيد 12 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 3، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2011 طبيعي است چون تعداد نمايش داده شما از تعداد محصولات "خانه" بيشتره به پيكربندي مازول مربوطه رفته و تعداد محصولات نمايش داده شده در مازول رو بكنيد 12طبیعی نیست !!!و قبلا 10 بود به طور پیشفرض کردم 12 و چندین روزه 12 هست الانم کردم 16 اما همون مشکل با فایرفاکس پابرجاست و با اینترنت اکسپلورر که اصلا وا ویلا هست..... چون هر محصول یه حا هست.... لطفا ماژول فارسی شه و بدون اشکال رو بهم بدید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 7، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2011 کسی نمیتونه کمک کنه ؟؟؟ ضمنا شنیدم پرستا 1.3 محصولات جدید رو داره بلوکش رو ایا درست میکن و میشه برای 104 استفاده کرد لطفا کمک کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 7، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2011 شما كش مرورگت رو پاك كن و يا كنترل و f5 بزن ببين درست ميشه اگه نشد با 1.4 سازگار نيست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 7، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2011 اینکارا رو انجام دادم نشده کسی قرار نیست ماژول نحصولات اول رو بده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 7، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2011 هیدن جان دارم روش کار میکنم. این ماژول محصولات جدید در صفحه ی اصلی روی 1.4 خیلی اذیت میکنه. اما دارم همه ی تلاشمو می کنم ببینم میشه کاریش کرد یا نه. اگه موفق شدم برای دانلود توی انجمن قرار میدم موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 7، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2011 ممنون اما نسخه 1.3 بهش نمیخوره ؟؟؟ خیلی بعید هست که پرستا شاپ این ماژول رو نداشته باشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 8، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2011 سلام والا من برادریمو ثابت کردم حالا نوبت شماس من رفتم پیدا کردم بالاخره ماژول اخرین محصولات و نصب کردم همه چیز عالی هست و نصب شد و مشکلش اینه که فارسی نیست کلا 3 جاشو باید فارسی کرد یک new prudoct دوم view سوم add to cart من نمیدونم چطوری باید اکی کنم والا انجام هم دادم نشد ضمیمه شده ماژول به همراه اون 3 جا که باید فارسیی بشه کسانی که بلدن فارسی کنن تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mortaza2006 ارسال شده در آذر 8، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2011 سلام والا من برادریمو ثابت کردم حالا نوبت شماس من رفتم پیدا کردم بالاخره ماژول اخرین محصولات و نصب کردم همه چیز عالی هست و نصب شد و مشکلش اینه که فارسی نیست کلا 3 جاشو باید فارسی کرد یک new prudoct دوم view سوم add to cart من نمیدونم چطوری باید اکی کنم والا انجام هم دادم نشد ضمیمه شده ماژول به همراه اون 3 جا که باید فارسیی بشه کسانی که بلدن فارسی کنن تشکر سلام اتفاقا من این بلوک رو چند روز پیش پیدا کردم و فارسیش هم کردم می خواستم بذارم روی سایت که یهو برق رفت دیگه یادم رفت بزارم اینم فارسیش ببین این فایل رو بزار توی پوشه اش fa.php لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 8، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2011 مرتضی جان کجاشو فارسی کردید فقط سر بلوک رو ؟؟ من چند مشکلشو تو پست قبلی با قالب ضمیمه کردم ....ممنون میشم شما که فارسی بلدی اکی کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 8، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2011 اگر ماژولها درست طراحی شده باشن احتمالا در بخش ماژول در ترجمهها میتونید ترجمه کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 8، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2011 عزیز من به بخش ترجمه و بعد فارسی رفتم اما گزینه انگلیسی نیست که ما فارسی کنیم لطفا کاربران مبتدی هواشون رو داشته باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 13، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 13، 2011 کسی کمک نمیکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 18، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 18، 2011 تاپیک بسته شد. ماژول رو میتونید از تاپیک زیر دریافت کنید: http://presta-shop.ir/showthread.php?tid=238 موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده