heartshunter ارسال شده در مرداد 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 3، 2012 سلام دوستانیه جند وقتیه که دارم رو این قروشگاه کار میکنم.فروشگاه بازی GoldGame لطفا ببینید و نظرتون رو بگیددرباره هر چی که به ذهنتون میرسهحتی اگه میتونید، به عنوان تست سفارش هم بدید تا اگه مشکلی از دست من در رفته گوشزد کنید بهمتا یکی دو هفته دیگه قراره رسما تبلیغات رو شروع کنم.بنابراین نیاز دارم به نظرات شما دوستای گلمممنونم از همه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
شوییچی ارسال شده در مرداد 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 3، 2012 آورین ! ترکیب سبز و مشکی خوب درومده.فوتر خوبه .favicon هم جالب شده.یه دکمه خرید دارین یدونه سبد خرید !!؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
heartshunter ارسال شده در مرداد 3، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 3، 2012 آورین ! ترکیب سبز و مشکی خوب درومده.فوتر خوبه .favicon هم جالب شده.یه دکمه خرید دارین یدونه سبد خرید !!؟ مرسی از بررسی دقیقتون لطف کردیددکمه خرید ، مشتری رو مستقیم هدایت میکنه برای پرداخت اون محصول، دکمه سبد خرید هم برای مشتری هایی که چند تا محصول میخوان بخرن هستشچون معمولا مشتری های یه محصول رو میخرین این دکمه رو خودم دستی اضافه کردم.فک میکنید ضرورت نداره که باشه؟ بازم اگه نکته منفی ای دیدید حتما بهم بگید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مرداد 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 3، 2012 سايت قشنگي بود نكته خيلي مهمش كه به نظرم اومد بگم كه بوترتون قالب خاكستري با رنگ اي حاشيه اي سبز و سياه بايد عبارت هاشم سياه و يا سبز باشن نه سفيدي ك اين جور ب نظر نا همخواني از نظر من به نظر اومد موفق باشيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
heartshunter ارسال شده در مرداد 3، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 3، 2012 سايت قشنگي بود نكته خيلي مهمش كه به نظرم اومد بگم كه بوترتون قالب خاكستري با رنگ اي حاشيه اي سبز و سياه بايد عبارت هاشم سياه و يا سبز باشن نه سفيدي ك اين جور ب نظر نا همخواني از نظر من به نظر اومد موفق باشيد سلامممنونم از بررسیتونیعنی لینکهای فوتر رو رنگشو تیره کنم؟نکته دیگه ای به نظرتون نرسید؟ممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
شوییچی ارسال شده در مرداد 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 4، 2012 فوتر اگه لینکهای مفید پیشنهادات ما اکانت شما رنگ فونت مشکی باشه بهتره ، بقیه هم همون سفید خوبن ، چون اگر سبز بشه که خیلی شلوغ میشه ، اگر سیاه بشه روی زمینه خاکستری یکم سخت خوندنش ، مگر رنگ زمینه رو عوض کنید/. حالا یبار هم مشکلی کنید بقیه لینک ها رو شاید خوب شد /. البته من کلن با فوتر خیلی پر لینک و شلوغ موافق نیستم ، در حالیکه خیلی مد شده فوتر رو تا خرخره پر لینک میکنن !! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
heartshunter ارسال شده در مرداد 4، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 4، 2012 فوتر اگه لینکهای مفید پیشنهادات ما اکانت شما رنگ فونت مشکی باشه بهتره ، بقیه هم همون سفید خوبن ، چون اگر سبز بشه که خیلی شلوغ میشه ، اگر سیاه بشه روی زمینه خاکستری یکم سخت خوندنش ، مگر رنگ زمینه رو عوض کنید/. حالا یبار هم مشکلی کنید بقیه لینک ها رو شاید خوب شد /. البته من کلن با فوتر خیلی پر لینک و شلوغ موافق نیستم ، در حالیکه خیلی مد شده فوتر رو تا خرخره پر لینک میکنن !!لینکهای اصلی رو مشکی کردملینکهای دیگرو هم نقره ای فک کنم لینکهای اصلی زیاد خوب نشده باشنلطفا ببینید و نظرتون رو بگیدراستی نظرتون درباره اون دوتا لینکه خرید که مستقیم و سبد خرید بود رو هم بگید ممنون میشمممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در مرداد 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 5، 2012 سلام فروشگاه قشنگی داری.اسلاید شو سایتت اختصاصی هست یا خیر رایگان هست ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
heartshunter ارسال شده در مرداد 5، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 5، 2012 سلام فروشگاه قشنگی داری.اسلاید شو سایتت اختصاصی هست یا خیر رایگان هست ؟ سلام ممنونماسلایدشو اختصاصیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در مرداد 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 22، 2012 قالب سایت تون رو خریداری کردید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
heartshunter ارسال شده در مرداد 24، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2012 قالب سایت تون رو خریداری کردید؟ سلام امین جانبله قالب خریداری شده، و بعد توسط خودم فارسی سازی شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در مرداد 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2012 خوشکله اما به نظر من رنگ بک گراند فوتر و رنگ لینک های فوتر جالب نیست یه جورایی همخوانی ندارن البته نظر من بود... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
heartshunter ارسال شده در مرداد 24، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2012 خوشکله اما به نظر من رنگ بک گراند فوتر و رنگ لینک های فوتر جالب نیست یه جورایی همخوانی ندارن البته نظر من بود... آره اینو قبول دارمدارم سعی میکنم یه ترکیب خوب در بیارم براشتا الان سه تا ترکیب امتحان کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .