mzh_sohrabz ارسال شده در مرداد 8، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 8، 2012 با سلام، من می خواستم یک ماژول یا یک راهکار به من بدید راجع به اینکه چطور می تونم در صفحه اصلی (خانه homepage) پرستاشاپ یک نمایش از دسته هام داشته باشم با لوگو هاشون مثل سایت بازار اینجا آدرس نمونش هم : http://bazaar.presta-shop.ir/5-prestashop-modules اگه نیاز به برنامه نویسی هم داره مشکلی نیست من php و smarty بلدم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در مرداد 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 9، 2012 من ماژول این را فکر کنم تو یه سایتی خارجی دیدم باید ماژولش موجود باشه منتهی نمی دونم ترجمه شده یا نه اگه پیدا کردم لینکش را میگذارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مرداد 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 9، 2012 دوست عزيز اين امكان پيش فرض پرستا است عزيزان توي شاخه هايي ك داريد مي سازيد عكس هم بديد و هر وقت روي يكي از شاخه هاي اصلي كليك مي كنيد زير شاخه ا همراه با عكسش به همين صورت مايش داده ميشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mzh_sohrabz ارسال شده در مرداد 9، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 9، 2012 دوست عزيز اين امكان پيش فرض پرستا است عزيزان توي شاخه هايي ك داريد مي سازيد عكس هم بديد و هر وقت روي يكي از شاخه هاي اصلي كليك مي كنيد زير شاخه ا همراه با عكسش به همين صورت مايش داده ميشه دوست عزیز این رو می دونم می خواستم تو صفحه اصلی این حالت رو داشته باشم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 9، 2012 خوب واسه این ماژول بنده تو انجمن قرار داده بودم یه جستجو بکنید پیدا میکنید ، خودم یادم نیست تو کدوم پست بود ولی گذاشته بودم قبلا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mzh_sohrabz ارسال شده در مرداد 9، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 9، 2012 خوب واسه این ماژول بنده تو انجمن قرار داده بودم یه جستجو بکنید پیدا میکنید ، خودم یادم نیست تو کدوم پست بود ولی گذاشته بودم قبلا آقا من هر search ای بگی زدم پیداش نکردم. اگه می شه یک لینک به من بده یا راهنماییم کن ممنون. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 9، 2012 دانلود کنیدhomecategories.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mzh_sohrabz ارسال شده در مرداد 9، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 9، 2012 دانلود کنید ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
3ona ارسال شده در مرداد 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 9، 2012 دوست عزیز اولا کلی تشکردوما برای ترجمه کدوم فایل و باید ترجمه کنیم ؟؟سوما یه کادر دور عکس شاخه محصول هم میآد چجوری کادر و برش داریم تا فقط عکس شاخه ظاهر بشه ؟؟ با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 9، 2012 فایل css داخل پوشه ماژول رو با ناد پد باز کنید و هر چی داخلشه پاک کنید و اینا رو کپی کن و ذخیره نمایید : div.home_categories{margin-bottom: 5px} div.home_categories .cr{clear: both;border: 0px none}div.home_categories ul{text-align:center;list-style:none} div.home_categories img{width:100px;height:100px} div.home_categories li{float:left;margin:5px;width:100px} div.home_categories h5 a:hover{text-decoration:underline;color:#444} div.home_categories div{width:100px;filter:alpha(opacity=70);opacity:0.7;-moz-opacity:0.7;border:0px outset black} div.home_categories div:hover{filter:alpha(opacity=100);opacity:1;-moz-opacity:1;border:0px inset black} واسه ترجمه هم از مدیریت پرستاشاپ قسمت ترجمه ، میتونید به راحتی فارسی کنید ماژول رو . البته اگه مشکلی با انگلیسی ندارید نیازی نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
milad4u ارسال شده در مهر 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 24، 2013 سلام خدمت شمامن میخوام کل محصولات در کل شاخه ها حالت عوض بشه باید چیکار کنمیکی کمک کنه..... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yalda007 ارسال شده در بهمن 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 8، 2013 من این ماژول رو نصب کردم ولی توی قالب extra defult کار نمیکنه هر محصولی که ایجاد میکنم اصلا توی کتگوری نشون داده نمیشه... آقا بهمن کمکم کنین یا یک ماژول دیگه که همین کارو انجام میده معرفی کنید ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .