hidden ارسال شده در آبان 29، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2011 سلام مشتری تو سایت من سفارش میده ایمیل براش ارسال نمیشه و خودم هم میرم تایید میکنم سفارش و وضعیتش رو تغییر میدم بازم ایمیلی براش ارسال نمیشه مشکل از چیست ؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 29، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2011 هیدن جان آدرس سایتتو بده من یه نگاهی بندازم موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mortaza2006 ارسال شده در آبان 29، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2011 شاید سرورتون ارسال ایمیل رو پشتیبانی نمی کنه احتمالش کمه ولی شما از stmp استفاده کنید ببنید ارسال می شه از تنظیمات ایمیل تنظیم کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
imanmaj ارسال شده در آبان 29، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2011 من دیشب تو سایت هیدن عضو شدم.به محض عضو شدن پغام خطایی نشون داد که میگفت امکان ارسال ایمیل وجود نداره!!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آبان 29، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2011 سلام دوستان والا چی بگم اما سرور امکان ارسال ایمیل رو داره ادرس سایت همwww.iroption.com/ps نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
imanmaj ارسال شده در آبان 29، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2011 هیدن جان من که میگم شما یه بکاپ بگیر و دوباره از اول نصب کن.تا همه مشکلاتت از بین بره. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آبان 29، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2011 بک اپ از چی بگیرم ؟؟؟ و اینکه دوباره نصب کنم که همین کاسه و همین اشه فرقش کجاست ؟؟ اگر داداش ساده هم نصب کنم باز ماژول ها رو باید یکی یکی بگردم پیدا کنم اپلود کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 29، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2011 شما هاستتون رو از کجا تهیه کردید؟ فکر میکنم هاستتون با این نسخه از پرستا شاپ مشکل داره! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آبان 29، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2011 ماهان هاست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 30، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2011 تنظیمات smtp رو دستی فعال کنید شاید درست شد. اگر نشد با سرویس دهنده سایت تماس بگیرید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آبان 30، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2011 والا همه گفتن که من پرستا رو ساده نصب کنم امروز ساده نصب کردم ببینم اکی هست یا نه جزئیات رو همینجا اعلام میکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آبان 30، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2011 من ساده نصب کردم پرستا شاپ رو و یه محصول معرفی کردم سفارش دادم پرداخت هم گذاشتم هنگام تحویل اما ایمیلی ارسال نشد رفتم ماژول پیگیری مشتریان v1.0 رو هم نصب کردم یه محصول دیه سفارش دادم اما بازم ایمیلی ارسال نشد مشکل از چی هست ؟؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 30، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2011 به احتمال زیاد هاست شما از ارسال ایمیلش پشتیبانی نمیکنه. تنظیمات smtp رو به صورت دستی موقع نصب وارد کنید اگر باز هم مشکلی داشتید باید با وب سرویستون تماس بگیرید. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آبان 30، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2011 با هاستینگ تماس گرفتم گفت ارسال ایمیل وجود دارد تنظیمات SMTP چی هست میشه کمکم کنید تورو خداایا باید ماژولی چیزی فعال بشه ؟؟؟ یا خیر من ماژول----باخبرسازی توسط ایمیل v2.2 سازنده PrestaShopایمیل های اطلاع رسان را برای فروشنده ها و مشتریان می فرستد----رو فعال کردم وقتی سفارش میده مشتری به ایمیل مشتری نه اما به ایمیل مدیر سایت یه ایمیل ارسال میشه به عنوان new order ایمیل رو باز میکنم چیزی توش نیست اما لوگو پیوست شده دلیلش چیه ایا میتونه دلیلش دسترسی باشه تروو قران کمک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 30، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2011 به پوشه ی mails دسترسی 777 بدید ببینید آیا مشکلتون حل میشه یا نه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آبان 30، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2011 دسترسی پوشه mails رو 777 کردم اما مشکل هنوز پابرجاست یه سوالتو ویکی انجمن پرستااستور گفته شده دسترسی رو باید تغییر داد اما شما نگفتید برای نصب دسترسی رو چه باید بزاریم لطفا پیگیری کنید ----------------------------------------به پوشه های زیر، سطح دسترسی (permission) نوشتن (write یا 777) را اعمال کنید. پوشه های config, upload, download, modules, tools/smarty/compile فقط خود پوشه و فایلهای داخل آن و پوشه های img, mails, themes/prestashop/lang, translations پوشه و زیر پوشه های آن ( بصورت recursively اعمال کنید). بعلاوه ی تمام فایلهای موجود در آنها---------------------------------------- نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman-may ارسال شده در تیر 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 28، 2012 دسترسی پوشه mails رو 777 کردم اما مشکل هنوز پابرجاست یه سوالتو ویکی انجمن پرستااستور گفته شده دسترسی رو باید تغییر داد اما شما نگفتید برای نصب دسترسی رو چه باید بزاریم لطفا پیگیری کنید ----------------------------------------به پوشه های زیر، سطح دسترسی (permission) نوشتن (write یا 777) را اعمال کنید. پوشه های config' date=' upload, download, modules, tools/smarty/compile فقط خود پوشه و فایلهای داخل آن و پوشه های img, mails, themes/prestashop/lang, translations پوشه و زیر پوشه های آن ( بصورت recursively اعمال کنید). بعلاوه ی تمام فایلهای موجود در آنها----------------------------------------[/quote']مشکل ارسال ایمیل هم حل نشد که نشد آقا من هم این مشکل رو دارم ، پرمیژن تغییر دادم ، ماژول ها تو سمت مدیریت نمایش داده نمیشد ، مشکل خوردم . حالا پرمیژن ها رو میخوام به حالت قل برگردونم نمیدونم قبلا چطوری بودن ... لطفا کمک کنید . !!!چه جوری میشه فهمید پرمیژن های قبلی پی بوده ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jaddi ارسال شده در مرداد 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 7، 2014 با سلام خدمت دوستان عزیزاتفاقا منم همین مشکلو داشتمکارای زیرو انجام بدید ایشاالله حل میشه1- یک ایمیل با آدرس دامنه خودتون تعریف کنید مثل [email protected]2- به قسمت تنظیمات - تماس های مغازه ایمیل ساخته شده را قرار دهید.3- به قسمت مدیریت محتوا - ایمیل رفته و گزینه را روی "استفاده از تابع mail زبان php پیشنهاد میشود، در اغلب موارد کار میکند" قرار دهید.حالا به هر جایی که میخواهید yahoo، gmail و... میل ارسال کنید.فقط یادتون نره قبلش یه تیکیت به میزبان هاستتون بزنید تا تابع میل را براتون فعال کنند.من خودم از نت افراز خدمات میگیرم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
takseven ارسال شده در خرداد 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 2، 2015 بله درسته ایمیل ارسال میشه اما موقع ثبت نام ها و خرید از سایت هیچ ایمیلی نه به خریدار و مدیر ارسال نمیشه اخه ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shahneshin_b_z ارسال شده در شهریور 30، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 30، 2016 منم همين مشكل برام پيش اومده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shahneshin_b_z ارسال شده در شهریور 30، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 30، 2016 بله من يه ايميل با دامنه خودم درست كردم طبق توضيحات بالا انجام دادم درست شد.ممنون از دوستان به خاطر راهنمايي واکنش ها : B.A.H.M.A.N 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .