new_sra ارسال شده در مرداد 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 25، 2012 ماژول ساختPopupدر صفحه اصلي يه ماژول كاربردي رايگان كه خيلي به درد دوستان مي خوره و مي تونيد اعلان هاي فروشگاهي و يا ... رو به صورت ويژه همراه با ويرايش متن اختصاصي در معرض بينند بزاريدlماژول رايگان و انگليسي است و اگر دوستي ترجمه كرد بزاره دوستان نيز بهره ببرند http://bazaar.presta-shop.ir/img/p/106-152.jpg As the name of "HomeModalWindow" simply shows a content in a modal pop-up window on page-load. Content can be set at the configure page of module per language. Uses jquery fancybox native functions that already included your page by prestashop so "it is really light". This module shows a "Dont show again" link for stoping display content again, each home page browsed by same visitor. Technical Features Works great with Prestashop V 1.4.+. Already works 1.2+ but we haven't got enough feed back from users who use between 1.2 and 1.4.Supports multi language and admin can set different content per language.It is light due to using Prestashop's native css and js code.The 'don't show again' link works by cookies.Open source (TPL JS) .Total size 40KB. Html code is only 1KB. [align=center]براي دانلود رايگان ماژول به بازاچه مراجعه نماييدبا سپاس [/align] نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Dvb2Sat ارسال شده در اردیبهشت 10، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2013 این روی 1.3.1 و 1.4.9 جواب میده ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 10، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2013 ماژول مربوط به نسخه ی 1.4 هستروی 1.4.9 جواب میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1o2o3o4 ارسال شده در آبان 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 4، 2013 آپدیت شده این ماژول روی 1.5 هم جواب میده. یک سوال داشتم. چطور میشه قسمت عضویت در خبرنامه رو به این ماژول اضافه کرد؟ یه جورایی ماژول در ماژول. یعنی صفحه باز بشه و از کاربر بخواد عضو خبر نامه بشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
maryam300 ارسال شده در آبان 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 5، 2013 من این ماژول رو روی 1.5.2.0 نصب کردم.(قالب best store) ولی صفحه اول هیچ چیزی نیست.اما وقتی سایتم رو با "ویرایش زنده"(ماژول ها---->جایگاهها) باز می کنم خوب کار می کنه!چکار کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1o2o3o4 ارسال شده در آبان 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 5، 2013 من این ماژول رو روی 1.5.2.0 نصب کردم.(قالب best store) ولی صفحه اول هیچ چیزی نیست.اما وقتی سایتم رو با "ویرایش زنده"(ماژول ها---->جایگاهها) باز می کنم خوب کار می کنه!چکار کنم؟پیشنهاد می کنم به 1.5.4 ارتقا بدید. در مورد مشکلتون هم ctrl + f5 بزنید کشتون پاک شه. اگه باز هم جواب نداد کامپایل اجباری رو روشن کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
maryam300 ارسال شده در آبان 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 6، 2013 من این ماژول رو روی 1.5.2.0 نصب کردم.(قالب best store) ولی صفحه اول هیچ چیزی نیست.اما وقتی سایتم رو با "ویرایش زنده"(ماژول ها---->جایگاهها) باز می کنم خوب کار می کنه!چکار کنم؟پیشنهاد می کنم به 1.5.4 ارتقا بدید. در مورد مشکلتون هم ctrl + f5 بزنید کشتون پاک شه. اگه باز هم جواب نداد کامپایل اجباری رو روشن کنید.باز هم مشکل حل نشد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .