dvd2org ارسال شده در شهریور 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 5، 2012 سلاماول این لینکو ببینید http://melatshop.in/19-ask-va-ceza.html من به یه هاستینگ گفتم یه بک اپ بگیره نمی دونم چی کار کرده که صفحه اصلی میاد ولی هر محصولی رو که میزنم ارور 404 not found میده جان من اگه کسی میدونه بگه داره رتبم تو گوگل میاد پایین :( :( :( :( نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در شهریور 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 5، 2012 صفحه اصلی هم نمیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در شهریور 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 5، 2012 براتون درست كردمهر كسي كه اين بك آپ رو براتون جابجا كرده ناشي بودهبماند كه هاستتون فوف العاده سرعتش كمه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dvd2org ارسال شده در شهریور 5، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 5، 2012 با تشکر ولی هنوز درست نشده صفحه اول سایت فقط میاد بالا هاستینگ هم میگه سایتت مورد حمله هکری قرار گرفته اگه پیام منو دیدی آنلاین شو لطفا http://melatshop.in/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در شهریور 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 5، 2012 گفتم بهتون سايتتون از نظر فيزيكي درست شده ولي الان مشكل سرعت داريد كه هاستتون كه نميدونم ماله كجاست و از كي گرفتيد مورد حملات d-dos قرار گرفته شده و سرعت لود نداريد وگرنه سايتتون از لحاظ فيزيكي درست شده از جمله عكس هاش كه رويت نميشد اصلا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 5، 2012 شما از هاستتون کمک بگیرید تا ip افراد حمله کننده رو ببندید.با این روش میتونید سرعت سایتتون رو درست کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در شهریور 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 5، 2012 اگه آیپی ها در یک رنج مشخصی باشن می شه جلوی این حمله رو تا حد خوبی گرفت ولی اگه این حمله به صورت وسیع توزیع شده باشه خیلی سخت بشه کاری انجام داد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در شهریور 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 6، 2012 متاسفانه هاستشون پاسخگو نيستن و اصلا به تيكت هاشون جواب نميدنوگرنه ميشه به راحتي اي پي ها رو بلاگ كرد و ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 6، 2012 اگر هاست cpanel باشه میتونید خودتون در بخش آمار cpanel این آی پی ها رو به دست بیارید. سایر پنل ها هم فکر میکنم ابزارهای مشابه دارند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .