armin008 ارسال شده در شهریور 8، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 8، 2012 سلام امروزهركاري كردم پسورد قسمت مديريت رو ريست كنم هيچ ايميلي از ريست شدن پسورد برام نمي ياد فقط يك ارور جديد كه تا به حال نديدم Warning: mail() has been disabled for security reasons in /home/vanakdvd/public_html/tools/swift/Swift/Plugin/MailSend.php on line 161 دوستان و مديران عزيز اگه كسي ميدونه چطوري ميشه اين مشكل رو حل كنم ممنونش ميشم راهنماي كنهتشكر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shmata ارسال شده در شهریور 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 9، 2012 به تنظیمات php.ini تون بروید و display_error را غیر فعال کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در شهریور 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 9، 2012 هاستتون مشکل دارهاز اموزش زیر میتونید استفاده کنید:http://presta-shop.ir/Thread-149-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84-%D8%AA%D8%BA%DB%8C%DB%8C%D8%B1-%D9%BE%D8%B3%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
armin008 ارسال شده در شهریور 9، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 9، 2012 ممنون از دوستان روي دو هاست مجزا همين مشكل رو دارم و اينكه تا به حال بعد از 1 سال استفاده از پرستااين مشكل پيش اومده از همين اسكريپت استفاده كردم فعلا تونستم وارد پنلم بشم و پسورد رو عوض كنماما از يك هاست پسورد ريست شد ولي از هاست ديگه پسورد ريست نشد ممنون فعلا كارم راه افتاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در شهریور 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 9، 2012 دچار مشكلات عديده اي ديگر با اين هاست هاي ناسازگار خواهيد شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 10، 2012 تابع میل بسته شده و باید از تنظیمات smtp استفاده کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
seeto ارسال شده در مهر 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2012 سلام دوستان لطفا راهنمائی کنید اگر میشهمن پرستا شاپ رو نصب کردم پوشه اینستال هم پاک کردم بعد اسم پوشه ادمین رو عوض کردمولی جایی که باید ایمیل و پسورد ادمین رو برای ورودبه مدیریت بنویسم بلد نیستم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مهر 8، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 8، 2012 اگر در ريشه هاست نصب كرديد: your domain/admin folder name نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 8، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 8، 2012 dooste golamakhe in che javabye man kechizi motevaje nashodam man dil foroshgah saz ro rooye host cpanel dar fil maniger upload kardam دوست عزیزم لطفا طبق قوانین انجمن فارسی تایپ کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 8، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 8، 2012 دوست من شما فولدر ادمین رو ذتغییر نام میدید تا آدرس مدیریت رو فقط خودتون بدونیدخیلی سخت نیست که بفهمید چرا این پوشه رو تغییر نام میدید و در واقع بعد از تغییر نام باید به آدرس همون پوشه برید و وارد بشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tntnader ارسال شده در تیر 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 3، 2013 برای مدیریت باید کجا برم ؟؟من کامل نصب کردم ولی نمی دونم برای مدیریت کجا باید برمپرستا شاپ 1.3 نصب کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 3، 2013 چرا 1.3 ؟؟؟؟نسخه 1.3 در اینجا پشتیبانی نمیشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tntnader ارسال شده در تیر 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 3، 2013 1.4 نصب نمی شه!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 3، 2013 نصب میشه ، مشکل اینه شما نمیتونید نصب کنید ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .