admin ارسال شده در آذر 1، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2011 برای تصحیح نمایش قیمتها در فروشگاه باید تغییراتی در بخش مدیریت ارزها بدهید. برای این کار مراحل زیر را طی کنید: به بخش مدیریت » بومی سازی » واحد پولهاروی Rial کلیک کنیدقالب را روی X0.000,00 قرار دهید (گزینه 4)علامت اعشار را برداریدتمام! نرخ تبدیل واحد پیش فرض باید همواره برابر با ۱ باشد. بنابراین اگه ریال واحد پیش فرض فروشگاه شماست باید نرخ تبدیل آن ۱ باشد در غیر این صورت تومان ۱ خواهد بود.به تناسب واحد پیش فرض نرخ تبریل واحد دیگر را مطابق الگوی زیر تنظیم کنید:نرخ تبدیل ریال برابر با ۱ و تومان ٠.۱نرخ تبدیل تومان برابر با ۱ و ریال ۱٠ توجه: اکثر ماژول های بانکی به وجود واحد ریال نیاز دارند، بنابراین اگر واحد پول فروشگاه شما تومان است ریال را میتوانید غیرفعال کنید اما از حذف آن خودداری نمایید. همچنین عدم تنظیم صحیح نرخ تبدیل ریال مبلغ پرداختی در بانک را غیر صحیح میکند. واکنش ها : irmacfa، haj_farbod، 2019hosseini و 4 نفر دیگر 7 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fereshteyemarg ارسال شده در اسفند 13، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 13، 2011 چطوري ميتونم قيمت هارو بر اساس تومان نشون بدمكد iso و عدديش رو نميدونم واکنش ها : haj_farbod 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 13، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 13، 2011 کد ISO:IRT عدد ISO:365 واکنش ها : Meshkat313، RaMt!N و haj_farbod 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rayan ارسال شده در شهریور 23، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 23، 2012 سلام من همه اين مراحل را انجام ميدهم ولي ريال را سمت راست نشان مي دهد البته پست جدا زده بودم ومتاسفانه پست را بستند در حالي كه اين پست را قبلا مطالعه كرده بودم و هنوز اين مشكل را دارمممنون واکنش ها : haj_farbod 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 24، 2012 اگر بعد از مراحل بالا هنوز رسال سمت راست هست مشکل فقط از قالب هست که به درستی راست چین نشده.اگر از قالب پیش فرض استفاده میکنید آدرس سایتتون رو بدید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ahmad1000 ارسال شده در شهریور 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 29، 2012 سلام مي شه بگيد چطوري مي شه قالب درست كرد .چون اين قالبي هم كه داديد دو صفر اخرش زياد هست . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در شهریور 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 29، 2012 دوست عزيز لطفا كمي قبل از پست دادن دقت بفرماييد و با امكاناتش آشنا بشيد اون دو صفر مخصوص اعشاره كه بايد در قسمت واحد پول بريد و ويرايش بزنيد ارز مورد نظرتونو و اعشار رو غير فعال كنيد واکنش ها : saeedstar 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
blood666 ارسال شده در آبان 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 22، 2012 دوستان من اومدم این تنظیمات رو انجام بدم کلا فک کنم زدم ترکوندمش : دی میشه بگید چطوری میشه برگردوند به تنظیمات قبل یا یه کاری کنم درست بشه؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
peyman.ict ارسال شده در دی 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 15، 2012 سلام به همه.من تازه اومدم به پرستاشاپ آقا من همه مراحل برای تغییر واحد پول انجام دادم ولی واحد پولی که نشون داده میشه همچنان همون پیش فرض هستش!!مشکل از کجا میتونه باشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در دی 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 15، 2012 سايتتون؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
peyman.ict ارسال شده در دی 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 15، 2012 melodymarket.irالبته تازه دیروز پرستاشاپ رو نصب کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 15، 2012 اگر مطمئن هستید که آموزش رو مو به مو درست انجام دادید قالبتون راست چین نیست یا درست راست چین نشده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mhzsoft ارسال شده در دی 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 28، 2012 سلام من همه مراحل رو درست انجام دادم ولي ريال درست نشان داده ميشه ولي تومان نه http://www.hepsiburada.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
emzziper ارسال شده در اردیبهشت 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 6، 2013 سلام.. بنده هم جای دیگری پرسیدم فرمودن جستجو کنم جواب هست... ولی اینجا هم جوابی نگرفتم.. لطفا بفرمائید مشکل کجاست .. وقتی واحد رو از ریال به تومان تغییر میدم صفر رو کم نمیکنه.. یعنی 10.000 ریال رو بعد از تغییر به تومان به صورت 10.000 تومان نشون میده داخل فروشگاه.. تنظیمات رو هم انجام دادم ولی نشد.. لطفا راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 6، 2013 کمکی نمیشه کرد. آموزش هست و اگر عمل نمیکنه فقط باید یکی از دوستان بیان رو سایتتون ببینن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mihanwow.com ارسال شده در خرداد 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 6، 2013 کمکی نمیشه کرد. آموزش هست و اگر عمل نمیکنه فقط باید یکی از دوستان بیان رو سایتتون ببیننسلام منم این مشکل رو توی 1.5 دارم ولی جایی که گفتید وجود نداره !به بخش مدیریت » پرداخت » واحد پولها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pat_2005h ارسال شده در مهر 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 21، 2013 برای تصحیح نمایش قیمتها در فروشگاه باید تغییراتی در بخش مدیریت ارزها بدهید. برای این کار مراحل زیر را طی کنید: به بخش مدیریت » پرداخت » واحد پولهاروی Rial کلیک کنیدقالب را روی X0.000' date='00 قرار دهید (گزینه 4)[*']علامت اعشار را برداریدتمام! اگه ریال غیر فعاله تو فروشگاهتون نرخ تبدیل ریال باید 0 و تومان 1 باشه.اگر فعاله تومان 1 و ریال 10 و یا ریال 1 و تومان 0.1من ریال رو 1 و تومان رو 0.1 گذاشتمهمه چی درست هستشدلار رو که میخوام اضافه کنم نرخ تبدیلش رو میزارم روی 0.000033 اما خطا داره ،یه چیزی حدود 70 دلار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sapa ارسال شده در آبان 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2013 من از پرستا شاپ 1.5.4.1 استفاده میکنم و منوی پرداخت کلاً وجود نداره. چیکار باید بکنم؟ از کدوم منو باید استفاده کنم؟با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2013 سلامبه انجمن خوش اومدیدبه بخش بومی سازی>>ارزها مراجعه کنیدموفق باشید واکنش ها : mahdismarket 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sapa ارسال شده در آبان 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2013 ممنون دوست عزیز اما تو این بخش ریال یا تومان تعریف نشده. برای تعریفش باید فیلدهایی رو تکمیل کنم که ازشون سر در نمیارم میشه راهنماییم کنین؟ میخوام که تومان رو تعریف کنمنام واحد پولی:کد ISO:کد ISO عددی:نماد:نرخ تبدیل:ساختار قیمت:اعشار:فاصله:فعال: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2013 دوست عزیز نسخه انجمن رو اگه نصب بکنید این دو بخش تعریف شدهو اگر نسخه انجمن رو نصب کردید و این مشکل رو دارید، نصبتون مشکل داشته به احتمال زیاد و بهتره از اول نصب کنیدموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sapa ارسال شده در آبان 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2013 چطور میشه ارز پیشفرض رو تغییر داد. چون الان تو پرستا شاپ من ریال بصورت پیشفرض هست و میخوام تومان رو پیشفرض قرار بدم. بازم ممنون از راهنماییتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 20، 2013 بومی سازی » بومی سازی Sent from my Xperia using Tabatalk 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoud_s ارسال شده در تیر 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 15، 2014 با سلام من از گزینه بومی سازی > بومی سازی واحد پیش فرض رو روی تومان قرار دادم در قیمت پنل کاربری سریع قیمت ها به تومان تغییر پیدا کرد ولی روی سایت قیمت ها همچنان ریال است رفتم قسمت بومی سازی > ارزها کلا ریال رو پاک کردم باز هم همون ریال رو نمایش میده چندین بارهم کش مرور گر رو پاک کردم امتحان کردم درست نشدبا مرورگرهای مختلف هم امتحال کردم باز هم درست نشدلطفا کمک کنید--------------مشکل برطرف شد تنظیمات بخش اسمارتی رو اصلاح کردم مشکل برطرف شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
azorbet ارسال شده در مرداد 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2014 در صورتی که تغییرات اعمال شده رو نمیبینید از قسمت پارمترهای پیشرفته>کارایی ، کامپایل کردن قالب را رو "اجباری" بذارید و حافظه نهان رو غیر فعال کنید. برای اطمینان، پس از ذخیره تنظیمات روی دکمه پاک کردن حافظه موقت هم کلیک کنید. پس از اینکه تغییرات رو در سایت دیدید، این گزینه ها رو به حالت اول برگردونید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .