hamrah68 ارسال شده در شهریور 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 7، 2014 سلامچرا من تو سایتم قیمت رو یه چیز دیگه میزنم ولی همش قیمت رو تو صفحه محصول صفر نشون میدهبه عکسهای داخل پیوست توجه فرماییدممنونhttp://it-pros.ir/en/ec-council/8-ec-council-certified-ethical-hacker.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 8، 2014 سلامکش مرورگر رو پاک کنیدمن مشکلی مشاهده نکردم موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamrah68 ارسال شده در شهریور 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 8، 2014 سلامکش مرورگر رو پاک کنیدمن مشکلی مشاهده نکردم موفق باشیدنه مشکل رو خودم پیدا کردممشکل تو قسمت ترکیبها بودوقتی یه ترکیب مشخص میکردم اینطوری میشد ترکیب رو که پاک کردم درست شدآقا من میخوام برای محصولات تعداد دیسک تعریف کنم بهترین روش کدومه؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irmacfa ارسال شده در شهریور 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2014 سلام من وقتی ضریب تبدیل ارز رو به 0 قرار میدم در ریال با ارور This currency conversion rate can not be equal to 0. رو به رو می شم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2014 سلامخب ضریب نباید 0 باشهطبیعیه که خطا بدهاگه ریال رو نمیخواین ، غیرفعالش کنین موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irmacfa ارسال شده در شهریور 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2014 سلامخب ضریب نباید 0 باشهطبیعیه که خطا بدهاگه ریال رو نمیخواین ، غیرفعالش کنین موفق باشید اگر غير فعال كنم فردا پاي لاين نصب كنم ايرادي نميگيره كه ريال بايد باشه Sent from my Tapatalk iPhone 5s نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2014 سلامدوست عزیز ضریب تبدیل ها رو درست وارد کنید تا به مشکل نخوریدبخش سوالات پرتکرار رو مطالعه کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shh.1365 ارسال شده در بهمن 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2014 سلام دوستان منم با اين قضيه مشكل دارم كه ريال و تومان را سمت راست مينويسهاگه قالبي هست كه ميتونيد بهم بديد ممنون ميشمضمنا ميخوام بدونم براي ريال و تومان نمادي مثل دلار وجود نداره $$$ مثل اين چون يه جاهايي ديدم كلمه ريال رو توهم و بالا سر هم نوشتن حتي تو خود پرستا قسمت انتخاب واحد پول هست اما جلوي عدد اونو نميزنه واکنش ها : haj_farbod 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 23، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2014 قالب نمایش ارز رو اشتباه تنظیم کردید و یا قالبتون درست راستچین نشدهآدرس سایت؟ واکنش ها : haj_farbod 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
MILAD99 ارسال شده در اسفند 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 25، 2014 سلاماقا من واحد پیشفرض رو تومان گذاشتم و ریال رو غیرفعال کردم. توی سایت همه قیمت ها درسته اما وقتی به درگاه بانک وصل میشه، همون مبلغ رو به ریال میزنه (که این یعنی مثلا قیمت جنس 20000 تومان هست به سایت بانک که وصل میشه تبدیل به 20000ریال میشه.)چطور باید تنظیم کرد که این مشکل حل بشه؟ تنظیماتم مثل تصویر زیر هست: http://ttupload.ir/uploads/up793291419519548_log1.PNG نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در اسفند 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 25، 2014 سلاماقا من واحد پیشفرض رو تومان گذاشتم و ریال رو غیرفعال کردم. توی سایت همه قیمت ها درسته اما وقتی به درگاه بانک وصل میشه، همون مبلغ رو به ریال میزنه (که این یعنی مثلا قیمت جنس 20000 تومان هست به سایت بانک که وصل میشه تبدیل به 20000ریال میشه.)چطور باید تنظیم کرد که این مشکل حل بشه؟ تنظیماتم مثل تصویر زیر هست: http://ttupload.ir/uploads/up793291419519548_log1.PNGسلام . جای ضریب ها را عوض کنید فکر کنم درست بشه. ضریب ریال 10 و ضریب تومان 1 واکنش ها : bahram.davodi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سات کالا Satkala.com ارسال شده در اسفند 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 30، 2014 برای تصحیح نمایش قیمتها در فروشگاه باید تغییراتی در بخش مدیریت ارزها بدهید. برای این کار مراحل زیر را طی کنید: به بخش مدیریت » پرداخت » واحد پولهاروی Rial کلیک کنیدقالب را روی X0.000' date='00 قرار دهید (گزینه 4)[*']علامت اعشار را برداریدتمام! اگه ریال غیر فعاله تو فروشگاهتون نرخ تبدیل ریال باید 0 و تومان 1 باشه.اگر فعاله تومان 1 و ریال 10 و یا ریال 1 و تومان 0.1من در پرستا 1.6 این تغییرات رو که فرمودین انجام دادم ولی وقتی میریم بخش بومی سازی و پیشفرض رو به تومان انتخاب میکنم واحد ریال به تومان عوض میشه تو سایت ولی ارقام همچنان به ریال نمایش داده میشه وقتی دوباره برمیگردم بومی سازی و واحد پول میبینم خود به خود نرخ تبدیل به 32569 عوض شده مشکل چیه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pop_0098 ارسال شده در اسفند 31، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2014 من هم همین مشکل بالا را دارم وقتی نرخ را تنظیم میکنم بعد بومی سازی را انجام میدمنرخ تبدیل تغییر میکنه دوم این که با همه تنظیمات بازم عددی که با ریال تنظیم شده درج میشه باید چیکار کرد مشکل زا نسخه ۱.۶ هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در اسفند 31، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2014 سلام . نمیدونم ربطی به این موضوع داره یا نه ولی فکر کنم اگر تو بخش بومی سازی قبل از ذخیره اون بالا کشور ایران را انتخاب کنید و واحد پول پیشفرضتون را و ذخیره را بزنید این مشکل پیش نیاد . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pop_0098 ارسال شده در اسفند 31، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2014 این تغییری که میکنه نرخ دلار به ریال هست که نمیدونم از کجای اینترنت میاره تو نسخه ۱.۶ چون دقیق میشه ۱ دلار یعنی ۳۲۰۰۰ ریال خورده ای ریال که نسبتا دقیق هست این نسخه شاید تو هسته تغییر داده شده تا خود سیستیم تبدیل واحد بکنه و کاریش نمیشه کرد چون در اصل باید همین جوری هم باشه حالا کشور ما اینجوریه که ریال هست ولی ما تومان کار میکنیم و دوم این که نرخ دلار دولتی داریم و دلار بازار فرق داره یک بی نظمی کامل نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
erfan_gh ارسال شده در اردیبهشت 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2015 با عرض سلام و خسته نباشید ببخشید سوال اختصاصی در خصوص تنظیم نمایش قیمت داشتم بانک های ما خوب با ریال در ارتباط هستند بنده نیز خواستم قیمت ها رو به تومان تغییر بدهم آیا خود ماژول تبدیل به ریال برای درگاه به صورت اتوماتیک تغییر میکنه ؟ واکنش ها : rahha 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در اردیبهشت 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2015 با عرض سلام و خسته نباشید ببخشید سوال اختصاصی در خصوص تنظیم نمایش قیمت داشتم بانک های ما خوب با ریال در ارتباط هستند بنده نیز خواستم قیمت ها رو به تومان تغییر بدهم آیا خود ماژول تبدیل به ریال برای درگاه به صورت اتوماتیک تغییر میکنه ؟سلام . بله درصورتی که تنظیمات نرخ ارزتون را طبق آموزش های انجمن درست انجام داده باشید واحدها خودکار تبدیل میشوند ولی واحد پول ریال را نباید حذف کنید فقط میتونید غیر فعالش کنید . موفق باشید واکنش ها : rahha 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mortezasj ارسال شده در خرداد 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2015 همانطور که شماراهنایی کردید من ریال را به تومان تبدیل کردم . اما در پرداخت با پی لاین مشکل کم شدن یک صفر به و جود آمد. لطفا راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ghader_gs ارسال شده در خرداد 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2015 سلام.. بنده هم جای دیگری پرسیدم فرمودن جستجو کنم جواب هست... ولی اینجا هم جوابی نگرفتم.. لطفا بفرمائید مشکل کجاست .. وقتی واحد رو از ریال به تومان تغییر میدم صفر رو کم نمیکنه.. یعنی 10.000 ریال رو بعد از تغییر به تومان به صورت 10.000 تومان نشون میده داخل فروشگاه.. تنظیمات رو هم انجام دادم ولی نشد.. لطفا راهنمایی کنیدبا سلامدوستان دقت کنند زمانی که ارز را از ریال به تومان تغییر میدید ومی بینید همون قیمت هست و فقط ریال تومان شده باید تک تک محصولات را دوباره قیمت گذاری نمایید تا درست شود واکنش ها : دانوش 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mortezasj ارسال شده در خرداد 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 15، 2015 در تک تک کحصولات هم که تغیرات رو انجام بدیم در درگاههای پرداخت تومان به ریال درست تبدیل نمیشه. مثلا برای محصول 1000 تومان ، 1000 ریال پرداخت میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 16، 2015 نباید ریال را به تومان تبدیل کنید. باید ریال باشه و یک ارز با نام تومان بسازید و اگر خواستید ریال رو غیرفعال کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro واکنش ها : دانوش 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
iranianpars ارسال شده در تیر 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 4، 2015 برای تصحیح نمایش قیمتها در فروشگاه باید تغییراتی در بخش مدیریت ارزها بدهید. برای این کار مراحل زیر را طی کنید: به بخش مدیریت » پرداخت » واحد پولهاروی Rial کلیک کنیدقالب را روی X0.000' date='00 قرار دهید (گزینه 4)[*']علامت اعشار را برداریدتمام! اگه ریال غیر فعاله تو فروشگاهتون نرخ تبدیل ریال باید 0 و تومان 1 باشه.اگر فعاله تومان 1 و ریال 10 و یا ریال 1 و تومان 0.1این کارایی رو که گفتید انجام دادم ولی درست نشد.راه بهتر که من امتحانش کردم اینه که از مسیری که در بالا گفته شد برید و بجز ریال بقیه واحدهای پولی رو تغییر بدید . خیلی هم راحته.اگه به بقیه واحدهای پول نیاز دارید مجدد ائنها رو اضافه کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در تیر 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 4، 2015 دوست عزیز زمانیکه ارزها رو تعریف کردین باید به بومی سازی- بومی سازی برین و اونجا ارز پیش فرض رو انتخاب و ذخیره کنین که معمولا یک خطا اندازه و مسافت و... می ده که باید اون خطاها رو به مقدار انگلیسی وارد کنین تا مشکل ريال و تومان درست شه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mnsb13600 ارسال شده در مرداد 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 1، 2015 سلاماقا من واحد پیشفرض رو تومان گذاشتم و ریال رو غیرفعال کردم. توی سایت همه قیمت ها درسته اما وقتی به درگاه بانک وصل میشه، همون مبلغ رو به ریال میزنه (که این یعنی مثلا قیمت جنس 20000 تومان هست به سایت بانک که وصل میشه تبدیل به 20000ریال میشه.)چطور باید تنظیم کرد که این مشکل حل بشه؟ تنظیماتم مثل تصویر زیر هست: http://ttupload.ir/uploads/up793291419519548_log1.PNG بعد از تبدیل ریال به تومان قسمت پرداخت درگاه بازپرداخت و پرداخت توسط فیش بانکی نمایش داده نمی شود با حذف و نصب مشکل حل شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irmacfa ارسال شده در آذر 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 24، 2015 سلام وقت بخیردوستان من گیج شدم کمی گویا تر بگین پرستا 1.6 دارم ! لطفا بچه ها نگین طبق آموزش تاپیک اول جون هعی نفهمیدمش میخوام قیمت فقط تومان داشته باشم و درگاه ها ایراد نگیرن http://www.upsara.com/images/pgd_screenshot-militarycenter.ir_2015-09-24_18-43-24.pnghttp://www.upsara.com/images/z5mj_screenshot-militarycenter.ir_2015-09-24_18-44-13.png واکنش ها : ali.bni و irmacfa 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .