ali.bni ارسال شده در آذر 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 25، 2015 من از یک قالب RTL استفاده می کنم ولی باز ریال رو سمت راست نشون میده،لطفا بگین کدوم فایل قالب رو باید ویرایش کرد bestphone.98z.ir واکنش ها : ali.bni 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 26، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 26، 2015 سایتتون کلا بالا نمیاد واسه من. دیباگ رو روشن کنید ببینید چه خطایی میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در بهمن 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 7، 2015 سلاممنم این مشکل دارم. طبق آموزش جلو رفتم و نرخ تبدیل تومان رو 1 و ریال رو 10 گذاشتم. ریال رو هم غیر فعال کردم.کش مرورگر رو هم پاک کردم اما همجنان در سایت و در قسمت محصولات ریال رو به من نشون میده.البته تو قسمت بومی سازی الان شده تومان اما نمیدونم مشکل کجاست.لطفا راهنمایی بفرمائید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeed.5570 ارسال شده در بهمن 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 8، 2015 من اومدم توی قسمت تنظیمات ریال نماد و نام واحد پول رو تومان گذاشتم نرخ تبدیل هم کردم 1 .الان اینکار مشکلی داره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 9، 2015 بله مشکل داره دوست منپست اول برای رفع ابهامات ویرایش شد Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در بهمن 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 9، 2015 بله مشکل داره دوست منپست اول برای رفع ابهامات ویرایش شد Sent from my Xperia using Tapatalk proمن کدوم قسمت اشتباه انجام دادم که واحد پولم تغییر نکرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 19، 2015 شما مشکلی نداشتید. ریال رو فعال کنید و در سایت تومان رو انتخاب کنید. سپس میتونید ریال رو غیرفعال کنید. در واقع مشکل از کوکی هست Sent from my Xperia using Tapatalk pro واکنش ها : B.A.H.M.A.N 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amir_dre ارسال شده در اردیبهشت 28، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 28، 2016 سلام . من بیش از 50 بار طبق پست اول رفتم جلو اما سیستم تبدیل کار نمیکنه واحد تغییر میکنه اما قیمت رو از ریال به تومان اصلاح نمکنه و یه صفر کم نمیکنه ریال هم غیر فعال کردم بعضی وقتا هم خودش ضریب ریال رو 3381 یا یه همچین چیزی میزاره !!!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 1، 2016 قطعا بخشی از کار رو اشتباه رفتینمیتونید عکس بذارین یا تیکت بزنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bagbaaz ارسال شده در مرداد 22، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 22، 2016 سلام . من بیش از 50 بار طبق پست اول رفتم جلو اما سیستم تبدیل کار نمیکنه واحد تغییر میکنه اما قیمت رو از ریال به تومان اصلاح نمکنه و یه صفر کم نمیکنه ریال هم غیر فعال کردم بعضی وقتا هم خودش ضریب ریال رو 3381 یا یه همچین چیزی میزاره !!!!! کارهایی که در انجمن گفته شده رو به ترتیب انجام بدید : 1. بومی سازی > واحد پول > " ایجاد واحد تومانTomanIRT365تومان0.1x0.000.00 مثلا با دلار 2. بومی سازی > کشورها > ایران > " واحد پول پیش فرض فروشگاه "3. بومی سازی > بومی سازی > " واحد پول تومان "4. ماژول > پرداخت > تنظیم واحد پول با توجه به درگاه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آبان 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2016 سلام من از ماژول اختصاصی زرین پال برای درگاه اختصاصی استفاده میکنم نمیخوام واحد پول فروشگاه رو تومان کنم خواهشمندم کمک کنید من سرچ کردم به این تاپیک رسیدم ک به مشکل من نزدیک بود.... الان چیکار کنم توی فروشگاه ریال باشه پرداخت تومان درست نمایش داده بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آبان 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2016 سلام من از ماژول اختصاصی زرین پال برای درگاه اختصاصی استفاده میکنم نمیخوام واحد پول فروشگاه رو تومان کنم خواهشمندم کمک کنید من سرچ کردم به این تاپیک رسیدم ک به مشکل من نزدیک بود.... الان چیکار کنم توی فروشگاه ریال باشه پرداخت تومان درست نمایش داده بشه سلامالان دقیقا مشکلتون کجاس؟خب واحد پیش فرض رو بزارید ریال. و اگه میخواید تومان هم فعال باشه توی فروشگاهتون با ترخ تبدیل 0.1 اونو ایجاد کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آبان 15، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 15، 2016 مشکل مشخصه میخوام ارز فروشگاه ریال باشه و مشکل پرداخت با زرین پال ک به تومان هست وجود نداشته باشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آبان 16، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 16، 2016 خب دوست عزیز نباید مشکلی داشته باشه. تنظیماتتون رو درست انجام میدید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
iranashiyane ارسال شده در تیر 12، 2017 گزارش Share ارسال شده در تیر 12، 2017 دوستان کسی که از تومان استفاده می کنه میتونه یه شات بگیره من نفهمیدم چه مدلی شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در تیر 13، 2017 گزارش Share ارسال شده در تیر 13، 2017 دوستان کسی که از تومان استفاده می کنه میتونه یه شات بگیره من نفهمیدم چه مدلی شد از آموزش تصویری زیر استفاده کنید: http://ipresta.ir/blog/21_%D8%A7%D8%B6%D8%A7%D9%81%D9%87-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D9%88%D8%A7%D8%AD%D8%AF-%D9%BE%D9%88%D9%84-%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A7%D9%86.html موفق باشید واکنش ها : iranashiyane و ehsan2001 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ehsan2001 ارسال شده در اردیبهشت 4، 2018 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2018 سلام دوستان ببخشید ولی بخدا هر کاری گفتین میکنم .. ولی بازم نمیشه ! این ویدیو رو ببینید ... http://s9.picofile.com/file/8318547150/toman.mp4.html بارها کش رو پاک کردم و تاریخچه مرورگر رو حذف کردم ... ولی نشد ! ارز فروشگاه رو تو فیلم روی تومان گذاشتم ... ولی بعدش روی پیش فرض فروشگاه هم گذاشتم ... ولی بازم نشد ! نمیدونم بخدا هر کاری بگین شاید کردم ولی بازم نمیشه که نمیشه ! خیلی درگیر این قضیه هستم و کل فروشگاهم الان رو هواست ! دمتون گرم یه کمکی بکنین دوستان یاعلی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hosseini ارسال شده در اردیبهشت 5، 2018 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2018 سلام چنانچه از تنظیماتی که انجام دادید، مطمئن هست که درست هست. میتونید تیکت بزنید و درخواست بررسی فنی بدید. واکنش ها : ehsan2001 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ehsan2001 ارسال شده در اردیبهشت 5، 2018 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2018 سلام چنانچه از تنظیماتی که انجام دادید، مطمئن هست که درست هست. میتونید تیکت بزنید و درخواست بررسی فنی بدید. سلام مجدد دوست عزیز ممنون از لطفتتون و این که پاسخ دادین ... واقعا ببخشید میشه این ویدیو رو که تهیه کردم رو ببینین ؟ والا نمیدونم کدوم جا مشکل داره که نمیشه ! الان هر دو واحد ریال و تومن رو فعال گذاشتم .. و نرخ تبدیل ها هم درسته ... ولی وقتی واحد فروشگاه رو روی ریال میزارم ، قیمت ها و تبدیل هاش درسته و در درون درگاه پرداخت هم قیمت درست و کامل هست ! ولی وقتی واحد رو روی تومان میزارم ... نه ! توی روشگاه و فاکتور ها درسته ولی توی درگاه پرداخت نه ! خراب میشه ! چرا آخه ؟! چیکار کنم دوست عزیز ؟ ممنون ازتون http://s8.picofile.com/file/8318594792/rial_or_toman_.mp4.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ehsan2001 ارسال شده در اردیبهشت 5، 2018 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2018 سلام مجدد دوست عزیز ممنون از لطفتتون و این که پاسخ دادین ... واقعا ببخشید میشه این ویدیو رو که تهیه کردم رو ببینین ؟ والا نمیدونم کدوم جا مشکل داره که نمیشه ! الان هر دو واحد ریال و تومن رو فعال گذاشتم .. و نرخ تبدیل ها هم درسته ... ولی وقتی واحد فروشگاه رو روی ریال میزارم ، قیمت ها و تبدیل هاش درسته و در درون درگاه پرداخت هم قیمت درست و کامل هست ! ولی وقتی واحد رو روی تومان میزارم ... نه ! توی روشگاه و فاکتور ها درسته ولی توی درگاه پرداخت نه ! خراب میشه ! چرا آخه ؟! چیکار کنم دوست عزیز ؟ ممنون ازتون http://s8.picofile.com/file/8318594792/rial_or_toman_.mp4.html کمک دوستان ... ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
projectorbartar ارسال شده در تیر 22، 2019 گزارش Share ارسال شده در تیر 22، 2019 با سلام من تمام مراحل تبدیل ریال به تومان را انجام میدهم. یک مشکل در هنگام نوشتن " تومان" ظاهر میشود. به تعداد حروف حساس هست و 4 حرف از تومان را قبول میکند یعنی می توان بجای واحد " تومان" ، واحد "تومن" نوشت. خطای فیلد sign خیلی طولانی است (حداکثر 8 کاراکتر) ظاهر می شود. لطفا راه حل بفرمایید. واکنش ها : projectorbartar 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
projectorbartar ارسال شده در تیر 29، 2019 گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2019 با سلام من تمام مراحل تبدیل ریال به تومان را انجام میدهم. یک مشکل در هنگام نوشتن " تومان" ظاهر میشود. به تعداد حروف حساس هست و 4 حرف از تومان را قبول میکند یعنی می توان بجای واحد " تومان" ، واحد "تومن" نوشت. خطای فیلد sign خیلی طولانی است (حداکثر 8 کاراکتر) ظاهر می شود. لطفا راه حل بفرمایید. پاسخ برای حل این مشکل می فرمایید؟؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
davudam ارسال شده در دی 17، 2020 گزارش Share ارسال شده در دی 17، 2020 سلام میشه یک ارز تعریف کرد بعد هی بریم ضریبشو به روز کنیم تا قیمت محصولاتمون قیمت ارز روز حساب بشه مثلا یوان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
baladi ارسال شده در آبان 8، 2021 گزارش Share ارسال شده در آبان 8، 2021 سلام من می خوام واحد تومان را اضافه کنم ولی در بخش بومی سازی / واحدهای پول تومان وجود نداره چطور باید اضافش کنم؟ پرستا 1.7.7.5 با نصب یک ماژول مشکل واحد پول حل شد الان هیچ ماژول پرداختی را برام نمیاره. نرخ تبدیل را هم درست کردم. تومان 1 و ریال 10 هر دو هم فعال هستن و تومان پیش فرض هستش. کش رو هم پاک کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .