megamon ارسال شده در شهریور 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 29، 2012 با سلام راه حل قرار دادن لوگوی سایت به شکل ترنسپرنت و با فرمت png : ابتدا فایل header.tpl داخل قالب فروشگاهتون رو باز کنید و خط {$img_ps_dir}logo.jpg?رو به {$img_ps_dir}logo.png? تغییر بدین .سپس به مسیر prestashop\tools\fpdf\config رفته و فایل tcpdf_config.php رو باز کرده و خط define ('PDF_HEADER_LOGO', 'tcpdf_logo.jpg'); رو به define ('PDF_HEADER_LOGO', 'tcpdf_logo.png');تغییر دهید . سپس فایل tcpdf_config_alt.php را در همین مسیر باز کرده و خط define ('PDF_HEADER_LOGO', 'tcpdf_logo.jpg');را به define ('PDF_HEADER_LOGO', 'tcpdf_logo.png'); تغییر دهید و فایلها را ذخيره کنید . موفق و پیروز باشید . واکنش ها : hidden، tenderboy و 2019hosseini 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در شهریور 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 29، 2012 سربرگ ويرايش - مهم و انتقال به بخش اموزش تغيير وضعيت داد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
padratoos ارسال شده در مهر 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2012 کار نمیکنه !! راه دیگه ای نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2012 کار نمیکنه !! راه دیگه ای نیستکار میکنه دوست عزیز ، شما باید کامپایل اجباری رو ابتدا فعال کنبد تا تغییرات داده شده رو مشاهده کنید بعد خاموش کنید . هر بار که تغییری تو قالب پرستاشاپ داده میشه باید کامپایل روشن بشه وگرنه هیچی تغییر نمیکنه . مدیریت/تنظیمات/کارایی ها / کامپیایل اجباری نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
padratoos ارسال شده در مهر 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2012 این کارو کردم ولی تصویر کلا رفت و به جاش عنوان لوگو نوشته شده!! یه سوال دیگه هم پیش اومد گفتم همینجا بپرسم. ماژول ها تو کدوم فایل فراخوانی میشن؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مهر 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2012 بعد از اين كار و فعال كردن كامپايل بايد لوگوتونو با استفاده از ابزار خود پرستا اپلود كنيد در قسمت لولو و حالا با پاك كردن كش سايتتون رو مشاهده كنيد سوالتون هم متوجه نميشم يعني چي از كجا فراخواني ميشن هم ماژول ها توي پوشه ماژول در هاست هستن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
padratoos ارسال شده در مهر 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2012 نگفتم که از کجا فراخوانی میشن گفتم تو کدوم فایل فراخوانی میشن! یعنی فایل اصلی که صفحه اول سایت رو میسازه کدومه؟ مثلا توی قالب وردپرس فایل index.php اطلاعات صفحه اصلی سات رو داره ولی توی پرستا یکم گیج شدم نمیدونم چی به چیه ؟؟ اونم درست نشد. منظورتون از پاک کرددن کش مرورگر بود دیگه؟خوب مشکل png که حل شد. وقتی از توی "مدیریت/تنظیمات/ظاهر" لوگو رو آپ میکردم، لوگویی که توی پوشه "prestashop/img" قرار میگرفت با فرمت jpg بود !!! (نمیدونم چرا) برای همین به صورت دستی لوگوی png رو توی پوشه مذکور (!) کپی کردم که شکر خدا این یکی درست شد. امیدوارم لوگوی ایمیل و لوگوی صورتحساب هم درست باشه! راستی این دوتا رو از کجا می تونم دستی تغییر بدم ؟ سوال دوم رو هم اصلاح میکنم: هوک ها در کدوم فایل تعریف میشن؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2012 هوک ها در دیتابیس و در فایلهای مختلفی تعریف میشن ، یعنی تو یدونه فایل نیست که مثلا بشه رفت و اضافش کرد. برای افزودن هوک هم باید تغییراتی در دیتابیس داد و هم در فایلها. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
iprong ارسال شده در آبان 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2012 سلاممن اون گزینه کامپایل رو فعال کردم کش رو هم پاک کردم اما کلا لوگو رفت از اول آپلود کردم لوگورو با همون اندازه مجاز اما بازم نشون نمیده png رو نمیدونم مشکل از کجاست؟؟؟ ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2012 یه راه ساده تر اینه که لوگو که به صورت png هست رو با پسوند jpg ذخیره کنید و دستی روی سایت بذارید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rezapars ارسال شده در دی 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 7، 2012 سلام وقتی می رم تو فایل مربوطه این رو نشون می ده میشه بگین این چیه <?php/** 2007-2011 PrestaShop ** NOTICE OF LICENSE** This source file is subject to the Open Software License (OSL 3.0)* that is bundled with this package in the file LICENSE.txt.* It is also available through the world-wide-web at this URL:* http://opensource.org/licenses/osl-3.0.php* If you did not receive a copy of the license and are unable to* obtain it through the world-wide-web, please send an email* to [email protected] so we can send you a copy immediately.** DISCLAIMER** Do not edit or add to this file if you wish to upgrade PrestaShop to newer* versions in the future. If you wish to customize PrestaShop for your* needs please refer to http://www.prestashop.com for more information.** @author PrestaShop SA * @copyright 2007-2011 PrestaShop SA* @version Release: $Revision: 6594 $* @license http://opensource.org/licenses/osl-3.0.php Open Software License (OSL 3.0)* International Registered Trademark & Property of PrestaShop SA*/ $controller = new FrontController();$controller->displayHeader(); نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 8، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 8، 2012 فراخوانی کنترلر فرونت هست که در پوشه کلاس ها پیداش میکنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farzad.dm ارسال شده در اردیبهشت 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 2، 2014 سلام من فایل header.tpl رو که باز می کنم لاین مربوطه را پیدا نمیکنم که تغییرش بدم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 2، 2014 با این روش نیازی به ادیت قالب و دست بردن تو فایل های تی پی ال ندارین : 1 - از بخش تنظیمات تصاویر / نوع تصویر ( فرمت تصویر رو ) روی دومین گزینه ، یعنی png بذارید .2 - به بخش تنظیمات / قالب ها بروید و لوگوی PNG خود را آپلود کنید ! به همین سادگی . واکنش ها : brilliant و hossein50099 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hossein50099 ارسال شده در مهر 25، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 25، 2017 با این روش نیازی به ادیت قالب و دست بردن تو فایل های تی پی ال ندارین : 1 - از بخش تنظیمات تصاویر / نوع تصویر ( فرمت تصویر رو ) روی دومین گزینه ، یعنی png بذارید . 2 - به بخش تنظیمات / قالب ها بروید و لوگوی PNG خود را آپلود کنید ! به همین سادگی . عالی بود ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .