Memariaan ارسال شده در مهر 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2012 سلام دوستانمثلا کاربر میره توی شاخه محصولات چرم، آیا میشه یه منویی داشته باشیم که همین محصولات شاخۀ چرم رو فیلتر کنه بر اساس مواردی مثل رنگ یا قیمت ؟؟یه مثال دیگه:شاخۀ "محصولات چرم"؛ توی شاخۀ محصولات چرم داشته باشیم: { کیف ، کفش ، کمر بند } -- کنار صفحه منویی داشته باشیم که کل محصولات چرم رو فیلتر کنه بر اساس "رنگ {مشکی، قهوه ای، سفید، کرم } ، کشور { چرم ایران، چرم ایتالیا و .. }(یه مثال دیگه در فایل ضمیمه )آیا چنین امکانی وجود داره؟؟ ممنون میشم از راهنمایی هاتون.با سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2012 ماژول جستجوی لایه ای رو فعال کنیدالبته این ماژول برای نسخه 1.4.6.2 درست عمل میکنه و قبل از اون درست عمل نمیکنه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2012 از ماژول جستجوی لایه ای استفاده کن که خود پرستاشاپ داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مهر 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2012 و از هم مهمتر دقت فرماييد هاستتون سازگار باشه چون با نصب اين ماژول در صورت عدم سازگاري هاستتون باعث خرابي جاهاي ديگه از جمله در بعضي موارد عدم نمايش شاخه ها ميشه و اينك دقت كنيد بعد از نصب حتما بايد پيكربنديش كنيد تا رويت شه در يكي از شاخه هاتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Memariaan ارسال شده در آبان 19، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2012 ممنون از همه، من صب کردم و دارم استفاده می کنم؛فقط یه مشکل داره و اون اینه که بعضی وقتها موارد با هم قاطی میشهیعنی مثلا رنگ میره زیر مجموعۀ نوع مواد قرار میگیره. چرا؟؟ چیکارش کنم؟؟؟با سپاس مجدد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در آبان 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2012 ممنون از همه، من صب کردم و دارم استفاده می کنم؛فقط یه مشکل داره و اون اینه که بعضی وقتها موارد با هم قاطی میشهیعنی مثلا رنگ میره زیر مجموعۀ نوع مواد قرار میگیره. چرا؟؟ چیکارش کنم؟؟؟با سپاس مجدداين جارو بخون مشکلت حل ميشه http://presta-shop.ir/Thread-1627-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88%D9%8A-%D9%84%D8%A7%D9%8A%D9%87-%D8%A7%D9%8A نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .