saeedsobhkhiz ارسال شده در مهر 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2012 امکان اضافه کردن چند بنر در پایین جزییات محصولات وجود داره یا خیر ؟ چون کسایی که از طریق موتور جستجو وارد سایت میشن بنرهای تبلیغاتی صفحه اصلی را مشاهده می کنند . امکان این هست که یک بنر را در پایین تمام محصولات اضافی کنیم ؟ با تشکر از شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2012 شما ماژول تبلیغات در همه جای سایت رو امتحان کردید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeedsobhkhiz ارسال شده در مهر 7، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2012 سلام خیر . یک ماژول به صورت پیش فرض تو مدیریت هست که در سمت راست یا چپ نمایش میده ولی پایین محصولات خیر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مهر 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2012 پس امتحانش كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2012 این امکان رو میشه به راحتی با ماژول تبلیغات در همه جا و کمی تغییر در این ماژول فراهم کرد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
شوییچی ارسال شده در مهر 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2012 این امکان رو میشه به راحتی با ماژول تبلیغات در همه جا و کمی تغییر در این ماژول فراهم کرد. چقدر کم ؟ ماژول باید کپی بشه با اسم و مشخصات دیگه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2012 باید هوک بشه به اون قسمت ، تغییر میدم میذارم دوستان استفاده کنند . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeedsobhkhiz ارسال شده در مهر 23، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 23، 2012 سلاممن ماژول را امتحان کردم ولی در همه جای سایت قرار نمیگیره و ذخیره نمیشه . ماژول تبلیغات را در ویرایش زنده درگ میکنم و به طرفیتن میکشم فقط یا چپ قرار میگیره یا راست در صورتیکه موقعیتشو در جاهای دیگه هم قرار داده ام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 23، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 23، 2012 از ویرایش زنده انجام ندید و به صورت دستی انجام بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeedsobhkhiz ارسال شده در مهر 24، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 24، 2012 به صورت دستی منتقلش کردم ولی به غیر از چپ و راست همش ارور میده که "این ماژول نمیتواند به این hook انتقال یابد." . باید در چه موقعیتی قرار بگیره ؟ تا زیر محصولات نمایش داده بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 24، 2012 ماژول باید برای اون هوک کد نویسی داشته باشه در غیر این صورت نمیشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shmata ارسال شده در آبان 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2012 ماژول باید برای اون هوک کد نویسی داشته باشه در غیر این صورت نمیشه.من این کارو انجام دادم . ولی نشد .من میخام بتونم ماژول های مختلفی رو به topcenter هوک کنم . و بعد از اضافه کردن موقعیت topcenter این تابع رو در کلاس ماژول blockmanufacturer اضافه کردم . function hooktopCenter($params){ global $smarty, $link; $smarty->assign(array( 'manufacturers' => Manufacturer::getManufacturers(), 'link' => $link, 'text_list' => Configuration::get('MANUFACTURER_DISPLAY_TEXT'), 'text_list_nb' => Configuration::get('MANUFACTURER_DISPLAY_TEXT_NB'), 'form_list' => Configuration::get('MANUFACTURER_DISPLAY_FORM'), 'display_link_manufacturer' => Configuration::get('PS_DISPLAY_SUPPLIERS'), )); return $this->display(__FILE__, 'blockmanufacturer.tpl'); } نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 1، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2012 در خطوط ابتدایی یک تابع هست به نام registerhook که در تابع install و uninstall به کار برده شده. هوک باید رجیستر هم بشه تا کار کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shmata ارسال شده در آذر 1، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2012 ممکنه مشکل از جای دیگه ای باشه ؟ چون در db هم اضافه شده (آیا sample ای از بکار برده شدن registerholok در ماژول های دیگر وجود دارد ؟) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 1، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2012 در تمام ماژول ها وجود داره. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shmata ارسال شده در آذر 1، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2012 آقا من هرکاری میکنم نمیشه . یک موقعیت ساختم در مدیریت ماژولها اسمش هست ولی نمیشه بهش ماژول هوک کرد. دیگه کلافم کرده . اگه ممکنه یکبار مراحل انجام اینکارو قدم به قدم بگید ببینم کجاشو اشتباه رفتم که این اتفاق افتاده . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 1، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2012 شما بعد از ساخت هوک باید {HOOKNAME} رو در جایی از قالبتون کپی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shmata ارسال شده در آذر 1، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2012 از آموزشی که من دنبال میکنم اضافه کردن {hookname$} به یکی از فایلهای tpl در دومین مرحله است این کار رو انجام شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 1، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2012 شما هوک رو در ماژول مورد نظر رجیستر هم میکنید؟ مطلبی که گفتم مهم هست.در ضمن بزرگی و کوچکی نام ها در این مورد مهم است. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .