siavash ارسال شده در تیر 19، 2019 گزارش Share ارسال شده در تیر 19، 2019 سلام برای 1.7 کی منتشر میشود ؟این قالب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 20، 2019 گزارش Share ارسال شده در تیر 20، 2019 سلام لطفا در آپ دیت بعدی ماژول بنر را تصحیح کنید در این ماژول عکس های بدون گزینه alt هستند به صورت دستی کجا میشه توی کد این کار را انجام داد؟ alt را به کد اضافه کنیم در آپدیت منتشر شده این مورد اضافه شده سلام یکی از کمبودها و نقاط ضعف قالب نمایش ندادن نام کامل محصول در دسته بندیها هست به صورتی که در بخش تگها و دسته بندیهای فقط بخشی از نام محصول نمایش داده میشه (حدود 30 کاراکتر اول) و اگر نام محصول به صورت کامل در دو سطر نمایش داده میشد خیلی بهتر بود الان مجبوریم عنوان محصول رو خیلی کوتاه و ناقص بنویسیم و اگر کمی عنوان محصول زیاد باشه (بیش از 30 کاراکتر) کاربر نمیتونه عنوان رو کامل ببینه و این از نظر من تجریه فوقالعاده بدیه برای کاربر امیدوارم هرچه سریعتر این قابلیت به قالب (حداقل به صورت اختیاری برای سایت هایی که میخوان داشته باشنش) اضافه بشه. باتشکر این مورد رو می تونید با شخصی سازی داشته باشید. در صورت تمایل تیکت بزنید بعد از آپ دیت قالب الکترون متاسفانه با فعال کردن ماژول پیشنهاد شگفت انگیز صفحه سفید شده و ارور 500 میده کسی از دوستان میدونه که چطوری میشه حلش کرد؟ اصلاحیه آپدیت نسخه 1.2.1 منتشر شده که این مشکل رفع شده اون رو دانلود کنید اگر بخوایم در قالب اکترون برای تگ های h1 و h2 و h3 و h4 مطلب بنوسیم تا در سئو بهمون گیر نده کجا باید نوشت؟ تگ H1 برای نام محصولات در صفحه محصول وجود داره. از تگ های H2 به بعد می تونید در توضیحات بلند محصولتون استفاده کنید در قالب الکترون اگر برای ماژول محصولات دلخواه صفحه اصلی چرخش داشته باشه به صورت خودکار جالب تر میشه همین چرخش خودکار اگر برای بلوک تولید کننده ها و برندها باشه هم خوبه البته به صورت یک امکان که بشه انتخاب کرد انشالله برای آپدیت بعدی در نظر خواهیم گرفت سلام برای 1.7 کی منتشر میشود ؟این قالب با توجه به این که بیش از 30 ماژول همراه قالب نیاز به باز طراحی برای نسخه 1.7 دارند این پروسه کمی طولانی تر از انتظار ما شده. اما طراحی قالب برای نسخه 1.7 در پروسه انجام هست واکنش ها : siavash 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jeyshop ارسال شده در تیر 20، 2019 گزارش Share ارسال شده در تیر 20، 2019 اگر بخوایم در قالب اکترون برای تگ های h1 و h2 و h3 و h4 مطلب بنوسیم تا در سئو بهمون گیر نده کجا باید نوشت؟ در صفحه محصولات قبول دارم که نام کالا تگ h1 هستش ولی در home یه پیشنهاد بدین که تگ h1 نام فروشگاه باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 22، 2019 گزارش Share ارسال شده در تیر 22، 2019 در صفحه محصولات قبول دارم که نام کالا تگ h1 هستش ولی در home یه پیشنهاد بدین که تگ h1 نام فروشگاه باشه در صفحه اصلی یک فروشگاه اینترنتی نیازی به تگ H1 نیست. نام فروشگاه در تگ title قرار میگیره واکنش ها : Hamid2day 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hamid2day ارسال شده در تیر 30، 2019 گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2019 برای نصب این قالب میبایست نسخه پرستا هم به روز بشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در تیر 30، 2019 گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2019 سلام برای نصب الکترون نسخه پرستاشاپتون باید 1.6.1.12 به بعد باشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ehsanjj ارسال شده در مرداد 17، 2019 گزارش Share ارسال شده در مرداد 17، 2019 سلام از وقتی آپدیت کردم تایمر پیشنهاد شگفت انگیز با اینکه محصولی تخفیف نخورده با متن متاسفانه فعلا تخفیف ویژه نداریم! نمایش داده میشه قبلا وقتی محصول تخفیف دار نبود نمایش داده نمیشد الان به مشکل خورده لطفا راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مرداد 18، 2019 گزارش Share ارسال شده در مرداد 18، 2019 سلام برای پشتیبانی محصولات تجاری بازارچه از طریق سیستم تیکت اقدام کنید https://ipresta.ir/support موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi86 ارسال شده در مهر 2، 2019 گزارش Share ارسال شده در مهر 2، 2019 با سلام ابعاد بنر اسلایدر در قالب الکترن رو میخواستم بدونم لطفا راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مهر 3، 2019 گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2019 سلام وقت بخیر small: 275*223 medium: 570*223 large: 865*223 سایزدر حالت عادی _________________________________ small: 335*270 medium: 690*270 large: 1045*270 سایز در حالت عریض موفق باشید واکنش ها : mehdi86 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi86 ارسال شده در مهر 6، 2019 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2019 با سلام و خسته نباشید.لطفا در مورد ساخت صحیح و درست لینک برای محصول راهنمایی بفرمایید اگر مقاله یا آموزشی دارید ممنون میشم در اختیارم بزارید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 6، 2019 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2019 ساخت لینک برای محصول که خود پرستا لینک ها رو خودکار میسازه. فقط باید URL بومی رو فعال کرده باشید و بهتره در بخش تب "سئو" موقع وارد کردن محصول عناوین کوتاه پر مفهوم انگلیسی در بخش URL آشنا وارد کنید تا لینک هایی کوتاه تر و ب=مفهومی تر داشته باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
katooniland ارسال شده در مهر 9، 2019 گزارش Share ارسال شده در مهر 9، 2019 سلامآیا امکانش هست نوار پایینی قالب الکترون که به ipresta لینک شده رو حذف کنیم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
katooniland ارسال شده در مهر 9، 2019 گزارش Share ارسال شده در مهر 9، 2019 چرا در قسمت بلاگ الکترون هیچ راهی برای برگشت به فروشگاه نیست!آیا این یه باگ نیست؟ توی نسخه کامپیوتر میشه راهی درست کرد اما وقتی با دیوایس موبایل بازدید میشه هیچ راهی نیست و این یه بن بسته! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ebisat ارسال شده در مهر 9، 2019 گزارش Share ارسال شده در مهر 9، 2019 چرا در قسمت بلاگ الکترون هیچ راهی برای برگشت به فروشگاه نیست! آیا این یه باگ نیست؟ توی نسخه کامپیوتر میشه راهی درست کرد اما وقتی با دیوایس موبایل بازدید میشه هیچ راهی نیست و این یه بن بسته! سوال 1- تا وقتی پشتیبانی 6ماهه قالب برقراره این لینک هم باید باشه مگه با صرف هزینه تا برش دارن سوال 2-خیر باگ نیست، برای دستگاه موبایل دکمه منوی شما در قالب الکترون رفته زیر عبارت MAG راه حل این هست که لوگو رو طوری تنظیم کنید (مثلا کوچکترش کنید)تا دکمه منو نمایان بشه و بتونید روی گزینه ""برگشت به فروشگاه" که ایجاد کردین کلیک کنید. واکنش ها : katooniland 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
majidb ارسال شده در مهر 19، 2019 گزارش Share ارسال شده در مهر 19، 2019 سلام من برای اضافه کردن بلوک سمت راست صفحه محصولات مشکل دارم http://uupload.ir/files/injg_block.png میخوام مثل تصویر پایین نمایان شود http://uupload.ir/files/cc8_block1.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 20، 2019 گزارش Share ارسال شده در مهر 20، 2019 ماژول ناوبری لایه ای یا همون block layered رو فعال و پیکربندی کنید واکنش ها : majidb 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
majidb ارسال شده در مهر 20، 2019 گزارش Share ارسال شده در مهر 20، 2019 تشکر درست شد یک سوال دیگه که داشتم در مورد شاخه ها بود عکس های نمای شاخه ها را عوض کردم ولی عکسها در سایت نمایش داده نمیشه. کامپایل . پاک کردن حافظه و بند انگشتی اجرا کردم منتها همچنان عکسها نمایش داده نمیشه. قالب به پیشفرض برمیگرداننم نمایش داده میشه و در الکترون خیر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در مهر 21، 2019 گزارش Share ارسال شده در مهر 21، 2019 درود برای اینکه در منو سایت تصویر بذارید به راهنمای قالب مراجعه کنید : http://ipresta.ir/idemo/themes/b/electron5/content/7-electron-guid#menu در صورتی که میخواهید در صفحه شاخه ها تصویر مدنظرتون رو آپلود کنید باید حالت صفحه شاخه ها رو به مدرن تغییر بدید. از پیکربندی ماژول تنظیمات قالب دسترسی دارید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
majidb ارسال شده در مهر 22، 2019 گزارش Share ارسال شده در مهر 22، 2019 درود برای اینکه در منو سایت تصویر بذارید به راهنمای قالب مراجعه کنید : http://ipresta.ir/idemo/themes/b/electron5/content/7-electron-guid#menu در صورتی که میخواهید در صفحه شاخه ها تصویر مدنظرتون رو آپلود کنید باید حالت صفحه شاخه ها رو به مدرن تغییر بدید. از پیکربندی ماژول تنظیمات قالب دسترسی دارید موفق باشید تمام مرااحل دقیق مثل راهنما اول آیکون و بعد تصویر آپلود میکنم فقط آیکون عوض میشود. تمام مطالب سایت مو به مو انجام دادم عکس نمای دسته بندی و بند انگشتی منو راحت عوض میشه ولی تصویر کوچک دستبندی هیچ تغییری نمیکنه. سایز عکس دقیق مثل پیشفرض کردم. دیگه نمیدونم باید چیکاری انجام دهم ماژولی باید تغییر کنه ؟ یا اینکه در تنظیمات تصاویر کاری باید انجام دهم؟ کامپایل کردم حافظه موقت پاک کردم بند انگشتی دوباره ایجاد کردم کاری نبود که نکردم دیگه کلافه شدم در یک سایت خوندم در بعضی از قالبها برای خواندن یک عکس از یک نام بخصوص استفاده شده که باید در تنظیمات >تصاویر اون نام با سایز ایجاد کرد. فقط این کار نکردم چون نمیدونستم از چه نامی استفاده شده لطف کنید اگر کار دیگه ای باید انجام بدم بگید انجام دهم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در مهر 22، 2019 گزارش Share ارسال شده در مهر 22، 2019 احتمالا مشکل از کش پرستاشاپ و مرورگر تون هست. از منو پارامترهای پیشرفته >> کارایی برروی آیکون "پاک کردن حافظه نهان" کلیک کنید. و در بخش کاربری با ctrl+F5 کش مرور گر رو خالی کنید. چنانچه مشکلتون رفع نشد تیکت بزنید تا بررسی بشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
katooniland ارسال شده در مهر 22، 2019 گزارش Share ارسال شده در مهر 22، 2019 تمام مرااحل دقیق مثل راهنما اول آیکون و بعد تصویر آپلود میکنم فقط آیکون عوض میشود. تمام مطالب سایت مو به مو انجام دادم عکس نمای دسته بندی و بند انگشتی منو راحت عوض میشه ولی تصویر کوچک دستبندی هیچ تغییری نمیکنه. سایز عکس دقیق مثل پیشفرض کردم. دیگه نمیدونم باید چیکاری انجام دهم ماژولی باید تغییر کنه ؟ یا اینکه در تنظیمات تصاویر کاری باید انجام دهم؟ کامپایل کردم حافظه موقت پاک کردم بند انگشتی دوباره ایجاد کردم کاری نبود که نکردم دیگه کلافه شدم در یک سایت خوندم در بعضی از قالبها برای خواندن یک عکس از یک نام بخصوص استفاده شده که باید در تنظیمات >تصاویر اون نام با سایز ایجاد کرد. فقط این کار نکردم چون نمیدونستم از چه نامی استفاده شده لطف کنید اگر کار دیگه ای باید انجام بدم بگید انجام دهم متاسفانه بنده هم با مشکل شما مواجه شده ( چند ماه پیش که الکترون رو تازه تهیه کرده بودم) هر چقدر تلاش کردم مشکل حل نشد و یه جوری بیخیال شدم حتی مشکل من با بقیه قابلیتها صفحه مثل "ماژول بلوک های دلخواه " هم بود که تصویری رو نمیتونم عوض کنم و هر چقدر آپلود میکردم و کش خالی میکردم حتی از مسیر هاست هم عوض میکردم فایده نداشت در آخر به یه جواب نسبی رسیدم که به خاطر کش لایت اسپید هاست این مشکل حل نمیشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hosseini ارسال شده در مهر 24، 2019 گزارش Share ارسال شده در مهر 24، 2019 سلام می تونید تیکت بزنید اطلاعات ورود به هاست و مدیریت پرستاشاپ تون رو ارسال کنید تا توسط کارشناسان ما براتون بررسی بشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
majidb ارسال شده در آبان 10، 2019 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2019 سلام کدی که سایت enamad ارسال کرده است در ماژول نماد و اعتماد قالب الکترون میگذارم ولی نماد در سایت نمایش پیدا نمیکند کار خاصی باید انجام دهم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آبان 10، 2019 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2019 سلام خیر- کار خاصی نیاز نداره کافیه کدتونو بذارید تا نماد نمایش داده بشه. اگر نمایش داده نمیشه باید از سمت سایت نماد مشکل رو پیگیری کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .