dvdlar2005 ارسال شده در مهر 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2012 سلاممن یک فروشگاه دارم که هم محصولاتش دانلودیه و هم به صورت DVD به فروش می رسهچند تا سوال دارم:1-محصولات فروشگاه من هم دانلودی است و هم خرید dvd.برای این کار باید دوبار محصول را وارد کنم یا فقط یک بار کافی است؟2-حجم فایلهای آپلودی من بسیار بالاست.میشه با نرم افزار های مختلف از طریق ftp آپلود کرد و در قسمت محصولات گذاست؟3- میشه کاری کرد که لینک های دانلود مدام تغییر کند.یعنی کاربر نتواند لینک را در اختیار دیگران قرار داد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مهر 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2012 1 : خير - يك بار ايجاد مي كنيد ولي همون محصول به برگه تركيب ميريد و دو جهت براي سفارش رو مي سازيد مثلا يكي با ديويدي يكي دانلودي2 : در قسمت تنظيمات فروشگاهتون حجم رو مي تنيد تغيير بديد و يا راه كارهايي كه قبلا بحثش شده در انجمن و مي تونيد جستجو كنيد3 : ميتونيد براي لينك دانلودتون محدوديت زمان - محدوديت تعداد دانلود و ... ايجاد كنيد و ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2012 لینک های دانلودی کد هستند و کاربر نمیتونه به دیگران بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dvdlar2005 ارسال شده در مهر 14، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2012 1 : خير - يك بار ايجاد مي كنيد ولي همون محصول به برگه تركيب ميريد و دو جهت براي سفارش رو مي سازيد مثلا يكي با ديويدي يكي دانلودي2 : در قسمت تنظيمات فروشگاهتون حجم رو مي تنيد تغيير بديد و يا راه كارهايي كه قبلا بحثش شده در انجمن و مي تونيد جستجو كنيد3 : ميتونيد براي لينك دانلودتون محدوديت زمان - محدوديت تعداد دانلود و ... ايجاد كنيد و ... خوب من یک بار این کار رو کردمولی وقتی کاربر می زنه DVD محصول قسمت حمل کالا چیزی نشان نمیدهد.چرا که محصول از نوع دانلودی هست.حال چکار کنم؟منظورم از قسمت دوم سوالم این بود که چون اینترنت ما زغالی هست ومشخص نیست کی قطع یا وصل میشه اگر وسط آپلود یک فایل 1 گیگ حتی یک بار قطع 1 ثانیه ای بشه دوباره باید از نو از اول آپلود بشه.من به خاطر همین از نرم افزار Filezella استفاده میکنم.میشه بعد از آپلود با فایل زیلا لینک را یک جوری کد کرد و تغییر داد؟ باتشکر از پاسخگویی همه دوستان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2012 محصولات دانلودی رو نمیشه به صورت غیر دانلودی فروخت. باید دو محصول جدا تعریف کنیدبرای کد کردن محصول میتونید اول یک فایل کم حجم به جای فایل بزاید و بعد یک فایل که اضافه میشه رو ÷یدا کنید و به جای اون قرار بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مهر 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 15، 2012 بله اگه هدف عوض ميشه و دانلودي و غير دانلودي ميشه بايد جدا محصول بسازيدبرای کد کردن محصول میتونید اول یک فایل کم حجم به جای فایل بزاید و بعد یک فایل که اضافه میشه رو ÷یدا کنید و به جای اون قرار بدیدفكر نكنم به اين راحتي ها باشه و بايد امتحان كنيد ولي نظر من اينه كه شما خود هدف دانلودي رو توي ساخت محصول نزاريد بلكه يه عكس مثلا يا يه نت پد كه لينك دانلودي كه توي هاستتون قبلا اپلود كرديد توش باشه ولي اين كار ديگه امنيتش از بين ميره و طرف مي تونه لينك رو به زاران نفر بده ولي روشي كه هست مي تونيد بعد از خريد توسط طرف تا 24 ساعت لينك رو سالم نگه داريد و پس از اون فايل رو توي هاست جابجا كنيد و يه لينك ديگه تشكيل شه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 15، 2012 روشی که گفتم خودم تست نکردم ولی یکی از دوستان تست کرده و جواب میدهمیتونید فایل رو برای شخص ایمیل هم بکنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dvdlar2005 ارسال شده در مهر 15، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 15، 2012 حالا یک سوال دیگهمیشه برای یک محصول دانلودی چند فایل با لینک کد شده قرار داد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مهر 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 15، 2012 به طور طبيعي با هسته پرستا خير نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dvdlar2005 ارسال شده در مهر 15، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 15، 2012 به طور طبيعي با هسته پرستا خير آیا ماژولی برای این کار وجود دارد؟؟؟خیلی مهم هست لطفا کمکم کنیدمحصولات سایت من همش فایل با حجم زیاد استبرای نمونه حجم یکی از محصولات 10 فایل 1 گیابایتی هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مهر 16، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 16، 2012 من نديدم ولي شايد بشه با تغيير هسته اين عمل رو انجام داد كه بنده تست نكردم ولي بهترين كاري كه مي تونيد بكنيد به نظر من اينه كه فايل هاتون رو با برنامه اپلود كنيد سپس فايل خريداري شده حاوي پسورد اين فايل ها باشهيعني فايل هاي رار بسازيد كه پسورد داشته باشه و طرف مي خره فقط پسوردشون رو مي خره اين روند روند بيشتر سايت هاي اينترنتي فروش فايل هستدر نظر لو رفتن پسورد هم نگران نباشيد چون rar پسوردش به اين راحتي ها باز نميشه ولي از اون ور بعد هر خريد بايد پسورد فايل رو عوض كنيد و يا خيلي حرف اي بخوايد فكر كنيد من بودم براي كسي كه مي خواد يك گيگ دانلود كنه يه اتوران مي نوشتم و روي سيستم طرف قفل مي زاشتم با برنامه هاي لايسنس سازي و عين مثلا كد تلفني مشتري كد رو مي خره و تنها روي سيستم خودش هم عمل مي كنه نه جاي ديگه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 16، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 16، 2012 اين روند روند بيشتر سايت هاي اينترنتي فروش فايل هستدر نظر لو رفتن پسورد هم نگران نباشيد چون rar پسوردش به اين راحتي ها باز نميشه ولي از اون ور بعد هر خريد بايد پسورد فايل رو عوض كنيد و يا خيلي حرف اي بخوايد فكر كنيد من بودم براي كسي كه مي خواد يك گيگ دانلود كنه يه اتوران مي نوشتم و روي سيستم طرف قفل مي زاشتم با برنامه هاي لايسنس سازي و عين مثلا كد تلفني مشتري كد رو مي خره و تنها روي سيستم خودش هم عمل مي كنه نه جاي ديگه اینم یک راهکاره که دوست عزیزمون فرمودن ولی ..این روند خیلی طولانی و در دسرساز میشه ، بهترین کار اینه که اگه از لحاظ هزینه مشکلی ندارید بگردید تو خود سایت پرستاشاپ انگلیسی ببینید ماژولی برای اینکار داره یا نه . اگه داشته باشه خریداری کنید و الا اگه تعداد فروشتون بالاباشه از عهده این کارا برنمیاین که هی رمز عوض کنید و دوباره آپلود کنید و .. کلی دردسر داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .