yashi ارسال شده در اسفند 23، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 23، 2012 من یه مشکل دارم به مرحله انتخاب شیوه پرداخت که میرسم و روی زرین پال میزنم بر میگرده به مرحله اول خرید !!! کسی نیست به ما کمک کنه ایا ؟!اینم آدرس سایت خودتون ببینید : chapic.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در اسفند 23، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 23، 2012 شما پرداخت مهمان رو غیر فعال کن ببین حل میشه مشکلت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yashi ارسال شده در اسفند 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 24، 2012 شما پرداخت مهمان رو غیر فعال کن ببین حل میشه مشکلتاره پرداخت مهمان رو که غیر فعال کردم کار کرد !!!!!!اما چه کنم که تو حالت پرداخت مهمان هم مشکلی نباشه !!؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 24، 2012 فعلا در برنامه ما نیست تا مشکل این ماژول رو رفع کنیم.موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در اسفند 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 24، 2012 ماژول مشکلی نداره تا جایی که تست کردم و مشکل می تونه از خیلی جاهای دیگه که مربوط به شماست می شه می تونید مشکل رو با تیکت به بخش پشتیبانیش در میون بزارید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yashi ارسال شده در اسفند 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 25، 2012 با جناب دانوش صحبت کردم برا این مشکل که گفتن پرداخت مهمان و زرین پال این مشکل رو داره و برنامه ای هم برا حل این مشکل ندارن !! :-؟؟در واقع باید همه این مشکل رو داشته باشن .چون اگه با کاربر بخواد خرید کنه مشکلی نیست فقط مهمان نمیتونه پرداخت آنلاین کنه !! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 25، 2012 با جناب دانوش صحبت کردم برا این مشکل که گفتن پرداخت مهمان و زرین پال این مشکل رو داره و برنامه ای هم برا حل این مشکل ندارن !! :-؟؟در واقع باید همه این مشکل رو داشته باشن .چون اگه با کاربر بخواد خرید کنه مشکلی نیست فقط مهمان نمیتونه پرداخت آنلاین کنه !!دوستان این ماژول رو قبلا اصلاح کرده بودیم و یک بنده خدایی هزینه کرده بود واسش اصلاح کرده بودیم و تو انجمن رایگان گذاشته بود ، تاپیک رو نمیدونم کجاست ، ولی اگه جستجو کنید پیدا میکنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yashi ارسال شده در اسفند 26، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 26، 2012 با جناب دانوش صحبت کردم برا این مشکل که گفتن پرداخت مهمان و زرین پال این مشکل رو داره و برنامه ای هم برا حل این مشکل ندارن !! :-؟؟در واقع باید همه این مشکل رو داشته باشن .چون اگه با کاربر بخواد خرید کنه مشکلی نیست فقط مهمان نمیتونه پرداخت آنلاین کنه !!دوستان این ماژول رو قبلا اصلاح کرده بودیم و یک بنده خدایی هزینه کرده بود واسش اصلاح کرده بودیم و تو انجمن رایگان گذاشته بود ، تاپیک رو نمیدونم کجاست ، ولی اگه جستجو کنید پیدا میکنید .گشتم نبود بگرد شاید پیدا کنی :دیجونه خودم 30 دقیقه دارم سرچ میکنم تو کل انجمن رو چیزی نیافتم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 26، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 26، 2012 من خودم هم پیدا نکردم ، اما فکر کنم بود ، به هر حال پرداخت مهمان ب اثبت نام فرقی نداره اصلا ، یعنی تو پرداخت مهمان هم مشتری شما همون فیلدهای ثبت نام رو پر میکنه !!! به جز دو فیلد کمتر شاید . بنابارین پرداخت مهمان رو غیرفعال کنید و بذارید هون ثبت نام معمولی بمونه خیلی بهتره چون مزیتی نداره اصلا . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ashkan7 ارسال شده در فروردین 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2013 سلام دوستان من با ارور نمی توان ماژول (های) مورد نظر را بارگیری کرد:zarinpalpayment (خطا در تحلیل /modules/zarinpalpayment/zarinpalpayment.php)zarinpalpayment (کلاس موجود پیدا نشد /modules/zarinpalpayment/zarinpalpayment.php)ماژول رو به صورت دستی نصب کنید (اون رو داخل پوشه ی Modules بریزید و خارج "Extract" کنید)ماژول رو هم زیپ کردم و درون modules آنزیپش کردم ولی بازهم ارور بالا نمایش داده میشه اگه میشه سریع راهنماییم کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 11، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2013 نسخه پرستا شاپتون 1.4 هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ashkan7 ارسال شده در فروردین 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2013 نه 1.5 هستش اگه روی 1.4 صد درصد اجرا میشه بگین تا 1.4 رو آپ کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 12، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2013 این ماژول برای نسخه 1.4 هستش و با اون سازگاره و روی 1.5 تستش نکردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ashkan7 ارسال شده در فروردین 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2013 شما می تونید روی 1.5 من تستش کنید اگه میشه سریع جوابمو بدین که واقعا احتیاج دارم اگه می تونید رمزمو بدم تا انجامش بدین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
microsoft2011 ارسال شده در مهر 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 16، 2013 سلام خسته نباشید من هم احتیاج دارم واسه 1.5 اگه جواب میده بگین تا نصب کنم مرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
microsoft2011 ارسال شده در مهر 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 20، 2013 سلام لطفا یک نفر جواب بده ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tlsd21 ارسال شده در مهر 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 18، 2014 سلام به همه دوستان آیا درگاه پرداختی برای پرستاشاپ 1.6 هست ؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 19، 2014 سلامهر سوال رو در بخش مربوط به خودش مطرح کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در مرداد 31، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 31، 2015 این ماژول برای 1.6.0.14 درست کار نمیکنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .