admin ارسال شده در آذر 4، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2011 دوستان خوشبختانه مشکل ماژول زرین پال برای پرستاشاپ 1.4.6 هم حل شده و و ماژول زرین پال با تمام نسخههای 1.4 سازگار شده است. تغییرات این نسخه: به روز رسانی توابع برای پرستا 1.4قرار گرفتن ماژول در بخش "پرداخت و خرید" بعد از نصبارتقای نسخه http://www.presta-shop.ir/downloads/pics/zarinpal.png نکته: واحد پول این ماژول تومان است. نیازی نیست واحد پول پیش فرض خود را تغییر دهید، فقط کافی است این ماژول را روی تومان محدود کنید. برای این کار :بخش مدیریت » پرداخت » برای زرین پال تومان را علامت بزنید.توجه کنید که تنظیمات تومان و ریال را باید به درستی انجام داده باشید.پشتیبانی ماژول پرداخت زرین پال برای پرستا شاپ در همین تاپیک برای دریافت رایگان این ماژول از بازارچه اینجا کلیک کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
a1367h ارسال شده در دی 14، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 14، 2011 سلام.اگه میشه واسه کسایی که تازه وارد هستن مثل من بیشتر توضیح بدید.من توی سایت زرین پال هم عضو شدم.یه کد داده به اسم شماره حساب زرين پال.این کد رو باید در صفحه تنظیمات ماژول وارد کنم یا خیر؟لطفا بیشتر راهنمایی کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 15، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 15، 2011 بله دوست عزیز همون کد رو در بخش پیکربندی ماژول وارد کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 16، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 16، 2011 سلام به همه دوستان محترمببخشید من نمیتونم این ماژول رو نصب کنم . خطا میده :The following module(s) couldn't be loaded:zarinpalpayment (parse error in /modules/zarinpalpayment/zarinpalpayment.php)zarinpalpayment (class missing in /modules/zarinpalpayment/zarinpalpayment.php)من از نسخه 1.4.5.1 دارم استفاده میکنماگه میشه لطف کنید راهنمایی کنید . خیلی نیاز دارم به این ماژول . دمتون گرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 16، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 16، 2011 ماژول رو به صورت دستی نصب کنید (اون رو داخل پوشه ی Modules بریزید و خارج "Extract" کنید)البته این نسخه جدید اومده و بنده هنوز بررسیش نکردم. ممکنه اصلا با این نسخه ی جدید سازگار نباشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masooumi ارسال شده در دی 18، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 18، 2011 شما لطف کنید یه تیکت به زرین پال بزنید و از اون ها بپرسید خطا کد -1 مربوط به چی هست چون بنده اطلاعی از کدهای خطای زرین پال ندارم. بعدش ببینم میشه مشکل رو حل کرد یا خیر موفق باشید درودراهنمای وب سرویس زرین پال و لیست خطا ها رو می تونید در آدرس زیر مشاهده نمایید:https://www.zarinpal.com/pages/labs/webservice-help/ و خطای منفی 1 هم یعنی اینکه اطلاعات ارسالی به زرین پال ناقصه ، یعنی یا یکی از اطلاعات ارسال نمیشه یا مقدارش معتبر نیست. مثلا ممکنه مبلغ پرداخت ارسال نشه یا مقدارش اشتباه ارسال بشه (مقدار صفر) یا هر کدوم از مقادیر merchantID,amount,redirectUrl,desc,ref au با سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masooumi ارسال شده در بهمن 10، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 10، 2011 آقای معصومی اگر این کار رو انجام بدید که واقعا لطف کردید چون الان درگیر مسائلی هستم که به زودی در انجمن خبرش رو خواهم داد. خیلی ممنون میشم اگه جنابعالی بتونین این لطف رو در حق بنده بکنید موفق باشید بررسی شد و خوشبختانه ماژول مشکلی نداشت و خرید با موفقیت انجام میشود.(با آخرین نسخه منتشر شده در انجمن شما تست شد) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
apicks ارسال شده در بهمن 14، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 14، 2011 سلام من هم خطای منفی 2 دارمببینید باید از زرین پال درخواست درگاه پرداخت بکنیم یا لازم نیست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 14، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 14، 2011 خطای منفی دو مربوط به نامعتبر بودن وبسرویس میباشد. باید در تنظیمات آی پی خودتون رو تصحیح کنید (باید اون فایلی که برای آپلود روی هاستتون دادن رو دوباره بریزید و آی پی رو تصحیح کنید) موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
apicks ارسال شده در بهمن 14، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 14، 2011 خیلی ممنون از جوابتونکدوم فایل منظورتون هست؟من فقط یک ماژول نصب کردم همین. بعد ببخشید باید از زرین پال درخواست درگاه پرداخت بکنیم یا لازم نیست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 14، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 14، 2011 بله برای استفاده از این ماژول باید در زرین پال عضو بشین و درگاه بگیرین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 16، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 16، 2011 دوستان ماژول با تمام نسخه های 1.4 سازگار شده (حتی 1.4.6.2) و تست شده.موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
omid مهمان ارسال شده در اسفند 24، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 24، 2011 دوستان یه سوالیکی از قوانین زرین پال قرار دادن لوگوی زرینپال در فروشگاه هستشآیا حتما باید این کار رو انجام داد ؟این کد رو کجا اصلا باید گذاشت ؟ZarinPal Receptive Websites نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در اسفند 24، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 24، 2011 قانون اجباري نيستزيادي جدي نگيريد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 26، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 26، 2011 اجباری نیست ولی به فروشگاهتون اعتبار میده. می تونید کدش رو در فایل tpl قالب (بسته به جایی که می خواین) قرار بدید یا از ماژول بلوک html استفاده کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
lib-lord ارسال شده در اردیبهشت 26، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 26، 2012 سلامچطور می تونم لوگوی پرداخت زرین پال را در قالب سایتم قرار بدم ؟ آیا با نصب ماژول لوگوی درگاه هم اضافه می شود و یا اینکه باید دستی اقدام کرد ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 26، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 26، 2012 از ماژول تبلیغات در همه جا استفاده کنید که تو بازارچه هم موجوده . بعدش ناد پد ویندوز رو باز کنید و اون کدی که زرین پال بهتون میده رو کپی کنید توش و موقع ذخیره کرده به آخر اسم اینو اضافه کنید : .htmlبا این کار یه صفحه اچ تی ام ال براتون ساخته میشه که میتونید از طریق ماژول تبلیغات در همه جا اونو تو قسمتی که میخواین نشون بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
esi_n2002 ارسال شده در خرداد 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 7، 2012 عدم بارگيري ماژول(هاي) زير:بنا به دلایل منع محدودیتی حافظه تمامی ماژول ها نمی توانند بارگذاری شوند. لطفا مقدار memory_limit را در تنظیمات سرور خود بالا ببرید http://pajoohesh.in/img/admin/warn2.pngهیچ ماژول پرداختی نصب نشدهمشکل چیه ؟ کسی میتونه کمک کنه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 8، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 8، 2012 از سرویس دهنده ی هاستتون درخواست کنید تا مقدار memory_limit رو در هاستتون افزایش بدن. مشکل از هاست شماست موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
galina ارسال شده در خرداد 8، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 8، 2012 فايل تست آي پي كه زرين پال براي آپلود روي هاستتون گذاشته رو بايد از آدرس زير بگيريد https://ir.zarinpal.com/pages/labs/testip/تست آي پي رو از حالت فشرده خارج كنيد و روي هاستتون قرار بديد و آدرس اون رو توي مرورگر وارد كرده و آي پي نمايش داده شده رو توي قسمت در خواست درگاه پرداخت وارد كنيد.https://ir.zarinpal.com/users/request_webservice نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irantaze ارسال شده در خرداد 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 17، 2012 عدم بارگيري ماژول(هاي) زير:zarinpalpayment (خطای تجزیه در /modules/zarinpalpayment/zarinpalpayment.php)zarinpalpayment (کلاس گمشده در /modules/zarinpalpayment/zarinpalpayment.php)این خطا ماله چیه دوستان؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 18، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 18، 2012 این خطا مربوط به ناقص بودن ماژوله. ماژول رو از همینجا دانلود کردید؟ نسخه ی پرستا شاپتون چنده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irantaze ارسال شده در خرداد 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 18، 2012 1.4.6.2نه از زرین پال دانلود کردماز فروشگاه شما میخوام دانلود کنم وقتی پرداخت رو میزنم گیر میکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 18، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 18، 2012 با مرورگر دیگه امکتحان کنید و از بازارچه دانلود کنید درست میشه. فایلی که توی سایت زرین پاله با نسخه ی 1.4.4.1 فقط سازگاره ولی نسخه ی بازارچه با تمامی نسخه های 1.4 سازگاره موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irantaze ارسال شده در خرداد 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 18، 2012 امتحان کردم وقتی نهاییش میکنم در حال لودینگ گیر میکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .