hamed59 ارسال شده در مهر 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 25، 2012 سلام وقتی که روی قسمت صورتحساب در قسمت سفارش کلیک می کنم یک فایل pdf را برای من ایجاد می کند که متاسفانه قسمتهای فارسی آن بصورت علامت سوال یا چیزهای دیگر نمایش داده می شود . لطفا برای رفع این مشکل مرا راهنمایی کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 25، 2012 نسخه پرستاشاپ خودتون رو اعلام کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مهر 26، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 26، 2012 از اخرين نسخه ارايه شده در اين انجمن بهره بگيريد چون اين سازگاري انجام شده روي نسخه بومي سازي شده خودمون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamed59 ارسال شده در مهر 26، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 26، 2012 نسخه مورد استفاده من 1.4.6.2 می باشد . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مهر 26، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 26، 2012 تنظيمات در برگه PDF مديريت فروشگاه رو تغيير داديد و يا تغييراتي در فايل ها و كد نويسي انجام داديد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 26، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 26، 2012 آخرین اصلاحیه برای این نسخه رو نصب کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamed59 ارسال شده در مهر 28، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 28، 2012 هیچ کد نویسی جدیدی نداشتم . کلا تازه این قسمت رو دیدم و وقتی امتحانش کردم دیدم برای متون فارسی درست کار نمی کنه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 28، 2012 آیا اصلاحیه رو نصب کردید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .