hamid659 ارسال شده در مهر 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 27، 2012 سلام دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید کالاهایی رو برای تست فروشگاه خرید کردیم بعد اونها رو پاک کردیم اما در قسمت اما در قسمت مدیریت - سفارشها گزینه ای برای دیلت کردن نداره وهنوز نمایش داده میشه لطفا راهنمایی بفرمایید که سفارش های لغو شده را چطوری باید پاک کرد ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مهر 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 27، 2012 پرستا به دليلي امنيتي اين مورد رو نذاشته ولي عملا اين قابليت در پرستا هست در اصل شما بايد سفارشي كه تست انجام داديد واردش شويد و محصولات رو تيك زده و لغو سفارش رو برگزينيد تا محصلات به انبار بازگشت داده شده و وضعيت اون سفارش رو هم خودكار به لغو شده تغيير پيدا مي كنه و اين الگوريتم ويژه پرستا است ولي به هر حال من در 1.3 با اين عمليات اين قابليت نهفته رو كه گفتم به دليل امنيتي خود پرستا نذاشته بود براي يكي از مشتري هايي كه مثله شما اين مورد اذيتش مي كرد فعال كرده بودم حالا براي 1.4 هم فكر كنم به همين منوال بايد باشه admin/tabs/AdminOrders.php خط زیر و توش پیدا کنید :$this->colorOnBackground = true; كد زير را زیر خط بالایی قرار بدید یا اضافه کنید:$this->delete = true; نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamid659 ارسال شده در مهر 27، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 27، 2012 با تشکر و ممنون ازپاسخگویی شما دوست عزیز نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مهر 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 27، 2012 براي سپاس گذاري لطفا از دكمه سپاس يا دادن اعتبار (با كليك بر روي عدد روبروي اعتبار زير آواتار هر كاربر) استفاده كنيد خواهش مي كنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mbm51 ارسال شده در تیر 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 20، 2013 سلاممن مشابه همین مشکل رو تو وریژن جدید دارم.بعنوان تست دو بار خرید کردم.یکی رو زدم حمل و یکی رو زدم لغو و الان میخام دیلت کنم نمیتونم. ولی تو قسمت tab اون فایلی که گفتین رو نمی بینم.فقط یه فایل هست index نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 20، 2013 نیاز به ویرایش هیچ کدی ندارین ، ماژول ضمیمه شده رو دانلود و نصب کنید . در پیکربندی این ماژول احتیاط کنید ، اشتباه کنید و بزنید همه چیز رو پاک کنید پای خودتون هست . با نسخه 1.4 و 1.5 سازگاره و کاملا فارسی هست بازم میگم احتیاط کنید در پیکربندی پایینش یه دکمه داره که برای حذف تمامی سفارشات هست و اشتباهی رو اون کلیک نکنید که بیچاره میشین ;) فقط رو فعال سازی دکمه حذف تو پیکربندی کلیک کنید و بعد برین تو بخش سفارشات و هر سفارشی رو دوست داشتین حذف کنید .deleteorders.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamed323 ارسال شده در مهر 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2014 برای نسخه 1.6 نصب کردم فقط این پیغام اومد..اما جایی تو ماژول ها پیداش نکردمماژول با موفقیت دانلود شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2014 واسه نسخه 1.5 هست دوست عزیز ، نوشتم برای کدوم نسخه هست . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در آبان 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2014 برای نسخه 1.6 نصب کردم فقط این پیغام اومد..اما جایی تو ماژول ها پیداش نکردمماژول با موفقیت دانلود شدرو سخه 6.6 استفاده شد و بدون مشکل کار کرد این ماژول با نام حذف سفارشات اضافه میشود فهرست ماژول ها +مدیریت +حذف سفارشات نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amineng ارسال شده در اسفند 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 8، 2014 برای نسخه 1.6 نصب کردم فقط این پیغام اومد..اما جایی تو ماژول ها پیداش نکردمماژول با موفقیت دانلود شدرو سخه 6.6 استفاده شد و بدون مشکل کار کرد این ماژول با نام حذف سفارشات اضافه میشودسلاممنظور از "اضافه می شود" توی نسخه بعدی هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .