aminamin ارسال شده در مهر 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 30، 2012 سلام اين قالب رايگان هست از دوستان كسي هست زحمت فارسي سازي را بكشه http://localhostr.com/file/Xdsadoou92qx/56.PNG نمايش دموي آنلاين سايت سازنده قالب و توضيحات كامل vp_beststore_theme.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
p3ym4n ارسال شده در مهر 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 30، 2012 قالب قشنگیه ، ارزش فارسی سازی داره ، من دقیقاً نمی دونم که برای فارسی سازی چه کار هایی باید انجام بشه ، اگه کسی راهنمایی کنه واسش وقت میزارم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 30، 2012 من این قالب رو فارسی کردم اما حالا هرچی میگردم نمیدونم کجا گذاشتمش :دیایشالا اگه دوباره وقت کنم به صورت دوجهته فارسیش میکنم. البته اگه دوستان دیگه تمایل دارن این کار رو انجام بدن همینجا اعلام کنن با کمال میل میپذیرم موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aminamin ارسال شده در مهر 30، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 30، 2012 سلام دوستان اگه لطف كنند زودتر اقدام به اين كار كنند كمك بزرگي كردند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aminamin ارسال شده در آبان 3، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 3، 2012 سلام كسي از دوستان قبول نكرد قالب را فارسي كنه؟ آموزشي براي اين كار تو انجمن هست كه بشه اين كار را انجام داد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آبان 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 4، 2012 به بخش اموزش انجمن مراجعه كنيد! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mortaza2006 ارسال شده در آبان 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 4، 2012 سلام كسي از دوستان قبول نكرد قالب را فارسي كنه؟ آموزشي براي اين كار تو انجمن هست كه بشه اين كار را انجام داد؟ فکر نکنم کسی این کار رو کسی اینجا انجام بده مگر اینکه خودت انجام بدی پس فردا که سرم خلوت شد حتما قالب رو فارسی شده اش میزارم نگران نباشید میتونید توی سایتم هم پیگیر باشید.یاحق نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aminamin ارسال شده در آبان 6، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 6، 2012 سلام دوستي كه قرار بود پس فردا قالب را فارسي كنه آيا اين زحمت را كشيده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mortaza2006 ارسال شده در آبان 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 7، 2012 سلام دوستي كه قرار بود پس فردا قالب را فارسي كنه آيا اين زحمت را كشيده یادم رفته بود بزارم واسه دانلود میتونید دانلود کنید از این جاموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aminamin ارسال شده در آبان 22، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 22، 2012 سلام من قالب را نصب كردم ولي قالب فارسي نيست ميتونيد از عكسي كه در پيوست هست ببينيد http://up.persianthem.ir/uploads/13456687711.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mortaza2006 ارسال شده در آبان 23، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2012 شما کش رو پاک کنید با کامپایل اجباری و اینا و در ضمن نسخه شما هم اخرین نسخه موجود در انجمن باشه در غیر این صورت قالب هیچ مشکلی نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aminamin ارسال شده در آبان 26، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 26، 2012 سلام ميشه بگيد كش را از كجا بايد پاك كنم . از داخل فروشگاه يا هاست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در آبان 26، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 26، 2012 سلام ميشه بگيد كش را از كجا بايد پاك كنم . از داخل فروشگاه يا هاست منظور کش مرورگره مثل اينترنت اگسپلورر يا کروم يا فاير فاکس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aminamin ارسال شده در آبان 27، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2012 سلاممن هر كاري ميكنم فارسي نميشه ميتونيد از دموي زير ببينيدhttp://shop.joomlafars.ir/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aminamin ارسال شده در آبان 27، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2012 دوستان خيلي گذشت كسي هيچ جوابي نداد مجبور شدم قالب را به حالت اول تغيير بدم .چون اينجوري فارسي نميشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2012 شما نسخه پرستاشاپ خودتون رو اعلام کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aminamin ارسال شده در آبان 30، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2012 نسخه پرستا شاپ من PrestaShop™ 1.4.4.1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2012 قالب رو چطور نصب کردید؟ من احساس میکنم شما فایل های قالب رو به درستی در جای خودش قرار نمیدی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aminamin ارسال شده در آبان 31، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2012 من وارد هاست شدم و پوشه قالب را درپوشه template پرستا شاپ آپلود كردم و بعد اكسترا كردممثل باقي قالبها كه نصب ميكردم اينم نصب كردم اونا كار ميكنند ولي اين درست مياد ولي فارسي نه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2012 پیشنهاد میکنم از طریق ماژول وارد سازی قالب این قالب رو نصب کنید. اینجوری تنظیمات و جایگاه ها رو از فایل xml میگیره و خودش تنظیم میکنه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2012 اگر فایل fa.php وجود داره که باید فارسی باشه. اگر اقا مرتضی فایل زبان این قالب رو هم جداگانه بذاره ممنون میشم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aminamin ارسال شده در دی 4، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 4، 2012 سلامميشه راهنمايي از طريق ماژول وارد سازي چطوري بايد نصب كنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 4، 2012 کاری نداره که ، میرین تو پیکربندیش ، فایل زیپ شده رو انتخاب میکنید از کامپیوتر خودتون و آپلود رو میزنید وقتی آپلود شد فقط next رو بزنید و به تنظیمات کاری نداشته باشین ، فقط در مرحله ای که ازتون میپرسه کدوم ماژول فعال بشند شما تیک همه رو بزنید ، حله نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aminamin ارسال شده در دی 5، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2012 سلام من از هر راهي كه ميشد اين قالب رانصب كردم آخرش هم اين قالب براي من راست چين نشد كه نشد . از دوستان كسي از زحمت را قبول ميكنه قالب را براي من نصب كنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2012 من احساس میکنم شما از نسخه 1.4.4.1 استفاده می کنید و آخرین اصلاحیه این نسخه رو استفاده نکردید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .