saeedsobhkhiz ارسال شده در مهر 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 31، 2012 سلامببینید من برای مشتری سایتم قسمت همکاری ایجاد کردم . مشتری میاد و 20 تا موس انتخاب میکنه و بعد با من تماس میگیره قیمت همکاری بهش میگم کلش طبق سایت شده 400 هزار تومان ، قیمت همکاری میشه 380 .خوب اینجا من باید چکار کنم با توجه به اینکه نمی خواهم تخفیف روی این محصول وجود داشته باشه و مشتری باید از من شماره حساب بگیره و پول را واریز کنه . امکان این هست که ماژولی باشه که یک بخش در فروشگاه فعال بشه که وصل باشه به پرداخت آنلاین سایت و مشتری هر مبلغی که دلش می خواهد را واریز کنه بدون هیچ محدودیتی . تو فروشگاههای زیادی دیدم این روش وجود داره . و یک سوال دیگه این که ماژول جستجوی پیشرفته برای پرستا وجود داره که نسبت به رنج قیمت / برند / اندازه و دیگر مشخصات طرف دنبال محصولش بگرده .با تشکر از شما که پاسخ گوی سوالهای اعضا هستید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 31، 2012 در مورد ماژول پرداخت دلخواه میتونید از اسکریپت های بانکها استفاده کنید . در مورد جستجوی پیشرفته ،خوب دوست عزیز ماژول جستجوی لایه ای هستش دیگه که جز و ماژول های پیشفرضه و تازه خوبیش اینه که کاملا ایجکسه . وقتی فعالش کنیدو پیکربندی رو انجام بدین تو قسمت شاخه ها که برین سمت راست یا چپ میاد و خیلی امکانات داره . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مهر 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 31، 2012 شما توي برگه "تركيبات" هنگام ساخت محصول ميتوني قيمت مشخص بزاري مثلا قيمت همكاري و يا قيمت تعداد بالا با قيمت هاي متفاوت براي همان ي محصول مبلغ دلخواهي هم يا مي تونيد از خود ذرين پال كه اسكريپتش هست به صورت جداگانه از فروشگاه كار مي كنه استفاده كنيديا بازم مي تونيد يه محصول با تركيباتات كه قيمت هاي متفاوتي داره ايجاد كنيد كه اسمش محصول ميشه شارژ حسابتوت كه مثلا بهش كد تخفيف ميديد بعد خريد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 31، 2012 یک روش دیگه هم اینه که همکاران و کاربران عادیتون رو دو گروه کنید و تخفیف رو فقط برای گروه همکاران فعال کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
morteza021 ارسال شده در آبان 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2012 میتونید بهش بگید که با همون قیمت تو سایت ثبت سفارش کنه و شما یک کپن تخفیف 20 هزار تومانی بهش بدی و زمانی که کد کپن رو وارد کنه و به مرحله پرداخت برسه همون 380 هزار رو پرداخت میکنه... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .