brck812 ارسال شده در آذر 7، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2011 سلامچطور میشه صفحه جدیدی که در CMS ایجاد میکنیم به منوی اصلی فروشگاه اضافه بشه.از قالب پیش فرض پرستا هم استفاده میکنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 7، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2011 در بخش تنظيمات مديريت فروشگاتون قسمت مديريت محتوا صفحه جديد را مي سازيد و سپس در ماژول ها بلوك مربوطه را پيكربندي و تيك صفحه اي كه ساختيد را زده و سپس ذخيره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
شوییچی ارسال شده در آذر 7، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2011 در بخش تنظيمات مديريت فروشگاتون قسمت مديريت محتوا صفحه جديد را مي سازيد و سپس در ماژول ها بلوك مربوطه را پيكربندي و تيك صفحه اي كه ساختيد را زده و سپس ذخيره این خط آخر رو میشه بیشتر توضیح بدی !؟ اصلن مفهموم نیست !چجوری از مدیریت محتوا میشه به یه بلوک چیزی هوک کرد !!؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 7، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2011 با گيومه مي زارم شايد مفهوم تر بود با دقت بخونيد دوست من و مسير را دنبال نماييد صفحه جديد را مي سازيد و سپس در "ماژول ها" بلوك مربوطه = "http://www.matrixsoft.ir/shop/modules/blockinfos/logo.gif بخش اطلاعات v1.1"را "پيكربندي" و تيك صفحه اي كه ساختيد را زده و سپس "ذخيره " نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
شوییچی ارسال شده در آذر 7، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2011 اکی ، یادم نبود ! اصلن ، بلوکش رو حذف کرده بودم.ممنون. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
titan2 ارسال شده در دی 7، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 7، 2011 من این آدرسی که گفتید رفتم چیزی نبود میشه بگید اصلا این cms به چه درد می خورهمن با جوملا کار کردم اون کلش مدیریت محتواست ولی با پرستا گیج میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoudiv ارسال شده در مهر 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2012 درودچه جوری باید صفحه بسازیم؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2012 cms به این درد میخوره که شما بخواین یک صفحه مثل وبلاگ درست کنید و توش مطلب ( راهنما ، آموزش ، و .. ) بذارین . مثل وردپرس و جوملا که کلا cms هستند و یا وبلاگ ها . یعنی میشه گفت شما با cms انگار دارین پست ارسال میکنید تو فروشگاهتون . باید از مدیریت/ابزارها/cms اینکارو بکنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
roshna ارسال شده در آبان 3، 2017 گزارش Share ارسال شده در آبان 3، 2017 سلام .من میخام در صفحه اصلی فروشگاه؛ یک منو تحت عنوان `دانلود نرم افزار ` های مربوط به محصولاتم اضافه کنم.میشه راهنمایی کنین؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hosseini ارسال شده در آبان 5، 2017 گزارش Share ارسال شده در آبان 5، 2017 سلام اگر میخواهید که برای "دانلود نرم افزار" فقط یک لینک بهش بدید: از منوی ماژول>>ماژولها و سرویس ها،ماژول منوی افقی بالا را جستجو کنید و وارد پیکربندی این ماژول بشید و ازقسمت "افزودن لینک جدید" در همین صفحه "دانلود نرم افزار" را اضافه کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
roshna ارسال شده در آبان 6، 2017 گزارش Share ارسال شده در آبان 6، 2017 سلام در صفحه cms آدرس url رو که وارد میکنی باید فارسی باشه ولی فارسی قبول نمیکنه؟خطامیده ؟لطفا راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 9، 2017 گزارش Share ارسال شده در آبان 9، 2017 برای محصولاتتون هم چنین مشکلی دارید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
roshna ارسال شده در آبان 9، 2017 گزارش Share ارسال شده در آبان 9، 2017 سلام .یه سوال داشتم در مورد اینکه میخام یه خط صاف رسم کنم که مطالبمو از نمونه جدا کنم .نحوه ی انجامش به چه صورته؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 9، 2017 گزارش Share ارسال شده در آبان 9، 2017 میتونید از تگ استفاده کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
roshna ارسال شده در آبان 9، 2017 گزارش Share ارسال شده در آبان 9، 2017 نه محصولات فارسی هستن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
roshna ارسال شده در آبان 9، 2017 گزارش Share ارسال شده در آبان 9، 2017 میتونید از تگ <hr> استفاده کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
roshna ارسال شده در آبان 9، 2017 گزارش Share ارسال شده در آبان 9، 2017 کدوم قسمت باید کدنویسی کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آبان 10، 2017 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2017 کدوم قسمت باید کدنویسی کنم؟ توی ادیتور یه گزینه داره با نام کد منبع که با </> نشون داده شده باید تگ hr رو ادنجا قرار بدید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
roshna ارسال شده در دی 14، 2017 گزارش Share ارسال شده در دی 14، 2017 سلام .با راهنمایی شما یک صفحه cms تحت عنوان دانلود در سایت ایجاد کردم وبه منوی صفحه اصلی اضافه نمودم اکنون نیاز به ایجاد زیر شاخه برای همین صفحه را دارم تحت عنواین دانلود نرم افزار٬ دانلود فایل اموزشی ..آیا چنین امکانی هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در دی 15، 2017 گزارش Share ارسال شده در دی 15، 2017 سلام برای لینک هایی که در منو افقی سایت میسازید نمیتونید زیرشاخه ایجاد کنید. از منو شاخه ها میتونید شاخه و زیرشاخه ایجاد کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
roshna ارسال شده در دی 18، 2017 گزارش Share ارسال شده در دی 18، 2017 سلام .دوست عزیز ایجاد زیر شاخه در منوی شاخه ها فقط برای محصولاتم هست که دسته بندی شده اند میتوان زیر شاخه داد .ولی من میخام دوتا صفحه cms درست کنم که هردوتا رو دریک شاخه قرار بدم .آیا امکانش هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در دی 19، 2017 گزارش Share ارسال شده در دی 19، 2017 سلام امکانش نیست، هر لینک رو جدا در منو میتونید قرار بدید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .