siamak_ramp ارسال شده در آبان 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2012 من دیروز هاستم رو از هاست ایران به ایران سرور منتقل کردم متوجه یه مشکل شدم : زمانی که می خوام یک تصویر آپلود کنم صفحه کامل لود نمیشه و عکس هم آپلود نمیشه .. دیدم چندتا از دوستان این مشکل رو داشتن و آخر نوشتن که حل شده اما ننوشتن که چطوری حل شده .. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آبان 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2012 تابع روي هاستتون نصب نيست ديباگ رو فعال كنيد تا اسم تابع رو ببينيد بازم برميگرديم به مشكل هاست ناسازگار اگر با فعال كردن ديباگ خطاي تابع مشاهده كرديد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
siamak_ramp ارسال شده در آبان 19، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2012 [align=left]Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/username/domains/domain.ir/public_html/images.inc.php on line 82[/align] نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آبان 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 20، 2012 باز بگيد پس هاست نيست و داريم گمراهتون مي كنيم اين تابع روي هاستتون يا نصب نيست يا غير فعاله نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sIiiS ارسال شده در آبان 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 20، 2012 باز بگيد پس هاست نيست و داريم گمراهتون مي كنيم اين تابع روي هاستتون يا نصب نيست يا غير فعاله ایشون هاستشون تابع رو غیرفعال کرده به دلایل امنیتی که ضریب اطمینان رو ببره بالا، پس هاست بدی نیست که نتونه ایشون رو ساپورت کنه... پیشنهاد من اینه که تیکت بزنید به هاستتون و بگید به این دستور نیاز دارید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آبان 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 20، 2012 دوست عزيز خواهشا چيزي رو نميدونيد اظهار نكنيد امنيتي!!!اين تابع اصلا ربطي به امنيت نداره و پيش فرض بايد روي هاست ها فعال باشه و متاسفانه ما مديران ايراني چون نميتونيم امنيت رو تامين كنيم ميزنيم همه چي رو مي بنديم!!! http://en.wikipedia.org/wiki/Exec_%28operating_system%29 با فعال كردن اين تابع كه اگر به پشتيبانتون بگيد كه شايدم بگن به دلايل امنيتي فعال نميكنيم!!!و اگرم بكنن بازم به مشكلات ديگه عدم سازگاري خواهيد خورد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 20، 2012 خوشبختانه مسئولین سایت ایران سرور هم سرورهای قدرتمندی دارن هم پشتیبانی فوق العاده ای دارن. ازشون بخواین این تابع رو باز کنن براتون موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 20، 2012 تو قسمت سوالات متداول به چشمم خورده تو سایت ایران سروریادمه نوشته بود یه تیکت بزنید تا مشکل رو برطرف کنیمولی من اگه بخوام بخرم استفاده از تجربه ی مدیران پرستا رو ترجیح میدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .